Tuomiojalle on vaikea siirtyä Varsova liitosta Natoon

”SDP:N KOKENEIN ulkopolitiikan vaikuttaja, puolustusliitto Naton jäsenyyttä aiemmin vastustanut kansanedustaja Erkki Tuomioja pitää mahdollisena, että Suomi päättää ennen kesää liittymisestä Natoon.

– Toisaalta olisi hyvä tietää, miten (Ukrainan) sota päättyy ennen kuin tehdään ratkaisuja. Uskon, että tämä halutaan tietää muuallakin kuin Suomessa, hän sanoo STT:lle.” (IS)

Puna Erkki panttaa omaa päätöstään odottaen Ukrainan sodan nopeaa loppumista että voisi taas juosta Tehtaankadun tuttujen saranoiden sisään. Tämä se ei pilkuistaan pääse. Tiitisen listan ehdoton nimi. Kremlin viimeinen toivo Suomessa kun Väyrystäkään kukaan ei ota tosissaan, ei edes Pahkasian toimituksessa…

6 vastausta artikkeliin “Tuomiojalle on vaikea siirtyä Varsova liitosta Natoon”

  1. Noinkin voi olla mutta hänelläkkin on sananvapaus Suomessa samoin Väyrysellä terv tepivaari

  2. Jotta ikuisesta kinaamisesta päästäisiin, Tiitisen lista pitää julkistaa.

    1. Tiitisen listalla voi olla kuka tahansa ihminen ja Suomen kansalainen, vaikka hän, joka on käynyt turistina kurkkimassa chek point charlyssa. Tai on tietämään opastanut Suomessa saksaa puhuvana turistia Helsingissä paikasta toiseen.

  3. Niin varmaan sillä siitäkin sitten pääsis kun jatkuvasti siitä voihkitaan terv tepivaari

  4. Oleellinen asia on selonteko eikä se, mitä mieltä joku kansanedustaja on natosta tai sen toimeenpanosta aikajänteineen.
    Täysin tyhmää huudella tuuleen ennen tätä. Varmasti kaikki tuomitsevat venäjän rikollisuuden ja Suomen tarvitsemat turvatakuut tavalla tai toisella.

  5. Mitään turvatakuita ei ole Suomelle luvattu en liioin usko että tullaan edes lupaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *