Orpo valjasti itsensä (taas) vihervasemmiston vaalivankkureiden aisojen väliin.

Jos nyt mitään ymmärtämättömänä tohdin vähän sohaista kokoomuksen kusiaispesää ja muutakin, niin toistaakohan taas historia itseään Orpon kohdalla, kun kalkkiviivoilla sammakot lentävät suusta ja viimeisimpänä tämä Kaikkosen kritisoiminen vanhempainlomalle jäämisestä.

Onhan tämä Kaikkonen nyt noussut oikein korvaamattomaksi, kun ei valtakunta muka kestä muutaman kuukauden isyysvapaata ja sijaista.

Kokoomus toivoo kädet ristissä, että vaalipäivä pian koittaisi, muuten Orpo on viemässä  puhelahjoillaan heidät taas opposition penkkiä kuluttamaan.

On paljon esimerkkejä puolueista, jotka ovat lähteneet linjamuutokseen vallan sokaisemana ( PerusS ja  Kepu viimeisimpänä ) ja vain paluu juurilleen, kuten persujen kohdalla Soinin jälkeen on käynyt, niin palauttaa kansalaisten luottamuksen.  Saarikko vielä kipuilee Gallupromahduksen syövereissä ja jos aikovat vielä tupailtojen sähköt pitää päällä, niin paluu vanhaan on sille ehtona.

Kokoomus tuntuu olevan nyt ennen vaaleja kuin peura ajovaloissa ja kannatusta yritetään hakea niin oikeasta kuin vasemmastakin laidasta, kun välillä pelastetaan maailmaa vihervasemmiston opein ja toisaalla kaivetaan koti, usko ja isänmaa kypärää menneisyyden juoksuhaudoista.

Pahalta tai joidenkin mielestä hyvältä näyttää, että nykylinja jatkaa myös ensikevään vaalien jälkeen hallitusvastuussa, kun vappusataset ovat  muuttuneet vappumiljardeiksi, kun mannaa sataa taivaalta ja yhteiskunta on ottanut kuristusotteeseensa markkinatalouden lainalaisuudet ja vielä jotkut ihmettelevät, että miksi yritykset eivät suomeen investoi, mutta köyhä tykkää, kyllä valtio kyydin maksaa.

Veikkaanpa, että käyrä osoittaa jo alenemaa kokoomuksen kannatuksessa ja kuinka paljon se ehtii vielä pudota ennen vaaleja, se riippuu kuinka suurella suulla se Orpo sammakoitaan ruokkii.

Ja kokoomuksen alenema on demareiden ja persujen ylenevä, tämä on Arkimeden laki ja Ojalan laskuoppi.

 

 

 

8 vastausta artikkeliin “Orpo valjasti itsensä (taas) vihervasemmiston vaalivankkureiden aisojen väliin.”

 1. Tuntuu pelottavan Kokoomuksen mahdollinen menestyminen vaaleissa kun nyt jo Markon lisäksi otat ilon irti Orpon Kaikkos kommentista.
  Eihän se ehkä fiksusti ollut sanottu mutta tuskin näkyy vaalimenestyksessä. Persujen vaalimenestys taas ei taida olla sammakoista kiinni, tuntuu että vaikuttavat päin vastoin.
  Demarien menestys taas tulee jos on tullakseen vappusatas iddean uusista versioista.
  Vihreät hirttävät itsensä utopioihinsa.
  Mutta kristilliset on puolue joka saattaa menestyä puheenjohtajansa viisauden kautta, omaa luokkaansa tämä Essayah puheenjohtajien monenkirjavassa joukossa.

  1. Marko näkyy tehneen blogin minun jälkeeni, joten ……ei se minua haittaa.

  2. Kokoomus pitää saada osaksi vastuullista hallitusta, jota johtaa joku muu kuin voittoonsa luuleva kokoomus ja Orpo.
   Demarit, vihreät ja vasurit ovat kova vastus kokkareille tänä aikana.
   Oikeistohallitusten tie kriisi Suomessa on ohi eriarvoisuuden lietsojana.

 2. Onhan se ihan kauheeta, että Orpo oli tuollaista mennyt sanomaan.

  Kovin on herkkähipiäistä politiikan tekeminen jos tuollaisesta vetää herneen nenään, suorastaan koomista.

  1. Olet Mika oikeassa, että tässä on noussut myrsky vesilasissa, mutta kun se nyt vaan on niin, että äänestäjissä on suuri joukko niitä, jotka äänestävät mielikuvien mukaan ja heitä ohjailee mediaseksikäs kohujournalismi.

   1. Vaalien alusaika on sellaista kilvanpöyristymistä kuka mistäkin vuorollaan, mutta en usko sen kovinkaan paljon vaikuttavan lopputulokseen.

 3. No iskipä omaan nilkkaan ja niin siinä käy kun ammatikseen toisia mollaa.

Kommentoi