Punainen vai sinivalkoinen viiva äänestyslippuun.

SUPO sanoo, että åårioikeisto on uhka suomen sisäiselle turvallisuudelle.

Mitä helvettiä, minä olen äärioikeistolainen, enkä ymmärrä tätä lausumaa enkä tunnista enkä tunne yhtään perussuomalaisen puolueen jäsentä enkä sen noin 500000 äänestäjän joukosta olevan uhkaa kenellekkään.

Sehän on selvää, että muut puolueet kokevat uhkaa omien saavutettujen etujensa menettämisestä, jos äärioikeisto saa kansan tuen vaaleissa. Perussuomalaiset käyttävät vain laillisia keinoja kansalaisten tuen saavuttamiseksi epädemokraattisia voimia vastaan ja väitän ja tiedän, että perussuomalaiset ovat puoluekartalla niitä, jotka tiukimmin puolustavat laillista valtaa suomessa.

Suomessa kaikki puolueet ovat sosialidemokraatteja, toiset siitä vähän oikeammalla haaleanpunaisempana ja toiset vähän vasemmalla kantilla tummempana punana, ainoastaan perussuomalaiset luen oikeistoon kuuluvaksi ja jos sitä jotkut haluavat äärioikeistoksi nimittää, niin ainakin itse otan nimityksen rinta rottingilla vastaan, enkä ole moksiskaan muiden kaivaessa Hitlerin haamua haudastaan, sillä tiedän mitä olen ja olemme, meihin eivät enää leimakirveet tehoa ja näyttää että kansalaisetkin tukevat yhä enenevässä määrin äärioikeistolaista kansanliikettä.

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Punainen vai sinivalkoinen viiva äänestyslippuun.”

 1. Arvi, kyllähän sen täälläkin huomaa miten omassa kuplassaan eläville kaikki rantapalloa kulmikkaammat asiat kuplan ulkopuolella vaikuttavat pelottavilta. Kun vielä se oma kupla pyörii juuri tällä kerralla siellä äärivasemalla niin sieltä katsottuna jo lähellä keskitietä olevat näyttävät olevan äärioikealla.

   1. Ruotsissakin jo näkivät, mihin tämä punainen terrori on johtanut, suomessa mennään vielä sammutetuin lyhdyin ja havahdutaan vasta sitten kun se on jo myöhäistä Toivotaan että sinIsilmäisiltä suomut putoavat silmistä ensikevään vaaleissa, muuten mennään Ruotsin tavoin villin lännen malliin.

 2. Supo ehkä ymmärtää äärioikeiston vähän eri asiaksi, ethän sinäkään mihinkään natseihin kuulu. Joidenkin vasureiden mielestä tietysti kaikki vähänkin konservatiiviset ovat ”fasisteja” ja äärioikeistoa, mutta eihän meidän pidä sitä käsitystä jakaa.

  Sitten on vielä epäselvää miksi arvojen perusteella (esim. koti, uskonto, isänmaa) leimataan äärioikeistolaiseksi mutta ei talouspolitiikan useinkaan.

  1. Huvittavaa, kun kokoomus sanoo meidän olevan äärivasemmistoa, kun emme hyväksy sosiaaliturvaan heikennyksiä ja vasemmisto haukkuu meitä äärioikeistolaisiksi, kun haluamme Viron mallisen yritysverotuksen.( en sitä nyt tähän blogiin selvennä )

 3. Kannattaa muistaa että tämä on hallituksen tilaama raportti. Se heijastaa hallituksen värejä ja intressejä. On normaalia, että hallitus pyrkii demonisoimaan vastapuolta.

  Luotan siihen että poliittisten raporttien ulkopuolella supo kyllä löytää tekijät, luulivat he sitten olevansa natseja tai allahin pyhiä sotureita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *