Strike back!

Toivottavasti Ukraina saa tehtyä lisää näitä iskuja! Nyt iskettiin noin 1000 km päähän Venäjälle. Toivottavasti Ukraina saa tehtyä lisää iskuja juuri Venäjän maaperälle. Tässä huomataan myös se ero että eivät iske siviilikohteisiin vaan sotilastukikohtiin! Hyvä!

”Guardianin mukaan kahdessa venäläisessä lentotukikohdassa maanantaina tapahtuneet räjähdykset viittaavat siihen, että Ukraina on saattanut löytää keinon iskeä venäläisiä pitkänmatkan strategisia pommittajia vastaan. Venäjä on käyttänyt kyseisiä koneita iskuissa, joilla se on viime viikkoina tuhonnut Ukrainan energiainfrastruktuuria.

Maanantaina Venäjän valtion RIA-uutistoimisto raportoi Moskovan kaakkoispuolella Rjazanissa tapahtuneesta polttoainesäiliön räjähdyksestä, jossa kuoli kolme ihmistä ja loukkaantui viisi. Rjazanissa sijaitseva lentotukikohta toimii kotitukikohtana Tu-95- sekä Tu-22M -hävittäjille.

Sosiaalisessa mediassa levisi maanantaina myös tietoja sekä video Saratovin lähellä Engelsin tukikohdassa tapahtuneesta räjähdyksestä. Engelsin tukikohta on niin ikään kotitukikohta Tu-95-koneille, jotka ovat osallistuneet Ukrainassa tehtyihin ohjusiskuihin.” (5.12.2022 IS)

3 vastausta artikkeliin “Strike back!”

Kommentoi