5 vastausta artikkeliin “Ironista”

 1. Lassin lausuma ironista, mutta .. hmm..

  Vesan omaiset olivat luonnollisesti pahoillaan tapahtuneesta, mutta kaikille oli selvää, että maapallon väkiluku oli päässyt kasvamaan liikaa ja lähestyi jo kahdeksaa miljardia. Ihmiskunnan eettinen säätely oli ainoa keino välttää nälänhätä.

  1. Mietin että mahtaako Albanus sinulle olla Tim Sixin elokuvaviihde kuten The Human Centipede-trilogia entuudestaan tuttua? Itse en ole nähnyt, mutta toisille toimii.
   Vakavammin itseäni kiinnostaa kyllä länsimaissa yleistynyt nuorten aikuisten hedelmättömyys ilmiönä, jota ei ilmeisesti nk. kehitysmaissa raportoitu/ tutkittu…
   Törmäsin hiljattain myös niin kutsuttuun lithopedion-ilmiöön, joka siis ektooppisessa raskaudessa kalsifioitunut ”kivivauva”, joiden tiedetään uinuneen jopa useita kymmeniä vuosia huomaamatta uudestaankin raskaana olleiden, uusia vauvoja synnyttäneiden ihmisten sisälmyksissä. Tiedä sitä, mitä se sitten olisi, jos oma sisarus olisi mörkö.
   Runsaan dekadenttia juhannusta!

  2. https://yle.fi/aihe/artikkeli/2021/04/21/siittioiden-loppu-kasikirjoitus:

   ”Miehen hedelmällisyys alenee ainakin Euroopasssa, Amerikassa, Japanissa ja Australiassa. Puhutaan jopa maailmanlaajuisesta lisääntymiskriisistä.”

   ”There are some causes which are clear to identify, toxins for example. But you know that’s not the cause of a global sperm count per se. It’s more likely to be the environment and the lifestyle that we now encounter.”

 2. Somalilaiset kaiketi ajattelevat, että jonkun olisi tuotettava ruoka heille – me tuotamme vain uusia ihmisiä maailmaan.

  Nii’i , kun ukrainalaisten tuottamaa viljaa ei saada tuotua (vastikkeettomasti?) Somaliaan.

  *
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008905621.html

  Pelastakaa lapset: Maailma ”kävelee unissaan” kohti nälänhätää Somaliassa

  Yli 200 000 somalialaista on nälkäkuoleman partaalla, YK raportoi.

  ******************************************************************************
  https://fi.frwiki.wiki/wiki/Agriculture_en_Ukraine
  .
  Maatalousalalla Ukrainassa työllistää, vuonna 2006, 9,4% aktiiviväestöstä, eli 3,8 miljoonaa ihmistä ja se edustaa noin 8,7% bruttokansantuotteeseen, elintarviketeollisuudesta edustaa sitä., 8% ja koko teollisuuden liittyvät maatalouteen 20 %. Maan pinta-ala on 57,6 prosenttia viljelysmaasta vuonna 2005, eli noin 22,9 miljoonaa hehtaaria, josta kastellaan lähes 2 454 000 hehtaaria.

 3. Ukraina:
  ”Maan pinta-ala on 57,6 prosenttia viljelysmaasta vuonna 2005, eli noin 22,9 miljoonaa hehtaaria, ..”
  .
  Varokaa ukrainalaiset – kun pääsette EU:hun, niin Brysselin porukat varmasti vaati , että Ukrainan on ennallistettava ainakin puolet pelloistaan – 30% maa-alasta saa riittää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *