Kerrankin 10 pisteen suoritus Sanna Marinilta

Sanna Marinilta kysytään mitenkä sota Ukrainassa loppuu. Kuunnelkaapa tämä! Nyt tuli täydellinen onnistuminen ! Tämä tullaan uutisoimaan ympäri maapallon!

Siitä lyhyt video! Kuuntele tarkkaan mitä sanotaan!

38 vastausta artikkeliin “Kerrankin 10 pisteen suoritus Sanna Marinilta”

 1. Ja lisäksi hänet tunnetaan maailmalla jossa sukkuloi sujuvasti ajaen asiaamme.

  1. Siitä en kommentoi. Mutta nyt osui sanat ja tilanne kohdalleen. Näitä olisi pitänyt olla enemmän…myös Suomessa..ja oikeita toimia. Nyt olemme niin velkaisia ettemme näe nousua 10 vuoteen.

  2. Marin käy lähinnä jakamassa suomalaisten verovaroja muille, mutta kait sekin jonkinlaista asioiden ajamista on.

 2. Jälleen hyvin hoidettu Marinilta. Kun muut pohtivat miten Putler-parka pääsisi irti sodasta niin ”rautarouvamme” sanoo asian suoraan ja tylysti. Marinilta ei heru säälipisteitä Venäjälle sen jälkeen kun hän kävi Ukrainassa katsomassa miehityksen tuhoja.

 3. Kyllä sieltä on monia muitakin kymppejä eikä ole metsäkymppejä terv tepivaari

 4. On jokseenkin huvittavaa miten yhden osuvan kommentin jälkeen Suomen kaikkien aikojen huonoin pääministeri olisi jotain muuta kuin Suomen kaikkien aikojen huonoin pääministeri.

 5. Katsoin Viron mediasta kysymyksen Marinille ja Marinin vastauksen kysymykseen. Vastauksessa on merkittävä virhe. Kyseessä ei ole konflikti, kuten Marin sanoi, vaan SOTA.

  1. Mitä minä kirjoitin: ”Sanna Marinilta kysytään mitenkä sota Ukrainassa loppuu”
   SOTA.

  2. Ja jos Putkinen ei ymmärrä kun kysytään kuinka tästä ”konfliktista” päästään eli sodasta, niin se on kyllä aikamoinen harppaus idän suuntaan. Nehän puhuu juuri siitä ettei tästä saisi puhua mitään!

   Konflikti : ”Konflikti tulee latinankielisestä sanasta conflictus ja sillä tarkoitetaan yhteen iskemistä. Käytännössä konflikti tarkoittaa tilannetta, jossa osapuolet selvittelevät keskenään jotakin osapuolten välille muodostunutta ongelmaa.” (ww.tat.fi)

   Se on ihan sama kuin sota!

   Kun SUOMEN PM puhuu näin. Niin eikö se jo riitä?

  1. Yksi kerta osui yleisesti katsoen oikein ja on muka paras pääministeri ikinä.
   Pienet on toisten vaatimustasot…

  2. Ei tämä tarkoita että henkilö on paras pääministeri. Kerrankin sanoi, kuten MINÄ olisin sanonut. Siitä on pitkä matka siihen kuinka rankasti MINÄ olisin oikeasti sanonut. Mutta siitä…Sannakin on kohta kuin Perus Sanna!

   1. Vastaavassa tilanteessa julkisen sanan läsnäollessa arvostelua pelkäävä savolainen olisi pitänyt turpansa kiinni tasan tarkkaan.

    1. Vastaavanlaisessa tilanteessa, kuten sinä teet, olit kuopassa kypärä päässä ja kun joku uskaltaa sanoa yhtään mitään niin nostat sitä päätäs ja katsot missä luodit lentää.

     Todella sinun tyyliä, mitä nyt kaksi kertaa yhtään mitään yhtään mihinkään sanot kun ei ole aivoja käsitellä asioita?

     1. Jahas, Marketsu, painui kuoppaan kypärähommiin. Vastasin tilanteeseen, johon pääministeri vastasi, ilman kypärää ja maakuoppaa.

      1. Sekin vielä. Oliko venäläinen kypärä joita mainostetaan, hajoaa kun puhaltaa pikkaisen…

       1. Lisäys,,,kuuluu sarjaan, älä vastaa kun et tiedä.

       2. Kuten huomaatte, kirjoitin siitä miten savolainen mahdollisesti käyttäytyy ko. tilanteessa niin tämän ”pääblogistin” verenpaine kohosi yllättävästi. No ei voi mitään, herkkä sielu maastopuvun alla 🙂

       3. Ilpo vauva ei tiedä niin yhtään mitään, yhtään mistään. Mutta hyvin osui, ei kannata puhua mitään postiivista SDP:stä. Eli lopetan sen nyt

 6. Pieni sitaatti. Kerrankin kun Sanna onnistuu niin huomaan että täältä alkaa nousemaan suosta ja mistä lie hahmoja joiden ”märkä iho” tippuu ja aate haisee pahemmalle kuin vanha viina. Näitä vaan alkoi nyt tippumaan tänne. Kuten joku Ilpo, mitä ei ikänä täällä näe, ei kirjoita mitään omaa mutta aina on muita haukkumassa.

  Mutta se siitä. Minusta tämä Sanna onnistui kerrankin. Se riittää.

  1. Suomessa jonkun täytyy tehdä töitäkin (vaikkapa meikän eläkeläisen) eikä ole aikaa viettää päiviä ja viikkoja täällä somessa kommentoimassa kaikenlaista. Paitsi niillä jotka on ns. evp( Elävät Vaimonsa Palkalla).

   1. Juuri näin. Tee lisää töitä että täällä somessa ME MUUT voidaan olla! Mitä täällä roikut. Mene töihin!

 7. Oikeastaan huvittaa kun kerrankin pistin jotain positiivista näiden punaisten (Sanna Marin) puolesta niin heti tuli eniten arvostelua eli ns miinusta…eli tämä ei jatkossa kannata 🙂

  1. Joo, tuo kiitos Marinin lausuntoa kohtaan on ihan ok. Mutta se jatko, että jos herra Suutari olisi ollut vastaavassa asemassa ja tilanteessa vastaus olisi ollut rankempi…täyttyä itseään

   1. Niin,,,johan sanoin että : ”Kerrankin 10 pisteen suoritus Sanna Marinilta”.

    En tiedä miten yksinkertainen sinä olet, mutta eikös vaikka luolamies jo tajua mitä toinen tarkoittaa,,,tietenkään se luolamies ei osaa lukea, mutta se ymmärtää…

    1. Lisäys, kuuluu sarjaan. Kirjoitin mitä hyvänsä niin tämä Ilpo ei hyväksy mitään. Eli kuuluua sarjaan. Miksi tämä Ilpo lukee näitä ja yleensä kommentoi. Suosittelen aikaa…jonnekin muualla kuin tänne blogeille…? Ihan näin nätisti.

 8. Ketkä tätä keskustelua seuraa, niin onneksi olkoon. Ei tätä jaksa kukaan järkevä.

 9. Ainahan sitä voi sanoa mitä vaan. Tosi asiassa ilman toksista maskuliinisuuta Venäjää ei voiteta.

 10. Olen edelleen sitä mieltä, että Marinin olisi pitänyt käyttää vastauksessaan sanaa sota (war), eikä sanaa konflikti.

  Ukrainassa on käynnissä täysimittainen sota eikä vain joku mitätön konflikti.

  Jos esimerkiksi Intian ja Pakistanin välisellä rajalla ammuskelevat joskus toisiaan rajan ylitse, niin SE on konflikti.

Kommentoi