Paperisota ei yhtä miestä kaipaa…

Orpolta nolo kommentti jossa vähättelee Kaikkosen jäämistä isyysvapaalle. Kyllä sen kaksi kuukautta toinen osaa tuurata ja jos tilanne vaatii tottakai Kaikkonen tulee silloin takaisin ruotuun. Kaiken kaikkiaan Kaikkonen on pärjännyt hyvin puolustusministerinä.

Orpo ei taida tietää että Kaikkosen perheen lisääntyminen on ollut vähän vaikeampi prosessi ja ehkäpä hän teki nyt tälläisen päätöksen ihan itse.

(Kuvakaappaus lehdestä)

”Kaikkonen on kertonut vaimonsa Satu Taiveahon (sd) kanssa avoimesti lapsettomuudestaan.” (IS)

Ja nyt kun kaksi lasta on ja haluaa aikaa antaa myös heille niin yksi kohlo ”hyökkää kimppuun”….

6 vastausta artikkeliin “Paperisota ei yhtä miestä kaipaa…”

  1. Olen jo vuosia ihmetellyt kokoomusta siitä, kuinka sokea voi johtaa näkeviä, mutta näkevillä on sokean keppi, kun eivät löydä sokealle tietä ulos ”saattohoitoon”.

  2. Siis jonkinlainen elävä fossiili, joka tahtoisi aikuisten potkupukuun?

    Läheiselläni on pihapiirissään tällainen perinteinen, vanha päärakennus, jossa ei ole vessaa, ja jossa kesällä vieraillessani olen yöpynyt. Rakennuksessa on paljon kaikkea wanhaa suuren tupakeittiön katossa olevia orsia, vanhaa rukkia sekä lampaanvillaisia eristeitä myöden. Viimeksi en meinannut saada unta ja kiertelin sitten yhdessä kammarissa syöden silmilläni kaikkea itselleni ihmeellistä — ja mikä sattuikaan eteeni: jonkinlainen aikuisen kokovartalovaippa/ yöasu.

  3. Tässä on isompiakin huolia kuin surra yhden miehen isyysvapaita Suomessa, henkilö on siksi aikaa korvattavissa. Isompi huoli on ensi vuoden tuleva kova lama.

Kommentoi