VAROITUS-, tämän lukeminen voi vaarantaa terveytesi.

Laitoin tämän otsakkeen siltä varalta, että jotkut saattaisivat muuten hairahtua syyttämään  minua siitä, että oksentavat omille kengilleen.

No, politiikastahan minä meinasin jonkin sanasen laittaa, kun se näkyy noissa valhemedioissakin  nousseen jo jokapäiväiseksi uutisoinniksi  ja puheenaiheeksi varsinkin kevään vaalien osalta.

Se voi olla melkoista taistelua päivällä leivästä ja yöllä lihasta, kun moraa lyödään vastustajien lapaluiden väliin kahvaa myöden vaalien aluskuukausina, siinä tanner tömisee ja aitaa kaatuu kun poliitikot ….

Varmaa on, että ei kuningatar taistelutta kruunustaan tule luopumaan ja jokainen kivi kyllä käännetään sen eteen, että nykyinen monarkia saisi jatkumonsa.

Ja kun hätä on suuri niin apu on lähellä,  joten otetaan taas se tuttu persupelko käyttöön kokoomuksen odotettavissa olevan vaalivoiton  patoamiseksi.  Eli,  nyt on vihervasemmisto lanseerannut sylttytehtaillaan, kun kokoomuksen enemmistö piiripäättäjistä liputtaa persuja parhaaksi hallituskumppaniksi itselleen, niin nyt vihervasemmiston soidin laulu kuuluu  äänestäjille, että ääni kokoomukselle on ääni perussuomalaisille, johtuen juuri heidän lähentymisestään.

Minkä verran tämä ohje sitten saa virran kääntymään vihervasemmiston suuntaan jää nähtäväksi, mutta jos se lisää ääniä vihervasemmistolaisten laariin, niin sen se tekee varmuudella myöskin perusuomalaisten prosentteihin myönteisesti, sillä jos muutosta kerran halutaan tähän nykyiseen monarkiaan, niin hyvin kosmeettisiksi ne tulisivat jäämään kokoomuksen arvopohjin ilman perussuomalaisia, joten ääni perussuomalaisille ei välikäsiä tarvitse, monarkia nurin ja kansanvalta kunniaan.

Minä muistan lapsuudestani kaksikin tuotetta, jotka auttoivat vaivaan kuin vaivaa ja toinen niistä oli Hota, eli ota Hota ei pakota.  Toinen oli sellaisessa pyöreässä rasiassa oleva tuote kuin Täystuho ja ajattelin tästä kuluneesta neljästä vuodesta nimetä tämän Marinin johtaman konklaavin täystuho hallitukseksi, se säästää kaikki muut, mutta kaksilahkeiset se eliminoi tehokkaasti hellan ja nyrkin väliin.

Ja jos nyt mennään jo vaalien jälkeiseen puntarointiin, niin sellaiset jotka sanovat hallitusneuvotteluiden muotoutuvan lauseeseen verta, hiekkaa ja peräsuolenpätkiä, niin näin ei tule tapahtumaan Orpon voittaessa, siinä ei tulla suurempia synnytystuskia kokemaan, se putkahtaa kuin pulla uunista nopeasti sinisen punaisena ja se ristitään Täystuho  II.seksi.

Mutta annas olla, silloin vasta eduskuntatalon saumat ratkeilevat liitoksistaan ja rappaukset sen pylväiköstä tippuvat kun persut onkin ykkönen, silloin  katsotaan meidän demokratiamme todellinen luonne, että lähdetäänkö toteuttamaan kansan tahtoa, vai jatketaanko tätä harvainvallan konsensusta.

Olen vähän ihmetellyt noita kokoomuksen kannatusprosentteja Gallupeissa, että mistä se noin korkea kannatuksen nousu on peräisin, kun sekä demarit että persutkin ovat korkeimmissa lukemissa kuin olivat vaaleissa neljä vuotta sitten, että onko ne kaikki prosentit sitten vain kepu laarin peruja.  Mutta se on jokseenkin varmaa, että jos ne ovat tällä hetkellä kepun tuotoksia, niin kyllä se kepu änkyrä taas uurnille lähtee vanhasta tottumuksesta äänestämään Alkion haamua ja sitä mukaa kun kepun kannatus nousee vaaleihin mentäessä parempiin lukemiin, niin samaa tahtia tällä logiikalla sitten muuttuu kokoomuksenkin prosentit, mutta alas päin.

Joten kokoomuksella ei ole kuin huonoja vaihtoehtoja tässä kahden rattaiden vaalivankkureidensa  parkeeraamisessaan.

Varmasti kokoomus saisi paremman vaalituloksen aikaan sillä, kun ilmoittaisi äänestäjille ennen vaaleja, että kenen kanssa lähtee immenkalvoa puhkaisemaan, jos pääsee ”nuijaa”  heiluttamaan.

 

 

 

20 vastausta artikkeliin “VAROITUS-, tämän lukeminen voi vaarantaa terveytesi.”

 1. Gallupit ovat silti vain galluppeja ja oikean tuloksen antaa vaalitulos jonka antaa kansa äänillään

  En liioin usko että joillakkin olis niin suuri pelko että menisivät sellaseen kelkkaan jossa ei ole jalaksia mihinkään suuntaan

  Katsotaan vaalit siitä vain voi tulla tulos jota ei kannata kertoilla sitten mitään terv tepivaari

 2. Ennustus:
  Käy niin kuin ennenkin, kun Arvi maalaa ennen vaaleja persut äänimäärältään 30 %:n tasolle, Suomen ylivoimaisesti suurimnaksi pääministeripuolueeksi.
  Vaalien jälkeen persut heitetään taas romukoppaan itkemään ja tekohampaitaan kiristelemään, kun kenellekään ei tulisi edes alhaisimmassa kauhu-unesta herätä ja PURRA kurjuuden näkkileipää ja litkiä kuravettä särpimeksi.

  1. Minun ennustukseni ovat Heikki sinun toiveisi rinnalla pieniä, kun olet jo monta vuotta ja monet vaalit kuuluttanut kirkoissa tulevista persujen hautajaisista, mutta siinä on käynyt ja tulee käymään nytkin, että joka persuille kuoppaa kaivaa, se pian itse koiran putkee kasvaa.

  2. Kieltämättä konservatiivinen PS on joutunut kohtaamaan paljon väkivaltaa ja älämölöä. Aika moni suhtautuu maan suurimpaan työväenpuolueeseen brutaalin ylimielisesti.

 3. Eiköhän tämä äärivasemmistohallitus laita vielä miljardin jos toisenkin vaalirahaa jakoon isolta osalta hyvätuloisille suunnatun sähkötuen lisäksi, aivan kuten kuntavaalien alla.

 4. Muistutan, että tämä on viher-keskusta-oikeisto- vasemmitolainen hallitus. Siinä vaan ei ole teikäläisiä äärioikestolaisia rahan perässä juoksevia piensijoittaja, ahneita yrittäjiä ja muiden pussilla kävijöitä edustamassa kansaa.
  Nauttikaa nyt saamastanne lompakontäytteestä edes hetken.

 5. Mika mikä on äärivasemmisto puolue, hallituksessa on enemmän oikeistopuolueita terv tepivaari

 6. Meillä on hallituksessa äärivasemmistoliitto ja demareita johtaa äärivasemmistolainen henkilö, sitten hallituksessa on yksi nuorisojärjestö, kielipuolue jolle käy kaikki kunhan sen saa ruotsiksi sekä kepulit, joiden nykynen kannatus kertoo siitä miten heidän kohderyhmänsä suhtautuu vasemmistolaiseen velkkavetoiseen taloudenpitoon.

  1. Mika ei vaan ole Suomessa äärivasemmistoa muiden mielestä
   Ja päämisteri on kyllä maltillinen vaikka demari onkin
   Ja hallituksessa on suurin osa oikeistoa terv tepivaari

   1. Tepi, se on ihan sama mitä muut ovat mieltä, mutta faktat eivät siitä miksikään muutu, hallituksessa ja ministeriöstä löytyy äärivasmmistolaisia.

 7. Kokoomuksen kannattajat eivät muista edellisen hallituksen tekoja kikyloikkineen joten sama näytelmä toistuu ja pieni osa hyvinvoivia saa lisää etuja enemmistöä kurittamalla.

 8. Tässähän voi käydä myös niin että talven sää vaikuttaa asiaan.

  Jos sähkön hinta lähtee helmikuun lopulla roimaan laskuun, ihmisten hädät lieventyvät ja viha hallitusta kohtaan laskee. Punavihreille voi tulla nostetta.

  Taloudessakin voi käydä niin, näin tai noin, virta voi viedä minne vaan. Jos sopivan huonolta näyttää, talousoikeistolle voi tulla nostetta.

  EU:n siirtolaispolitiikka ja sen koukerot ovat myös alati villi kortti. Jos sopivan huonosti käy, kansallismielisille voi tulla nostetta.

  Ihmisten poliittinen muisti on kuitenkin hyvin lyhyt.

 9. Näyttää siltä, että Marin on uuden hallituksen pääministeri ja vastaa edellisen tekemisistä parhaiten. Orpo voi opetella ja yrittää vvm:n hommia uudelleen. Vihreät ja RKP säestävät. Vasurit voivat yllättää.
  Muu rupusakki oppositioon.

  1. Myrskyn ennakkomerkit kertovat, että kokoomus ottaa lujasti takkiinsa. Orpo möhlii kaiken mahdollisen ja mahdottoman. Häntä ei pidä päästää millekään areenalle.

 10. Kokoomuksen nousu on ollut keskustan äänestäjäkunnalta protesti keskustan nöyryyteen hallituksessa. Mutta vaaleissa saattaa tulla korjausliike.

  Onkohan muuten keskusta koskaan lähtenyt köpöttelemään villeimmästäkään hallituksesta.

  Vihreistö lienee herkin protestoimaan eroamalla.

Kommentoi