Huumoria tai mitä lie satiirin poikasta

 

Mediapoolin toimittajat kirjoittavat nykyään ihan puutaheinää. Ei ihme kun kuuleman mukaan naukkailevat pitkin päivää mediaboolia.

Tiedä häntä vähentääkö puutaheinää hiilinielua? Poliitikot ovat ainakin huolissaan hiilinielujen vähenemisistä. Asiaa ei auta se, että itse ovat asiasta ihan hiilenä.

Puista kun oli puhe, niin kinkkua paistaessa pohdiskelin onko kovakin ympäristörikos, jos possua kaivelee hampaistaan puisella hammastikulla?

Ennen vanhaan sanottiin: Vie mennessäs, tuo tullessas. Tämä sopii myös nykyään Viron matkailuun. Tallink vie mennessään suomalaisia ja tuo tullessaan 40 000 ukrainalaista.

Hallituksen jouluaterialla oli jouluisen iloinen tunnelma. Ihan presidentti oli paikalla ja johti joululaulua: Natolaisia oomme kaikki, oomme kaikki, oomme kaikki, siinä ja minää. Ja sitten heiluteltiin USA:n lippuja.

Myös joulupuu on rakennettu laulettiin uusin sanoin: Raja-aita on rakennettu, Venäjä on jo rajalla, miinoja ripustettu ompi rajan piikkilangoille. Rajan valoheittimet ne valaisevat kauniisti, rajan kauniin tuntumassa venäläiset kiroavat rumasti.

Toivoin joulupukilta Suomelle uutta ydinvoimalaa, rauhaa ja rakkautta kaikille. Ei toteudu toiveet, ei. Olen kuulemma ollut tuhma. En ole ollut kuuliainen esivallalle. Risuja lupasi tuoda. Hyvä sekin. Teen luudan ja kohta alkaa luuta lakaista sotakiihkoilijat, pois tieheen.

Lopuksi: Hallitus lupaa maksaa takautuvasti sähkölaskut maaliskuussa. Mitkä ihmeen sähkölaskut? Monissa kodeissa ja pienyrityksissä on jo sähköt katkaistu. On se muuten hyvä, että meillä ei ole voimassa kuolemantuomiot. Joutuisivat sähkötuoleissa odottelemaan kohtuuttoman kauan sähkökatkon osuessa kohdalle. Odota siinä agretaatin hakemista.

PS. Ette kait lähetelleet joulukortteja tai paperoineet joulupaperilla lahjoja? Ai ai, hiilinielu on nyt hyvin vihainen.

Jouluja kaikille lukijoille.

 

5 vastausta artikkeliin “Huumoria tai mitä lie satiirin poikasta”

  1. Minun eläke nousee tammikuussa ruhtinaalliset 30 euroa. Olen kiitollinen siitäkin. Hyvää ja stressitöntä joulua Hannulle.

  2. 1940-luvulla hallitus järjesti polttopuita lapsiperheille etteivät pienokaiset palelisi. Ehkäpä sitä tarvittaisiin taas.

    Oma palkkani on ollut sama vuosikymmenen, sentilleen. Yrittäjä ei kerää indeksikorotuksia. Jos raha riittää, enempi olisi pröystäilyä.

  3. Petroskoin teatterissa CIAn tai Pentagonin kirjoittama joulunäytelmä ”Saiturin joulu” on määrätty korvattavaksi uudella isänmaallisella versiolla ”Putlerin joulu”. Siinä on onnellinen loppu jossa Igor saa Putlerilta lahjaksi kypärän vuosimallia 1941. Ilon kyynelet virtaavat kun Igor ajattelee miten samaa kypärää on voinut käyttää jo hänen isoisänsä Suuressa isänmaallisessa sodassa, silloinkin natseja vastaan!

    Venäjän joukot Donetskin alueella vahvistuvat joulun jälkeen. Wagnerin lisäksi Viivikin aikoo osallistua erikoisoperaatioon.

    Huolimatta lännen saarrosta Venäjällä ei kärsitä joulunakaan pulasta. Barbie -nuket ovat kaupoista tosin loppuneet, mutta ei hätää. Suuri junakuljetus Pohjois-Koreasta saapui juuri. Siinä on monta vaunullista pohjois-korealaisia suosikkileluja, kauniita Kim Jong Un nukkeja ja niille sopivia vaatteita, univormuja ja pieniä karvalakkeja. Kuka enää kaipaa länsimaisia leluja? Käsi ylös ja mars leirille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *