Verta pakkiin ja tulta munille.

Tieto lisää tuskaa sanotaan ja nyt on tietoa saatavana tavallisella tallaajallakin niin että korvista savu nousee.

Nyt kun seuraa paperisia ja sähköisiä mediaviestimiä suomessa ja varmasti vähän sama kaiku on askelten Globaalistikkin, että korona perkele ja Putin saatana ovat ne, jotka mannerlaattoja liikuttelee ”uhollaan”.

Toista näistä ei pysäytä aseet vaan asenteet, kun toinen taitaa totella vain rautaa ja resähdissä mainitaan, että annetaan ulkoisesti tarpeen mukaan ja niin pitkään että ”mato kuolee”.

Koronasta ollaan suomessa sekaisin kuin seinäkello ja yritä tässä nyt sitten elää ohjeiden ja suositusten ja pienien pakkojenkin puitteissa, kun ohjeistukset ja ukaasit muuttuvat lähes päivittäin ja alueittain.  Välillä pitäisi noudattaa Kiurun ”doktriineja” ja välillä jonkun muun ”nyrkki” sanoo missä kaappi seisoo.

Pitäisiköhän tässä lähteä toteuttamaan vain ohjetta, että omin käsin….eiku eväin onneen,  mitä se sitten kenenkäkin kohdalla tarkoittaa.

Mutta Putinista ja venäjästä ollaan kyllä herttaisen yksimielisiä maassamme, siitä vain on pientä kinaa syntynyt, että nyljetäänkö karhu ennen kaatamista omin käsin, vai pitäisikö kaiken varalta huutaa setä samuli kanssamme raatteen tielle.

Minä olen lähtenyt omaa pollaani varjelemaan tältä tulvalta sillä, että en enään paljon lue enkä kuuntele ”satuja” koronaan tai Putiniin liittyen, olipa ne sitten tosia tai ei tai minkäkin tohtorin tai dosentin, ministereistä puhumattakaan lausumia.

Ajattelen tästä kaikesta, että surkoon hevonen, sillä on isompi pää ja olenpa minä mitä mieltä hyvänsä näistä ”sodista”, niin päätökset tekee kuitenkin loppupeleissä viisi ”viisata” naista ja vaikka Sauli yrittää nyt näytellä kokoaan suurempaa, niin kyllä ulkopolitiikassakin sen viimeisen sanan sanoo eduskunta jos riitapeliksi menee ulkopoliittiset doktriinit ja Sauli, tai kuka nyt presidenttinä tulevaisuudessa onkin, niin häneltä on kyllä riisuttu myös ulkopoliittIset valtaoikeudet jos perustuslakia uskotaan.

Ei maar, pitääpä alkaa huushollia lämmittämään, kun pakkanen panee parstaan ja nurkissa paukkuu.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Verta pakkiin ja tulta munille.”

  1. Korona on muuntumassa omikronin kautta pahaksi ”aasialaiseksi” eikä ole enää se alkuperäinen vakavin tappokone. Tappaa se kuitenkin edelleen rokottamattomia ja perussairaita, koska se käy nyt koputtelemassa jokaisen ovella.

    Suomeen ei kukaan uskalla hyökätä. Taustapiruina on Euroopan vahvin ja maineeltaan kauhea armeija nykyaseinneen, joista ei puhuta ja meikäläisten kokeneiden kettujen ja metsäpirujen ritsat. Sauli, Sanna, Pekka ja Kanki ovat armeijan johdon vastuuhenkilöineen varmistaneet selustan ja sivustatuen.

  2. Väyrynen kyseli aikoinaan että, ”voiko vitutukseen kuolla”.
    Minä kysyn, että voiko natotukseen kuolla.

  3. Nyt on keksitty toimiva karanteenikeino suomalaisien kotona pysymiseen,- ..valtio lahjoittaa kaikille ilmaisen muoviämpärin.

Kommentoi