Mikko Savola puolustusministeriksi.

Kaikkosen siirtyessä lomalle tulee Mikko Savola puolustusministeriksi tuuraamaan n kahden kuukauden ajaksi Kaikkosta. Hyvä valinta. Olen pariin otteeseen maanpuolustusasioissa hänen kanssaan keskustellut. On varmasti asiantuntemusta ja tahtotila hoitaa homma hyvin. Lintilä olisi ollut suuren luokan virhe hoitamaan moista tehtävää, onneksi nyt kävi näin!

🇫🇮👍

6 vastausta artikkeliin “Mikko Savola puolustusministeriksi.”

 1. Savola on varmasti mies paikallaan kyseiseen tehtävään, toki toivon, että seuraavan hallituksen puolustusministeri ei tule Kepistä (aluepolitiikan vuoksi), RKP:sitä (eiköhän yksi kielipoliittinen päätös puolustuksen suhteen riittänyt) tai äärivasemmistoliitosts, koska silloin puolustusta ajattaisiin alas.

  Perusteltu kannanotto puolutussaralta:
  https://www.suomenuutiset.fi/koskela-satakunnasta-nato-maakunta/

 2. Kaikkonen Twitter hetki sitten:

  ”Keskusta valitsi tänään yksimielisesti kansanedustaja Mikko Savolan hoitamaan puolustusministerin tehtävää isyysvapaani ajan.

  Savolalla on puolustuspolitiikasta pitkä ja laaja kokemus ja osaaminen. Hommat tulevat taatusti hyvin hoitumaan. Annan Mikolle kaiken tarvittavan tuen.”

 3. Itse nimitykseen en osaa ottaa kantaa, koska Savola on itselleni melko tuntematon kansanedustaja.

  Nimitysprosessia voisin sen verran kommentoida, että jälleen kerran Saarikko joutui kääntämään takkinsa. En ihmettele yhtään, että keskustan kannatus on jyrkässä alamäessä, koska näitä Saarikon äkkikäännöksiä on ollut ihan tuskaksi asti.

  Annika jää minun muistiini puheenjohtajana, jota muut hallituskumppanit veivät kuin kuoriämpäriä. Oli sitten kyse budjeteista, kehysneuvotteluista ym. Periksi joutui aina antamaan.

 4. Toivotaan että Marko on oikeassa.

  Minulle on täysin vieras ajatus siitä että kepulainen voisi olla hyvä muuta kuin talousrikoksissa.

Kommentoi