Avokonttori, teams, kännykkä vs. työmaa, työmaakoppi, tupakkatauko

Minkä työporukan valitsisit ?

Avokonttori on kauhistus keskittymistä vaativaan hommaan, puhelinneuvotteluihin, kustannuslaskentaan, suunnitteluun. Sen ainoa etu on vittumaiselle esmiehelle aitiopaikka nähdä, onko joku ns. töissä.

Teams-työskentelyssä esim. kotona, panet kalsarit jalkaan jos niitäkään, paidan päälle, jakaus suoraan, jos on ja kaljapullo koneen taakse ja virta päälle. ”Teams-työ” alkaa. Tai löhöät sohvalla tai roikut pöydän reunalla ja lässytät työasioita kännykkään, kotona. Työmoraalia tämäkin.

No, entä työmaan ”avokonttori” taivaan alla, kaveri vieressä auttaa, kuulokkeet päässä tai huitomalla ohjaat kaivurikuskia kopissaan, tupakkatauko, kännykän parhaat ja kaverin vitsit ja taas töihin.

Entä rekkakuski, kirurgi teameineen, sairaanhoitaja tai avustaja.

Entä autokauppias tai puotipuksu?

Entä palomies ( ai niin ”pelastaja”prk..), metsuri, yksinäinen johtaja kulmahuoneessaan ?

Psyykkiset sairaudet lisääntyvät räjähdyksenomaisesti nuorilla työikäisillä naisilla- kännykkäriippuvuustauti / HS 7.10.2022

Mitä hommaa ja miten tekisit, jos saisit uudelleen valita ja miten ?

8 vastausta artikkeliin “Avokonttori, teams, kännykkä vs. työmaa, työmaakoppi, tupakkatauko”

  1. Sitä on lähdetty täysin väärille urille jo kouluissakin, jossa luokista on tehty olohuoneita ja ainoa asia mikä siellä vallitsee on sekamelska, kaikki vaeltelevat ja hengailevat kuka missäkin ja huput ja lakit silmillä vahditaan kännyköiden näyttötauluja ja opettajat ovat auktoriteettina laskeutuneet opetettavien tasolle, peläten hyljätyksi tulemista.
    Ei ole ihme että lapset häiriintyvät, kun turvallisuuden tunne on vaihdettu kaaokseen

  2. Vajaan vuoden jouduin työskentelemään avokonttorissa, se oli raskasta aikaa

  3. Tottakai kotona, ei ole pakko nousta ylös,eikä tarvii laittaa edes kalsareita. Näin se tehdään eläkkeellä olevana yrittäjänä.

  4. Isojen lehtien toimituksissa oma huone oli päätoimittajilla, toimituspäölliköillä ja toimitussihteerit istuivat huoneessa kaksin särmi pöytien välissä. Toimittajat avokonttorissa ja kokoukset pyöreässä kaaressa, jonka keskellä oli isot näytöt, jossa arvoitiin kuvia ja juttuja.
    Tietty hierarkia oli huonehommissa.
    Asiakas- ja puhelinpalvelut avo- tai ryhmähuoneissa.
    Muu päälllikkö ja johto omissaan.

  5. Hiljainen työhuone, vaikka pienikin, mieluiten kovin spartalaisella sisustuksella. Siinä minä saan aikaan.

    Avokonttori on perkele.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *