Käänteinen rasismi /syrjintä?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008814001.html

”Jälkiviisaat on ollut Abdulkarimin mielestä paikka, jossa hän saanut keskustella yhteiskunnallisista asioista omana itsenään. Hän kokee, että esiintyminen samassa ohjelmassa Soinin kanssa olisi hänen arvojensa vastaista.”

Tämä minun näkökulmastanki katsottuna käänteinen rasismi on yleistynyt merkittävästi.

Ihmistä siis syrjitään siksi, että syrjijää tämä toinen ei miellytä, koska ei ole syrjijän kanssa asioista samaa mieltä.

Tätä esiintyy ihan yllättäen nimenomaan julkisuuteen ja politiikkaan päässeissä maahantulijoissa.

Soini on Soini enkä hänen kanssaan alkuunkaan ole kaikesta samaa mieltä.

Tällainen julkinen käänteinen syrjintä ja ”rasismi” ei kuitenkaan ole oikein.

9 vastausta artikkeliin “Käänteinen rasismi /syrjintä?”

 1. Juu no, Hufvudstadsbladet ja somali – (perus-) suomalaisuus on varmaan hänelle punainen vaate.

  *

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Maryan_Abdulkarim

  Maryan Abdulkarim (s. 12. toukokuuta[2] 1982 Mogadishu, Somalia) on yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän on feministi, vapaa toimittaja, kolumnisti ja kirjailija, joka on kirjoittanut kolumneja Yleisradiolle ja Hufvudstadsbladetiin. Hän oli mukana Ylen Jälkiviisaiden raadissa vuosina 2017–2022.

 2. Maryam Abdulkarim ilmeisesti haluaa keskustella vain sellaisten kanssa jotka ovat hänen kanssaan samaa mieltä. Lisäksi häntä saattaa pelottaa se että hän huomaisi olevansa joissain asioissa ehkä samaa mieltä kuin Timo Soini tai että Timo Soini onkin ihan mukava ihminen. Sellainen voisi romahduttaa hänen maailmankuvansa. Siksi on turvallisempaa pysyä omassa kuplassa ja pitää Timo Soini kauempana omassa mielen kategoriassaan nimittämällä hänet ”pimeyden ruhtinaaksi”.

 3. Ainahan oma jota kannattaa onkin mukava ihmisenä jonkun mielestä vähemmän mukava terv tepivaari

 4. Tämä Maryan on niin terävä akka, ettei heikkolahjaiset pärjää hänelle yhteiskunnalliaessa vaittelyssä. Ihan hyvä, että otti herneen nenäänsä Soinista.

  1. Pakeni – ei tunnu pärjäävän

   ”Terävä akka” -> Rääväsuinen akka

  2. HK näköjään kannattaa maahantulijoiden harrastamaa suvaitsemattomuutta, rasismia ja syrjintää.
   Toki ei yllätä.
   Tämä ”terävä akka” on nimenomaan kaikkea tuota.
   Jos Soinin olemassaolo uhkaa tämä akan arvoja, siitä pääsee eroon vain palaamalla takaisin Somaliaan paikallisten naisia alentavien lusmujen alistamaksi.

 5. Tuskinpa tv-katsojat menettävät mitään jos/kun musta diiva jättää kyseisen ohjelman.
  Nainen on ollut perustamassa rasisminvastaista Rasmus- yhdistystä. Lisäksi hän on ollut Naisasialiittoliitto Unionin (lue Akateemiset femakot) varapuheenjohtajana 2014 -2016.

  Tämä Abdulkramin ko. ohjelmasta poistuminen Timo Soinin vuoksi on pahimman luokan rasismia, etnistä syrjintää ja pahiman luokan naissovinismia.
  Eipä enää komeammin voi osoittaa kuinka valheellista ja tekopyhää vasemmistolaislähtöinen mukasuvaitsevaisuus ja mukafeminismi ovat. Pisteet siitä mustalle diivalle!

 6. Vaikka en ole Timo Soinin fanittaja, miehen ÄO. ei taida olla sieltä alimmasta päästä, lisäksi hänen ulosantinsa julkisissa keskusteluissa on sitä luokkaa, ettei ehki vähän arempi keskustelija halua olla hänen kanssaan samassa pöydässä.
  Tuli vain mieleen.

 7. Cancel – kulttuuri haluaa kieltää paitsi asioita niin myös sananvapauden. ”Väärää mieltä” olevien ei pitäisi antaa puhuja ollenkaan. Abdulkarim protestoi kun cancelointi ei toteudu.

Kommentoi