5 vastausta artikkeliin “Vasurit ja ”bidee” suosivat ryssää…”

 1. Varmaan tälle vasemmiston mielipiteelle joku selitys on, jotain mikä ei minulle avaudu. Vai onko se vaan että on aina pakko olla erimieltä kuin on oikeisto.
  Jos naapurissa olisi vallalla sosialismi niin asia olisi selvä kuin pläkki mutta kun on aivan äärilaitaa komento naapurissa.
  Luovalla mielikuvituksella voisi ajatella että jos Venäjä romahtaa, mikä voi hyvinkin tapahtua nykymenolla ja kommunistit pääsisivät siellä valtaan niin silloin olisivat uskonveljet rajan takana tykättyjä.

 2. Pääsääntöisesti Suomen vasemmisto on ollut Venäjän puolella Suomea vastaan jo ainakin vuodesta 1917 lähtien.

  Toki vasemmiston sisällä on Suomessakin välillä ollut vivahde-eroja suhtautumisessa ryssiin, mutta nimenomaan pääsääntöisesti asia pitää paikkansa.

  Poikkeus vahvistaa säännön. Talvisodan aikana suuri osa vasemmistostakin halusi taistella Venäjää vastaan.
  https://jput.fi/Talvisota.htm

 3. Pro-venäjä linjalta se minustakin vaikuttaa. Tähän asti he ovat henkeen ja vereen vastustaneet kristityistä maista maahanmuuttoa, joten joku muu motivaatio pitää olla.

 4. Hallitus, etenkin sisäministeri Krista Mikkosen (vihr) , vaatii, että turvapaikan hakemuksista on huolehdittava olipa tilanne ja määrä mikä tahansa. Sehän on Suomen kansa tärkein tehtävä.
  .
  Tulee mieleen vuoden 2025 tapahtumat.
  .
  Hmm… Kun/jos Venäjä hyökkää Suomeen, niin kaipa Krista Mikkosen vaatii, että turvapaikkaa hakevista venäläisistä on huolehdittava ikivanhoja kansainvälisiä sopimuksia noudattaen.

  *****
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/suomi-sulkee-rajan-venalaisturismi-pyritaan-lahtokohtaisesta-estamaan-kokonaan/9b9ae220-991b-43a0-80f0-cb0df4071abd
  .
  29.9.202213:47

  Sisäministeri Krista Mikkosen (vihr) mukaan on tässä vaiheessa vaikea arvioida, miten päätös vaikuttaa liikenteeseen itärajalla. Alustava arvio kuitenkin on, että vaikutus olisi ”merkittävä”.

  Hallitus on varautunut lisääntyvään kansainvälisen suojelun hakemiseen itärajalla, samoin kuin luvattomiin rajanylityksiin.
  .
  Pelkällä turismiperusteella ja -viisumilla Suomeen matkustaminen estetään, mutta päätökseen sisältyy poikkeuksia, sillä esimerkiksi perheenjäseniä tapaamaan tuleminen voidaan yhä sallia. Päätös ei myöskään rajoita kansainvälisen suojelun eli turvapaikan hakemista.

Kommentoi