4 vastausta artikkeliin “Miksi tässä sivustossa vaaditaan jokaisen Google-kirjautumisenb yhteydessä mm nimi, s-posti, omasivusto …yms???”

  1. Onko pakko yrittää vaikeammalla tavalla? Minä kun teen pari pientä napsaisua omien tunnusten kautta, eikä koskaan pienintäkään ongelmaa.

  2. Kalle, Google määrittää itse mitä Google-kirjautumisen perustason kautta tietoja liikkuu. Jos et halua tätä käyttää, voit kirjautua salasanalla jolloin emme tarvitse muuta kuin nimimerkin ja sähköpostiosoitteen.

    Sinänsä tuo kysely on aika turhaa. Tässä blogialustalla kun ei ole edes paikkaa tallentaa em. tietoja. Ne luetaan Googlesta, mutta jätetään käyttämättä. Muistutan, että EU-tietosuoja-asetus antaa teille jokaiselle oikeuden esittää kysymys ylläpidolle jotta mitä tietoja teistä on tallennettu. Toki näette sen myös itsekin: klikkaa oikeasta ylänurkasta omaa nimeä ja -> muokkaa profiilia. Siinä kaikki mitä sivusto teistä tietää. Lisäksi tietosuojaehdot ovat julkisia. Emme saa kerätä mitään muuta tietoa kuin tuossa mainitut, emmekä käyttää niitä muuta kuin tuossa mainitulla tavalla.

    Vaikka mahtava tyyppi olenkin, mahtini ei ulotu Googleen asti…

  3. Kaiken voi hakkeroida, jos rahaa ja vaivaa käyttää tarpeeksi. Varmasti tännekin pääsee jos tarpeeksi yrittää – mutta liekö vaivan arvoista? Helpoimmat hyökkäykset epäonnistuvat ja niitä yritetäänkin tuon tuosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *