Sähköautoilun kustannukset nousee

Norjassa ei saa enää kotipistokkeeseen sähköautoja kytkeä. Kohta alkaa samat toimet myös Suomessa …helekutin hyvää bisnestä …ja lisää laskua auton omistajalle.

Edelleen, tällä säköautoilulla ei pelasteta maailmaa, se on vaan bisnestä.

 

 

7 vastausta artikkeliin “Sähköautoilun kustannukset nousee”

 1. Jostakinhan se autovero pitää saada ja tulee sitä korotetussa bensan hinnassakin sillä kaikki eivät pysty vaihtamaan autoaan.

  1. ”Uusi määräys käyttöön Norjassa – sähköautoa ei saa enää ladata tavallisesta kotipistokkeesta”

   Tämä sama voimaan Suomessa pikaisesti.

   Kyse on nimenomaan turvallisuudesta ja sitä eivät kaikenlaiset jatkojohtoviritelmät ole.

   Turvallisuus ennen kaikkea – jos on varaa kymppitonnien sähköautoon, on varaa turvalliseen lataamiseenkin

 2. Uskonpa, ettei latauspisteen tekniikalla voida poistaa suurinta sähköauton lataukseen liittyvää vaaraa – akun syttymistä palamaan.

  *
  Alla Motivan ohjeistuksia.
  *
  https://www.motiva.fi/ratkaisut/kestava_liikenne_ja_liikkuminen/valitse_auto_viisaasti/autotyyppi/sahkoauton_lataustekniikka_ja_turvallisuus

  Sähköauton lataustekniikka ja turvallisuus

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Motiva Oy on suomalainen valtionyhtiö. Valtion kestävän kehityksen yhtiönä Motiva kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön. Sen pääasiakkaita ovat julkishallinto, ministeriöt ja virastot. Motiva-konserniin kuuluu myös Motiva Services Oy, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille energiatehokkuuden konsultointipalveluja ja Ympäristömerkintä Suomi Oy, joka hallinnoi Suomessa Joutsenmerkkiä ja EU-ympäristömerkkiä (EU Ecolabel).
  [ Lähde : Wikipedia]

 3. Myös EU kieltää ja käskee. Uusi määräys kieltää biokaasulla ajamisen. Minulle tuli vaan kohta mieleen Kalle ja pari autoa.

 4. Sähköautoilu kallistuu. Bensa-autoilu kallistuu. Dieselautoilu kallistuu. Lihansyönti kallistuu. Kasvissyönti kallistuu.

  Kaikki kallistuu.

  1. juu ja velkaa otetaan holtittomasti kaikelaiseen sulle-mulle-puuhasteluun.

Kommentoi