Macron kuppaa itselleen mitaleita ja klooriaa

”Venäjän presidentti Vladimir Putin ja Ranskan presidentti Emmanuel Macron keskustelivat tänään puhelimitse. Presidentit keskustelivat muun muassa Zaporizhzhjan ydinvoimalan turvallisuustilanteesta.

Macron käski puhelun aikana Putinia lopettamaan kaikki Venäjän sotatoimet Ukrainassa välittömästi. ” (MTV)

Samaan aikaan kun venäläiset joukot on ilmiselvästi jääneet ukrainalaisten joukkojen armoille taistelukentillä ja venäläisten joukkojen (örkit) massapako on alkanut heidän miehittämiltä alueilta niin silloin Ranskan presidentti Macron on yhteydessä Putiniin ja neuvottelee taas ohi ukrainalaisten. Nyt näyttää siltä että Macron haluaa pelastaa mahdollisimman paljon venäläisiä sotilaita. Kummallinen mies tämä käppänä.

Venäjän puolustusministeriö on myöntänyt Ukrainan joukkojen työntäneen Venäjän joukot pois Pohjois-Harkovan alueelta. Asiasta uutisoi The Kyiv Independent sekä myös Venäjä on myöntänyt tämän tapahtuneen. Nyt sitten pitäisi hieroa Ranskan presidentin mielestä rauhaa. Ei muuta kuin ralli päälle ja venäläisten joukkojen täydellinen tuhoaminen ja kaluston haltuunotto. Siinä tulee rauha kun vihollinen saadaan tuhottua ja työnnettyä lopulta pois maasta!

Siitä videopätkää, avautuu suoraan tähän blogiin, on turvallinen:

 

 

5 vastausta artikkeliin “Macron kuppaa itselleen mitaleita ja klooriaa”

 1. Samaan aikaan kun Macron nuolee Putinin arsea niin Jussi pistää kovaa tekstiä Venäjän suuntaan. Tämä sama teksti on Twitterissä englanniksi :

  ”Halla-aho kehottaa Venäjää hankkiutumaan eroon maan johtajasta Vladimir Putinista ja muutamasta muusta myrkyllisestä johtohahmosta, vetäytymään Pohjois- ja Etelä-Ukrainasta Donbassiin ja Krimin niemimaalle ja tarjoamaan Putinia kansainvälisen oikeuden eteen.” (IS, Twitter)

 2. Jos tästä zoomaa vähän ulospäin, tässä on kiintoisa kulma. Esim. Saksassa tai Yhdysvalloissa ulkopolitiikka ei kiinnosta ihmisiä lainkaan. Ranskassa ehkäpä on toisin, koska heillä on kovasti halua ollut aiempienkin pressojen aikana näyttäytyä maailmalle kokoaan suurempana.

  Tietenkin Macronin puheilla voi pyyhkiä persusta mutta kiintoisa eroavaisuus.

  1. Aina ovat hyötymässä nämä ns isot johtajat ja hakemassa klooriaa silloin kun muut kärsii…

 3. Tää on kuin Venäjä-Ukraina jääkiekkopeli jossa toisen erän alkuun Ukraina kaventaa tilanteeksi 20-1. Ja yhtäkkiä Ukraina on muka pelin voittanut.

  1. Kyllä tämä näyttää lähinnä siltä että suurvalta Venäjä on tippumassa pelin jälkeen B-liigaan…

Kommentoi