7 vastausta artikkeliin “Korpisoturin päivitys”

    1. Toisaalta….ei oppi ojaan kaada. Joskus elokuvia katsoessa huomaa että kyseisiä merkkejä käytetään oikein vain harvassa Yhdysvaltojen tai vastaavien maiden tuotannoissa.

  1. Onneksi näitä ei tarvitse heti painaa mieleen, tosipaikan tullen varmaan kuitenkin saa yhteyden alan tuttuihin eduilla. On sillä lailla turvallinen olo.

  2. Ajan saatossa hyvä Nato alkaa näyttämään ilman käsimerkkejä rammalta tähän ajankohhtaan? Puolustusliitto ei hyökkää on hyökkääjälle viesti ettei hyökkää.
    Ok valko-venäjä ampui raketteja omalta puoleltaan Ukrainaan kertoi IS. KUiNKA puolustusliitto tässä tapauksessa toimisi eli yrittäisikö vain torjua muttei ylittäisi rajaa hyökkääjän maaperälle jossa hyökkääjä lataa lisää ohjuksia?

  3. Ukrainan on kansainvälisen lain mukaan täysin oikeutettua hyökätä rajojensa yli myös strategisiin kohteisiin joista käydään sotaa heitä vastaan.

    Nato ei tokikaan ole tässä osapuolena.

  4. Noista tuli mieleeni se tiettävästi viimeinen liikennettä ohjaava poliisi Mannerheimintiellä. Kivääriä ei kylläkään sillä ollut, pelkät käsimerkit riittivät.

Kommentoi