Katso tänään A-Talk! ”Kaasuputki Eero” livenä!

Kremlin 🏅 mitalilla palkitsema Eero Heinäluoma tänään A-Talkissa. Mitalihan on tullut siitä että Eero on ollut Venäjän etujen ajaja Euroopassa ja mitalin on myöntänyt diktaattori Putin joka nyt tällä energia-aseella uhkaa sinua, minua ja koko Eurooppaa sekä käy sotaa Euroopassa itsenäistä Ukrainaa vastaan.

Kannattaa katsoa tämä show, toivottavasti tulee ”Kaasuputki Eerolle” kinkkisiä kysymyksiä, siinä naaman väri muuttuu ja pyöriminen penkissä alkaa…

”Euroopan johtajat ovat koolla Prahassa. Voiko EU ajaa Venäjän vielä ahtaammalle vai rakoilevatko sen rivit? A-Talkissa pakotteista, energiasta ja EU:sta puhumassa mepit @HeidiHautala, @EeroHeinaluoma, @ElsiKatainen ja @HennaVirkkunen. @sirkkanen juontaa, klo 21.05. #yleastudio”

(Kuva : A-Talk)

9 vastausta artikkeliin “Katso tänään A-Talk! ”Kaasuputki Eero” livenä!”

  1. Itse tuo on noin toiminut. Samoin kuin Lipponen. Kukaan ei ole pakottanut.

 1. Sinä päivänä kun valtamedian toimittajat kysyvät kärkilähetyksissä päättäjiltä vaikeita kysymyksiä on todella outo päivä. En tule sitä näkemään.

  Kerran-pari on politiikkaradiossa oltu tuimia. Vuosia sitten oli lauantaisin radio-ohjelma ”ajankohtainen ykkönen” jossa toimittaja oli tiukka ja terävä. Sitten ohjelma lakkautettiin (syitä voi arvella) ja siihen jäi viimeinen terävä toimittaja.

  Sittenhän meillä oli Ajankohtainen Kakkonen myös, joka paljasti mm. kepun talousvilunkeja ja kysyivät vaikeita. Ja sekin lakkautettiin. Syitä voi arvella.

  Eero Heinäluomaa tullaan silittelemään ja ymmärtämään. Minä en ymmärrä. Heinäluoma, Aho, Lipponen, Jäätteenmäki ja moni muu ovat suoraan osallistuneen kansanmurhan rahoittamiseen, toteuttamiseen ja suunnitteluun, sataprosenttisen tietoisena aiheesta. Kysyn vaan jotta kuinka myötämielisesti suhtauduimme Pol Potin apureihin?

 2. Saas nähdä heiluuko korvat ja myöntääkö Halla-Ahon olleen oikeassa?

  1. Eihän noin punainen puolueen mies myönnä mitään. Väittää ettei hänellä ole mitään mitalia enää 😅🏅👍👍

 3. Sekin on nähty ”Kaasuputki Eero” puolusteli tietenkin ”Kaasuputki Paavoa” 😅

 4. Ehkäpä Eero kaipaa lisää kaasua.

  Ehkä ilokaasu tekisi hänestä vähemmän mälsän?

  Tai ehkä kyynelkaasu vähemmän ylpeän?

  Tai suokaasu vähemmän itserakkaan?

Kommentoi