Manna Sarin ei osaa johtaa

Leena Meri toteaa seuraavaa ja tämä anti on eduskunnan kyselytunnilta:

”Ei voi olla. #hallitus ja @MarinSanna toteaa että se ei voi turvallisuustilanteessa tehdä päätöksiä ellei viranomaiset arvioi niin. Viranomaisetko tätä maata johtaa?

Ristiriitaa on sillä rajavartiolaitos vaati aitaa mutta sitä ei silti luvattu

johtajuus puuttuu”

Manna Sarin kiertää vastuuta sen minkä ehtii ja jos jokin menee pieleen se syyttelee oppositiota. Onko tämä jo maan tapa ?

Sisäministeri (Hirveät) taas puhui että aidan rakentaminen itärajalle kestää 3-4 vuotta! Mistähän tämä pöljä joka pyörtyilee tuon päätelmän teki💩

19 vastausta artikkeliin “Manna Sarin ei osaa johtaa”

 1. Minä luulen, tai oikeastaan olen varma, että Marin lähtee pian taas kiertämään mualimaa, siellä häntä ihaillaan ja arvostetaan, eikä persut ole joka käänteessä kyselemässä vaikeita ja vaatimassa vastuun ottamista ja kun ulkomaankiireiltään piipahtaa suomessa, niin silloin tasailee saikulla totuttelemista ”vuorokautisrytmien” muutoksiin.

 2. Pitäähän raja-aidasta julistaa arkkitehtikilpailu ja kilpailulle pitää järjestää tuomaripaneeli, jonka perustamiseen pitää järjestää työryhmä joka sitten pähkäilee ketkäs jauhojengin jäsenet ovat tällä kertaa bilevuorossa.

  Kaiken tuon jälkeen pitää miettiä miten raja-aidan rahoituksesta saadaan osa junailtua puolueille ja niihin sidoksissa oleville kansalaisjärjestöille , ruotsinkieliselle kulttuurirahastolle ja tietenkin Kepun tipailtoihin ja somalien kerhotoimintaan.

  Seuraavaksi kuvaan astuu ammattiliitot jne.jne.jne.

  1. Sekä pitää perustaa työryhmiä ja palkata avustajia ja lennellä pitkin poikin maailmaa katsomassa millaisia aitoja maailmalla on. Sitten kilpailutetaan rakentajat ja tehdään uusia lakialoitteita jotta tämä voidaan rakentaa. Kyllä tälläisen shown jälkeen se 10 vuotta on hyvä aikajana. 😅👍

 3. En tiedä kauanko aidan rakentaminen kestää.

  Tiedän, että tästä täysin riippumatta se on pakko aloittaa jos sitä halutaan koskaan valmiiksi.

 4. Sanna Marinin tapa ei ole johtaa edestä. Kovin usein hän ripeään päätöksentekoon pyrkimisen sijasta menee olemassa olevien säädösten, virkamiesten ja EUn selän suojaan. Kuvaan kuuluu myös julkisuuden (TV keskustelut) välttely.

  Markon syytteeseen että Marin ei osaa johtaa on vaikeampi ottaa kantaa, ei kai ole yksiselitteistä oikeasti johtamisen kaavaa. Historia kai sitten myöhemmin kouriintuntuvammin osoittaa osasiko vai ei.
  Itse toivoisin että Marin laittaisi itseään enemmän peliin päämisterinä, muualla mediassa (mm Insta) kyllä on esillä kiitettävästi.

  1. Ehkä hän ei halua esittää jotain Erdogania. Johtaminen ei tarkoita että pitää esittää jotain superhahmoa. Sipilähän lähti aina touhukkasti tekemään asioita ja joutui sitten perumaan kun ei ollut ottanut huomioon että on olemassa lakeja ja sopimuksia. Minusta Marinin johtamistyyli on ollut tasapainoinen.

 5. Oppositiosta on aina helppo huudella. Koirat haukkuu, karavaani kulkee.

  1. Oppositiosta huuteleminen on helppoa kaikille oppositioille, iloitkaamme siitä että meillä on oppositio kirittäjänä.

 6. Vakavasti puhuen, ymmärrän virkamiesten tärkeyden erityisesti nykyiselle pääministerille sillä pitäähän aina olla joku, jonka tuuppaa rekan alle kun ei mene niin kuin Strömsöössä.

  Edellinen ollaan nähty useammin kuin kerran jauhojengihallituksen aikana.

 7. Perussuomalaisilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppositio tai perikato. Oppositiosta voi huudella mahdottomia vaatimuksia, mutta ans olla jos tulee porvarihallitus niin kannatus sulaa Kokoomuksen kelkassa kuin sokeripala kahviin. Vähän makua jää mutta sitä ei kukaan huomaa. Kokoomuksen talouspolitiikan kannattajia on suunnilleen sen verran kuin Kokoomuksen kannattajia. Apupuolueiden kannattajat eivät Kokoomuksen talouslinjaa niele ja Kokoomuksen liberaali siipi ja euromyönteinen politiikka vesittävät Perussuomalaisten muut tavoitteet. Sama tietysti osittain voisi käydä SDP:lle jos syntyisi punamultahallitus. Edes Keskusta ei kestänyt sitä vaan romahti, osin omaakin ansiotaan.

  Perussuomalaisten kannattajia ei tule joku aita Venäjän rajalle tyydyttämään jos sen kannattajien taloutta kuritetaan.

  1. Norppa, kun tietää mitä itse ajattelee, on aika yhdentekevää se moniko on samaa mieltä.

 8. Opposition tehtävä on opponoida, että siinä mielessä homma toimii.

  Mutta silti tämä peruskysymys on outo. Jos aitaa tarvitaan, ei se siitä parane kiroilemalla kauanko se kestää tehdä.

  1. Onhan tämä hupaisaa. Kun Lehtola kirjoittaa parodiakolumnin naisvihasta, niin eikös vaan joku nielaise sen karvoineen päivineen.

   1. Lehtolan kolumni koskee sarkaamissaan kaikkea, missä miehet eivät näytä pärjäävän kuin naiset.
    Laajennetaan ”tyttöhallitukseen”, Nokian Baldaufiin, Sirkka Hämäläiseen, poitiikan muihin huippunimiin, rekkakuskeihin, jossa naiset valtaavat alaa, torninostureihin , kun äijät mahoineen eivät jaksa kiivetä, koristemaalareihin saati koko sosiaaliala jne..
    Kanttoritkin alkavat olemaan naisia.
    … ai niin se Marniinin pahus, kun ei osaa yhtään mitään, paitsi johtaa Suomea jo 3. kriisissä viileän rauhallisesti.

 9. Marin johtaa suomen lakiin perustuen eikä hötkyile ja päätökset ovat kansan enemmistön hyväksymiä. Sensijaan vierastan OppositoOrpon puheita jotka alkavat vaikuttamaan tyhjältä kuten hyvin tehty mutta….

Kommentoi