17 vastausta artikkeliin “Minun mielipiteeni.”

 1. Kuinkas sattuikin että juuri ennen kun tänne kurkistan olin lukenut tuon Enqvistin mainion kirjoituksen. Tuosta mustavalkoisuudestammekin puhui hyvin. Kun ihminen on luutunut jonkin puolueen ihailijaksi on kaikki mitä mielipuolue sanoo hyvin ja kaikki mitä joku ”vihollispuolue” on väärin.

 2. Matti, juuri tästä syystä en ole katsonut tarpeelliseksi minkään puolueen jäsenyyttä ja tuskin tulee sellaista tilannetta enää, että liittyisin.

 3. Jotain puoluetta voi kannattaa ilman , että jäsenirjaa hommaa. Jos ei puoleen touhut miellytä säästyy jäsenkirjan palauttamiselta.

   1. Ei todella pidä olla mielipiteensä eikä toisten vanki, vaan vapaa kuin taivaan lintu, joka istahtaa tukevammalle ja oksalle, josta näkee kaikkialle.

 4. Tuo mustavalkoisuus on mielekiintoista.
  Jostain syystä sen huomaa mm. siitä. kuinka vain yksi puolue on jonkun mielestä kaiken pahan alku ja juuri.

 5. Minä olen perussuomalainen, muut saa äänestää minunpuolestani vaikka sahapukkia.

 6. Näen kaikissa puolueissa jotain hyvää, tosin kommunisteissa pitkin hampain. Teoriassahan se on ok mutta missä on kokeiltu ovat johtajat sen pilanneet,’.
  Kommunistit usein vertaavat puoluettaan kristinuskoon jonka kertovat kautta aikojen myös aiheuttaneen paljon pahaa. Mutta kristinusko on aiheuttanut myös paljon hyvää mistä kommunismissa ei taida juuri olla käytännön esimerkkejä.

  1. Putkinäkö värilaseilla helpottaa sitä juttua patakommunistin kanssa suuresti.

  1. Minä keskustelisin molempien kanssa, olipa hän sitten kommunisti tai VKK.n puheenjohtaja.
   Onneksi suomessa saa mielipiteensä esittää ( ainakin vielä toistaiseksi ) kommunistitkin, kunhan pysyvät ”lestissään”.
   Kauhea parku on nyt Turtiaisestakin, kyllä maailmaan ääntä mahtuu, vaikka ne eivät olisikaan sinun makusi ja hajusi mukaisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *