Kaupungissa kaikki hyvin, lumityötkin

Kaikki aurattu paitsi risteykset toheloitu, kun auraajan käsi ei väänny ratissa puskemaan pöykkyjä sivuun, tai perse ei nouse penkistä tai on kiire toheloida. Huonojalkaisilla ei ole asiaa kuin kadunpätkälle. Ensimmäinen kuva hiekoitusvastuusta Papinkadulta pari päivää sitten. Toinen tänään lumitöistä Koulukadulta.

Kävelyä nyt 9000 askelta aamusta.

11 vastausta artikkeliin “Kaupungissa kaikki hyvin, lumityötkin”

 1. Lähes kaikki keskustan väylät ovat hyvin auki aamusta ja ennen puolta päivää ja kaupungin hoitamina pääasallisesti. Amuri ok, Pyynikki – Kaakinmaa puistoväylineenkin. Lapset Eteläpuiston pers-liukulaskettelumäissä. Lunta yli 30 cm ja lisää tulee.
  Täytyi soittaa meidän huoltoyhtiöllemme, että saivat sisäpihat ja jalkakäytävät auki vasta puolen päivä jälkeen, paskiaiset.
  Hoitovastuu ei sopimuksissa yllä yleensä viikonkoppuihin tai poikkeussäihinkään, vielä paskempi juttu, ettei ole hoksattu, että lunta voi sataa viikonloppuisinkin !
  Pitäisi muuttaa laki niin, että hoitovastuu on pääasiassa kaupungilla, joka laskuttaa kiinteistöjä. Nyt jotkut yksityiset asuntoyhtiöiden kadun pätkät ovat aina hoitamatta.

 2. Joo kyllä meillä pihat on aurattu mutta kadut ei ainoastaan nuot kolme katua jossa kulkee julkinen liikenne on aurattu
  Ja oikeasti ei siellä keskustassa ole oikeasti mitään missä pitäisi käydä nykyään ei tarvii käydä edes pankissa
  Asiat saa hoidettua muilla keinoin terv tepivaari

  1. Ruotsissa on keksitty, että ensin aurataan kävely- ja fillaritiet ja julkisen liikenteen kadut.

 3. Juu, täälä maallakin lumityöt on tehty ja vajaavetoisillakin pääsee taas ajamaan.

 4. Piti tuossa vähän autoilla aiemmin. Kotipiha oli perkele, oli kyllä aurattu mutta se valli auratun alueen ja oman autopaikan välillä oli korkea. Lapiota ei voi enää pitää pihalla, koska romanit varastavat ne aina hetkessä. Autossa onneksi oli pieni.

  Mutta toimistolle en päässyt, piti kävellä pidempi matka autolta. Siellä ei pihalle oltu tehty mitään.

  1. Kadunvarsipysäköinti on nyt tosi hankala. Autot valtavien aurausvalliea vankina. Ja edelleen, samat sokeat autot putsaamatta liikenteeseen, kun kukaan ei ole hokannut, että lunta on satanut pirusti, kadullekin ihan aurattavaksi.

 5. Eipä kosketa mua kadunvarsi pysäköinti mulla on oma parkki ruutu eikä ole kallis 13.00 ekee kk ja ei ole auravalleja auton takana huoltomies sanoi helppo homma
  Kauha kuulemma alhalla auton taakse ja veto noin saa auravallin pois kaikki ei viitsi noin tehdä terv tepivaari

 6. Ei minkäänlaisia pysäköintiongelmia minullakaan, yli 4,50 metriä korkeiden liukovien takaa kiskoin aamulla traktorin. Tulihan siinä päivä urheiltua traktorin kopissa, se muuten ei ole niin helppoa miltä se ulkoa katsellen näyttää.

  Muuttakaa maalle, niin pääsette noistakin ongelmista.

  1. Joo, kun täytyisi lähteä töihin ja pihat ja tiet auraamatta. Ei kun puskulevymönkijän selkään, tai linko tai avant. Ja juuri, kun on alkanut, traktorilinko tulee ja pyyhkäisee väylät auki.
   Ei kun takaisin, vaihda vaatteet ja töihin kaupunkiin jne jne… No, Jeep oli kaikkeen pika-apu.

 7. Joo kulkee se on kuitenkin taudin levittäjä se on nyt mutta kunhan saadaan tauti kuriin ratikka on hyvä asia kokonaan
  En mene julkiseen kulkuneuvoon koska en tiedä kuka siellä on aivastellut ja vaikka kohta onkin kolme rokotetta
  Mutta näillä mennään terv tepivaari

Kommentoi