Loppui Punaisen Ristin tukeminen tähän

”Ukrainan armeija on näyttänyt vangittuja venäläisiä sotilaita tiedotusvälineiden edessä ja saanut heidät esittämään katumuksia hyökkäyksestään. Tämä on johtanut siihen, että hyväntekeväisyysjärjestö Punainen Risti antoi varoituksen vankien pahoinpitelystä.
Väsyneitä venäläisiä sotavankeja asetettiin lehdistön ja kameroiden eteen uutistoimisto AFP:n tilaisuuteen 4. maaliskuuta. AFP:n mukaan Kiova uhkaa luopua moraalisesta pohjasta Venäjän hyökkäyksen osalta.
– Sotavankeja ja pidätettyjä siviilejä on kohdeltava ihmisarvoisesti, Punaisen Ristin kansainvälinen komitea (ICRC) muistutti lausunnossaan.” (IL klo 18:02 07.03.2022)
Eli kun Venäjä hyökkää itsenäiseen valtioon, se voi tappaa siviilejä, se voi tuhota kokonaisia kaupunkeja mutta kun vastapuoli joka puolustaa omaa maataan laittaa nämä raukka paskat kameran eteen kertomaan miltä nyt tuntuu kun olet vanki niin se on kielletty lakien ja asetuksien mukaan.
Siviilejä saa siis pommittaa hengiltä ja ampua vaikka hyväntekeväisyyttä tekevän pormestarin mutta auta armias jo laitat nämä hyökkääjät kameran eteen niin olet rikollinen puolustaessa maatasi!

UKRAINALAISVIRANOMAISET: VENÄJÄ AMPUI HOSTOMELIN PORMESTARIN

”klo 21:12: Ukrainan viranomaisten mukaan Hostomelin pormestari on ammuttu hänen jakaessaan leipää kansalaisille. Juri Prylypko tapettiin väitetysti yhdessä kahden muun miehen kanssa. Hostomelin neuvoston lausunnossa sanottiin, että hän ”kuoli sankarina”, ja lisäsi, että hautajaisten järjestäminen välittömästi sodan vuoksi on mahdotonta.”
Lähde: Sky News (Suomessa tästä kertoi IS)
Punainen Risti haistakoon paskan.
Erittäin pettynyt tälläiseen meininkiin.

11 vastausta artikkeliin “Loppui Punaisen Ristin tukeminen tähän”

  1. Johtajien tileille menevät monien (satojen tuhansien) lahjoittajien roposet.

 1. Eli kun nytkin lahjoitat Ukrainaan niin pistä vaikka maan pankin omalle tilille, niin minäkin tein, ei ole näitä välistä vetäjiä. Ja hyökkääjää tukevia…

  1. Milläs luulet estäväsi näitä maan pankkien omia herroja laittamasta niitä omiin liiveihinsä?

 2. SPRn vaatimukset koskevat molempia osapuolia.
  En ole nähnyt mitään tällaisia kuvia.
  Mutta ei vankien lausunnot voi olla vääriä viestejä Venäjän kansalle, jos sattuvat näkemään..

 3. Onko oikein se että varusmiehiä työnnetään sotaan josta ei heillä ole totuuden mukaista kuvaa
  Onko sekään oikein että rekrytoidaan toisen maan sotilaita kun itse ei osata kaupunki sotaa sitten käydä
  Nuoria poikia ajetaan suoraan kuolemaan terv tepivaari

 4. Mitä taas tulee rahaan parempi olis antaa aseita ja patruunoita ne kun on nyt ensisijainen asia joita Ukraina tarvitsee terv tepivaari

 5. Punaisen Ristin työntekijät tekevät vaarallisissa oloissa sotakentillä tärkeää työtä. Eri asia on sitten johtoporras jotka ansaitsee kuvainnollisesti mm toisten verellä. Ei tässä muuta.

 6. Voihan sen noinkin katsoa minä katson että Ukraina tarvitsee enemmän aseita kun dollareita
  Koska se vasta antaa mahdollisuuden ostaa aseita ja siinä menee aikaa liian kanssa
  Parempi olis toimiva ase joka antaa mahdoolisuuden puolustautua terv tepivaari

 7. Punainen Risti tekee kyllä hyvää – ongelma on että se tekee sitä saat’nan tehottomasti. Paitsi että heidän omat kulut ovat tähtitieteelliset, rahaa käytetään poliittiseen toimintaan ja lisäksi heidän tekemät hankinnat ovat täynnä korruptiota. Sitä voi suomalainen pistää keräyslippaaseen kympin ja huomata että sillä saa joku lautasellisen puuroa.

  En aio pistää penniäkään rahaa laitokselle, josta pääosa menee vaalirahoihin ja ökypalkkoihin.

  Aion pistää aika montakin penniä rahaa laitoksille, joiden toiminta kestää päivänvaloa. Ja olen pistänyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *