13 vastausta artikkeliin “Top Gun käyty katsomassa ensi-illassa”

 1. Harvoin ”vanhaa” on uudelleen tehty uudella juonella
  näin hyvin. Reilu 2 tuntia meni leffassa hetkessä. Ei pitkästyttänyt yhtään.

 2. Minulla olisi pari vapaalippua tuossa tyrkyn, on vain niin ahdistava paikka tuo elokuvateatteri nykyään. Pitää harkita, kiitos vinkistä.

 3. Ykkösosa on joskus tullut käytyä katsomassa, saa nähdä tuleeko kakkonen nähtyä elokuvissa.

 4. Alkuperäisessä top gunissa parasta on Berlin-yhtyeen hieno tunnaribiisi.

  1. Ja monta muutakin biisiä

   Tässä hyvä linkki koko levyn kuunteluun ilmaiseksi:

 5. Ei ole tullut katsottua, enkä tiedä olenko hävinnyt mitään.
  Jostakin syystä Tom Cruisen naama on ruvennut kyllästyttämään. Johtuisiko skientologiasta?

  1. Voi olla, mutta en katso sitä sen uskonnon takia vaan näyttelijänä se on hyvä, sillä on muuten lentolupakirjat ja myös helikopterin lupakirjat,,,ei ole ihan pelkkä näyttelijä tämä…jotenkin hyvin käy tuohon rooliin.

 6. Luin, että Cruise olisi halunnut cruisailla itse Superhornetia koska on lentänyt jotain hävittäjää, mutta eivät antaneet lupaa, semmoinen maksaa kumminkin 70 miljoonaa dollaria.

  Jutussa pohdittiin myös, voisiko Cruise, 57 vuotta, olla USA:n laivaston lentäjä. Yllättäen ikä ei olisi ollut ongelma, lentäjien keski-ikä siellä on 45 vuotta ja suurin osa heistä, 67 prosenttia on vanhempaa kaliberia, oliko yli 40 vai 45, en muista. 50-vuotias hävittäjälentäjä tai 60 -vuotias koelentäjä ei ole mikään ihme. Mutta Cruisen ikäinen ei enää olisi voinut päästä laivaston lentäjäksi, hänen olisi pitänyt olla siellä jo. Siinä iässä ei enää ilmeisesti vaihdeta työpaikkaa.

  Pituuden puolesta Cruise olisi sopiva, onhan hän aika lyhyt ja käyttää ilmeisesti piilokorkoja. USA:n Mauri Pekkarinen siis. Mutta elokuvan Maverickin luonteeseen pääsy lentäjäksi tyssäisi. Lentäjän ei pidä olla tahallisia riskejä ottava kukkoilija vaan tasainen luonne jolla on hyvät sosiaaliset kyvyt.

  1. Jep, Tom Cruisella on lupakirja lentokoneeseen ja myös hävittäjään sekä helikopterille. Ei mikään tyhmä mies.

 7. Eilisiltana tulikin televisiosta Tom Cruisen elokuva ”Paluu päämajaan”. Ei mikään erikoisen hyvä, mutta tulipa katseltua.

 8. Mielestäni Steve McQueen on kaikkien aikojen toimintaelokuvatähti. Hän ei käyttänyt stuntteja vaan ajoi itse autoilla ja moottoripyörillä takaa-ajokohtaukset elokuvissa.

Kommentoi