Ole kansalainen hiljaa tai pelaat Putinin pussiin!

Oletteko huomanneet kuinka hallitus on Suomessa alkanut peloittelemaan milloin mistäkin kun puhut omien etujesi puolesta. On keksitty sana : ”sotatalous”…ihan kuin me olisimme sodassa ja siksi pitää tehdä niinkuin joku käskee …siinä lyhyesti se mikä on sotatalous:

Sotatalous  on joukko valmiuksia, joihin moderni valtio ryhtyy mobilisoidakseen taloutensa sotatuotantoon. Yeisesti sotataloutta kuvaillaan  ”järjestelmäksi, jossa tuotetaan, mobilisoidaan ja jaetaan resursseja väkivallan ylläpitämiseksi”. (Philippe Le Billon)

Eli emme todellakaan elä ”sotataloudessa”. Tässä mm Marin esikuntineen kuten Saarikko peloittelee kansaa ja tämän varjolla pyritään saamaan heidän tahtoaan läpi päätöksissä. Kuvottavaa!

(Kuva:Pakolliset meemit)

8 vastausta artikkeliin “Ole kansalainen hiljaa tai pelaat Putinin pussiin!”

  1. Suomessa on sananvapaus ja sitä kansalta viedä olipa syy mikä hyvänsä terv tepivaari

  2. Zelensky voisi tehdä rauhan niin päästäis jatkamaan elämää normaalisti.

    1. Kyllä ja se tekee sen kun Venäjä vetäytyy koko Ukrainasta pois. Venäjä on saanut nyt niin pahasti turpaan että sen maan olemassaolo on vaakalaudalla.

    2. Rauhan teon aloitus pitäisi tulla sotarikolliselta putinalta, vaan ei tule niin kauan kuin yksikin ryssä riehuu Ukrainassa.

  3. Demokratia on se paikka jossa ongelmista saa puhua. ”Et saa sanoa näin koska suuri johtaja x” (oli se sitten vihollinen tai ystävä) ei ole demokratiaa.

  4. No Erkkikin näkee mistä johtuu jne. Hallituksen suosio on pysynyt joten asioita on sitten pääsääntöisesti tehty oikein. Tietty medeia ruokkii sekaannusta, mutta siitä huolimatta…

Kommentoi