Ruudinsavuista uutisointia

”Puolustusvoimat jatkaa taistelijoiden henkilöballistisen suojavarustuksen parantamista hankkimalla lisää M05-sirpalesuojaliivejä.  Sirpalesuojaliivi antaa taistelijalle kattavan suojan kranaattien sirpaleita vastaan.

Yhdessä M17-suojaliivien kanssa Puolustusvoimien joukot pystytään varustamaan tehtävän edellyttämillä suojavarusteilla. Uudet M05-sirpalesuojaliivit ovat yhteensopivia niin uusien varustetaskusarjojen kuin vanhempien varusteliivien ja taisteluvöiden kanssa.”

https://www.defmin.fi/ajankohtaista/tiedotteet_ja_uutiset/puolustusvoimat_hankkii_sirpalesuojaliiveja.13103.news#26d8a786

Niin. Elämme aikoja joita eräät ei luullut koskaan tulevan. Hyvin kyynisesti näihin ajatuksiin muutamat täälläkin suhtaui. Maailma muutuu poikasein. On pysyttävä tahdissa mukana. Nyt on menossa ennennäkemätön varustautuminen myös Suomessa.

7 vastausta artikkeliin “Ruudinsavuista uutisointia”

 1. No meillä on sentään puolustusvoimat kaikilla ei sellasta olekkaan ja vanhat fraasit ovat hyviä elämän ohjeitt niinpä pidä ystävät lähellä ja viholliset vieläkin lähempänä
  Silloinpa tiedät mitä he suunnittelee
  Koko ajan meillä hankitaan uusia esim suoja tarpeita plus muuta kalustoa terv tepivaari

 2. Kuten tepi sanoo – meillä ei ole tuudittauduttu typeryyteen. Päättäjämme kenties luulivat itärajan toiselta puolen tulevan vaan rakkautta (paria harvaa kokkaria ja vihreää lukuun ottamatta), mutta armeijamme ei ollut idioottien johtama.

  1. Kyllä sieltä rakkauttakin on isännille itärajan lähelle tullut, sekin on kyllä maksanut ja HIV on levinnyt kuten kuppa ja syfilis…

 3. Varmaan noinkin on käynyt mutta eiköhän miehetkin ole siihen itse syyllisiä
  Mitäs huitoo meisseliään joka rakoon terv tepivaari

 4. Mitä olen kuunnellut nuorempien kertomuksia niin kertausharjoituksia voisi parantaa rutkasti.
  Liian pienet kypärät, vuotava sissiteltta jonne ängetään porukkaa yli kapasiteetin, muutaman päivän harjoituksessa päivä odottelua alkuun jne. ei motivoi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *