Räjähdin nauruun!!!

Kaikenlaista sitä ”uutisoidaan”,,,vai ei ole Venäjällä aikeita hyökätä Ukrainaan 😅😅😅

Venäjän mukaan sillä ei ole aikeita hyökätä Ukrainaan – Naton ovet pysyvät auki, vakuutti Yhdysvallat https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008530539.html

Venäjällä ei ollut aikeita hyökätä ikinä minnekään!!! …🤔…..🤦…..😅😅😅

Jos Yhdysvallat nielee räpylöineen nokkineen nämä valheet ja jos näitä ”neuvotteluja” aletaan käymään vain Yhdysvaltojen ja Venäjän välillä piittaamatta mitä Ukrainan agendasta, niin kuulkaas…vituix menee!

10 vastausta artikkeliin “Räjähdin nauruun!!!”

 1. Ei puutu kuin nämä sanat Yhdysvaltojen neuvottelijalta:

  ”Rauha meidän elinajaksemme.”

  Ja Venäjä liittää Ukrainan itseensä.

 2. Marko: ”Venäjällä ei ollut aikeita hyökätä ikinä minnekään”

  Tarkennetaan vielä hieman:

  Kremlin, eikä Kremlin kätyreiden, mukaan Venäjä ei ole koskaan hyökännyt minnekään. Kun Venäjä ei ole koskaan hyökännyt minnekään, niin ei kai sillä ole aikomustakaan hyökätä minnekään.

 3. Vain ”turvallisuuttaan” neukkula on aina varjellut rajoja ylittämällä ja siirtelemällä

 4. Tässä Putin ehkä puhuu totta. Hän kokosi armeijan Ukrainan rajalle saadakseen aikaan kunnon hässäkän jossa voi esiintyä ”suurena johtajana” venäläisille. Koko spektaakkeli on Putinin peliä oman suosionsa vahvistamiseksi. Varmaan naureskelee kun sain USA:n ja NATO:n mukaan esitykseensä. Ukraina olisi kuitenkin liian suuri pala. Putinin kannalta on vaan huono juttu että Ukraina vahvistuu sotilaallisesti koko ajan ja ”hyökkäyskortti” heikkenee, paitsi jos alkaa uhota ydinaseilla.

  Vaikuttaa siltä, että Putin nauttii siitä kauhistelusta mitä uhoilu saa aikaan, mutta valitsee helppoja uhreja. Putin on Mussolini 2 mutta toisin kuin Mussolini ei halua joutua pulaan sotaretkillä.

  1. Ei ollut Abessiniassa kuin pelkkiä keihäitä Mussolinin pommikoneita vastaan laittaa.

   1. Ei, mutta sitten kun Mussolini hyökkäsi muualle, esimerkiksi Kreikkaan, niin Hitlerin piti aina mennä hätiin pelastamaan, Mussolini rakensi ”uutta Roomaa” ja Putin ”uutta Neuvostoliittoa”. Molemmat ovat myös esiintyneet ilman paitaa esitelläkseen ”lihaksiaan”. Samanlaista uhoa. Mussolini on myös siinä suhteessa hyvä vertailukohta Putiniin että periaatteessa molemmissa maissa voi elää aika rauhassa kunhan ei arvostele diktaattoria. Kumpikaan ei suunnittele kansanmurhaa niin kuin Hitler ja Stalin.

    1. Ei ainakaan vielä siltä vaikuta, mutta tulevaisuutta ei ole kirjoitettu vielä.

 5. Putin on nyt 69-vuotias. Putin on ollut Venäjän diktaattorina yli 20 vuotta. Voidaanko ajatella, että hän joskus luopuisi vallasta? – tuskin

  Kauhulla ajattelen mitä voikaan tapahtua, jos hän alkaa dementoitua – siis ihan todella

 6. Venäjä (=Putin) ei halua Ukrainan eikä Georgian liittyvän NATO:on.

  Nämä maathan ovat Putinin valtauskohteita ensisijoilla.

  ****************************************************************
  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000008530080.html

  GENEVEN neuvotteluissa Rjabkov paljasti ensi kertaa suoraan myös sen, mikä on Venäjän Nato-vaatimusten julkinen ydin.

  Rjabkovin mukaan Venäjä haluaa ”teräsbetoniset takuut” siitä, että Ukraina ”ei koskaan” saa liittyä Natoon. Toinen ”ehdoton ei” koskee Georgiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *