Trumpista supersankari!

Voin sanoa suoraan että jos joku tätä henkilöä on pitänyt sankarinaan tai idolinaan niin Aku Ankka on aika kova jätkä …tämä mies ei ole terve.

Äijä väittää olevansa omalla ”sosiaalisella mediallaan” supersankari. Kuka tätä vielä kannattaa ja uskoo että se voittaa vielä Yhdysvaltojen tulevat pressavaalit niin minä tarjoon oluet tai kahvit siinä Uunon Essolla…

”YHDYSVALTAIN entinen presidentti Donald Trump kertoi keskiviikkona antavansa torstaina ”merkittävän ilmoituksen”.

Keskiviikkona Trumpin omalla sosiaalisen median alustalla julkaistussa 15-sekunttisessa klipissä entinen presidentti sanoi ”Amerikan tarvitsevan supersankarin,” minkä jälkeen videolla näkyi sarjakuvamainen Trump, joka poseeraa kuin Teräsmies Trump Towerin edessä, Sky News kertoi videosta.

Animaatiossa näytettiin, kuinka 76-vuotias entinen presidentti repii paitansa ja paljastaa alla olevan supersankarin asun ja teräksiset vatsalihakset samalla, kun hänellä on laserkatse.”

Lähde:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009270595.html

 

7 vastausta artikkeliin “Trumpista supersankari!”

  1. USAssa on vieläkin vankkoja Trumpin kannattajia – Aikamme Ankka. Ylöjärvellä taannoin oli kirjastossa kielletty AkuAnkka lehti, joten se oli tilattava kotiin ja varattomat jäivät ilman sitä hypetystä.

    1. Sen olen kuullut että Kemin kirjastoissa oli aikoinaan Aku Ankka kielletty sen kapitalistisuuden vuoksi, mutta että Ylöjärvelläkin ??

  2. Donald Trump oli siinä mielessä, ja varsinkin siinä mielessä presidentti paikallaan, että hän oli uuskonservatiivisen korjausliikkeen keulakuva. Hän uskalsi olla valkoinen lihaa syövä heteromies, joka ei pyytele anteeksi olemassaoloaan. Jeestyyppi!
    Lisäksi hänen hallintokaudellaan Amerikan työllisyys lisääntyi huimasti kunnes korona sotki asiat.
    Että hän ”ymmärsi” Putinia vähän liikaa. Ehkä, mutta revolveri taskussa.

    Donald menetti pelin, kun hän ei tunnustanut vaalitappiotaan. Jopa hänen tyttärensä, Ivanka (Donaldin neuvontaja), kääntyi isäänsä vastaan ja sanoi että isänsä pitäisi vain kiltisti myöntää hävinneensä vaalit.

    Donaldin aika on ohi ja hän saa mennä. Näyttää siltä, että hänen tapauksessaan vanha koira ei opi uusia temppuja (se diplomaattisuuden puute.)

    Liian pitkään jatkunut liiallisen liberalismin vastavoima, uuskonservatismi, on tullut jäädäkseen (toivottavasti) ja hyvä niin. Muuten vasemmistovetoinen liberalismi upottaisi lännen. Voi se toki tehdä sen vieläkin , mutta ainakin nyt on toivoa että tästä tulisi vielä ihmisten maalma.

    En pidä poissuljettuna sitä, että parin vuoden päästä Amerikan presidentin nimi on Trump. Jos on, toivottavasti etunimi on Ivanka.

  3. Yksi suurimpia ansioitaan hänen virkakautenaan oli Yhdysvaltojen eroaminen tästä saatananpalvojien uskontokultista ( ilmastohihhulit ) jonka seurauksena maan päästöt vähenivät huomattavasti aikaisemmasta, kun Amerikka ensin osoittautuikin parhaaksi ilmastoteoksi, yritysten palatessa kotimaahansa puhtaamman teollisuuden tuottajaksi.
    Ja Trumpin kaudella ei aloitettu yhtään uutta sotaa, jota ei ole tapahtunut 50 vuoteen.
    Muurinkin pystytti ja nyt näitä muureja nousee jo vanhalle mantereellekkin kuin sieniä sateella.
    Lasse sanoo seuraavan presidentin olevan Trump ja varmaan näin onkin, mutta minun sarakkeessani kuitenkin se hevonen voittaa, joka tottelee nimeä Donald.

    1. Ei voi kuin uskoa parempaan ja toivoa, että väkivaltaista vallankumousta ajanut pelle on rikoksistaan telkien takana seuraavien USA:n pressanvaalien aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *