Venäjä julistanut osittaisen liikekannepanon!

”Asiasta kertoo venäläinen uutistoimisto Tass.

VENÄJÄN presidentti Vladimir Putin on julistanut osittaisen liikekannallepanon.”

Venäjä joutuu julistamaan sodan ja kansa pettyy Putiniin koska omat pojat Pietarista ja Moskovasta pistetään varmaan kuolemaan kehittyneitä länsiaseita vastaan. Katsotaan kuinka tämä tulee toimimaan. Eilen tuttavani tiedotti Venäjältä että ikäluokan 18-65 vuotiaita miehiä olisi kielletty poistumasta maasta, sitä en osaa varmistaa onko näin mutta nyt tuo osittainen liikekannepano puhuisi sen puolesta…

”Erikoisoperaatio” tulee muuttumaan sodaksi.

Oma veikkaus on että noin 200 000-300 000 sotilasta pyrkivät saamaan kasaan? Eri asia on johtoportaan toimiminen ja koulutuksen ”puute/taso” sekä kalusto. Jos nämä on pelkkää tykinruokaa niin miten mm Pietarin ja Moskovan isät ja äidit asian ottaa. Onko Venäjä valmis pistämään nyt venäläisiä lihamyllyyn kun nyt ne on olleet näitä Siperian takaa olevia vähmmistökansoja.

Sota voi alkaa myös eskaloitumaan muuhunkin suuntaan kuin Ukrainaan…

Kohta se nähdään.

14 vastausta artikkeliin “Venäjä julistanut osittaisen liikekannepanon!”

 1. ”Käytämme kaikki resurssit jotka meillä on käytössämme puolustaaksemme kansaamme, sanoi Putin, jonka mukaan valtion täytyy antaa lisää varoja asetuotantoon.” (IS)

  Alkaako Venäjä mobilisoimaan tuotantoaan enemmän sotatuotantoon sillä se tietää sotataloutta. Onko kansa valmis luopumaan siitä mitä mitä niillä nyt on? Varsinkin kun vasta vietiin paljon pois. Sillä sotatalouden keskellä sitä on vielä vähemmän.

  Nyt nähdään onko kansa Putinin takana täysin jos on niin liikekannallepano onnistuu ja sota tulee!

 2. Täytyy myös muistaa että tämä ilmoitus ”osittainen liikekannepano” voi olla täysi liikekannallepano. Pitää lukea rivien välistä.

  Suunta näyttää olevan puheissa Donetsk ja Luhanksin suunta (näin Putin puhuu) tulee juuri Sky News uutista Putinin suora puhe ja se käännetään englanniksi. Puhuu myös että nämä alueet kuuluu venäläisille historian takia sekä muita vaatimuksia
  tällä on sekä natsit on siellä Ukrainassa uhkaamassa Venäjää sekä maskirovkaa tuossa suorassa lähetyksessä juuri tulee.

  Tätä liikekannallepanoa ei pidä lännessä säikähtää. Nyt pitää pistää vielä enemmän lisää materiaalia ja tukea Ukrainalle!

 3. Saatan olla väärässä, mutta mielestäni Putinin viimeinen kertoo lähinnä epätoivosta.

  Lisää raskaampaa aseistusta Ukrainalle niin paljon kun sitä tarvitaan sillä Putinin Venäjä ei saa tätä sotaa voittaa.

  1. Yrittää näin varastaa lisää maata Ukrainasta ennen kuin voisi ehdottaa ”rauhaa” ja jatkaa taas muutaman vuoden jälkeen sotaa …?

 4. Ei Venäjällä isät paljonkaan sano mutta kun Ludmiilat alkaa puhuun niin on maan presidentinkin aika kuunnella terv tepivaari

 5. Olisiko tämä kenties jauhojengin herättävä tempaus Putinilta ja turistiviisumien myöntäminen viimein lopetettaisiin?

  1. Jauhojengi ei ehdi kun on kiire milloin häihin ja milloin hautajaisiin, puhumattakaan Voguen lehden kuvauksista.

   1. Niin, ihmettelen vaan liikekannallepanon julistaneesta, hyökkäys sotaa käyvästä maasta pitäisi Suomeen päästä tutustuisi?

    Ei minun järkeni ainakaan sellainen sovi.

    1. Helvetti, taas tämä ennustava teksti teki omiaan. Siis turistiksi piti lukemaan.

 6. Putin on muuttamassa erikoisoperaation sodaksi – edelleen valheisiin perustuen

  ****
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009084231.html
  .
  21.9.2022

  Liikekannallepanoa perustellut Putinin puhe oli lyhyt eikä siihen juuri mahtunut tosiasioita
  .
  Venäjän presidentti katsoi maansa käyvän sotaa ennen kaikkea ”kollektiivista Länttä” vastaan.
  .
  VENÄJÄN presidentti Vladimir Putin piti keskiviikkoaamuna 14 minuutin ja 22 sekunnin mittaisen puheen, joka oli presidentinhallinnon verkkosivujen mukaan nauhoitettu varhain keskiviikkoaamuna. Myöhemmin puhe julkaistiin sivustolla myös tekstinä.
  .
  Samaan aikaan julkaistiin presidentin antama asetus osittaisesta liikekannallepanosta Venäjän liittovaltiossa.

  PUTIN istuu videolla työpöydän ääressä takanaan Venäjän lippu ja presidentin standaari, jossa lipun keskellä on Venäjän kaksoiskotka ja lohikäärmettä seivästävä ratsuritari. Sivupöydällä on kaksi lankapuhelinta ja harmaa näytöllä varustettu laite, joka lienee puhelinkeskus eikä Tšeget eli presidentin ydinasesalkku.
  .
  ”Hyvät kuulijat!” presidentti aloitti. ”Esiintymiseni teema on Donbasin tilanne ja erikoisoperaatio alueen vapauttamiseksi uusnatsihallinnosta, joka anasti vallan Ukrainassa 2014 aseellisen vallankaappauksen seurauksena.”
  .
  Todellisuudessa puhe ei käsitellyt Donbasin tilannetta, eikä erikoisoperaatiota ole vaan meneillään on Venäjän hyökkäyssota

  Ukrainaan. Myöskään uusnatsihallintoa ei ole nähty ainakaan Ukrainassa, eikä siellä tehty vuonna 2014 vallankaappausta vaan kyseessä oli kansannousu.

  [ loput luettavissa linkin takaa – tämä riitti minulle]

 7. Osittainen on epämääräinen luku jolla kierretään ehkä oikeata määrää?

 8. ”Toinen vaihtoehto on tulla rajalle ja hakea turvapaikkaa tai kansainvälistä suojelua.”

  Pohdin tässä, että kuinka monelle venäläisellä sotilaskarkurille Suomi on valmis antamaan turvapaikan – sadalle, tuhannelle vai peräti kymmenelle tuhannelle

  ****
  https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009083910.html

  Suomen itärajalla seurataan nyt, miten Venäjä päästää asevelvollisia rajan yli
  .
  YHTENÄ uhkaskenaariona on Pitkäniityn mukaan ollut sodan alusta asti liikekannallepano ja siitä seuraava sotaan haluamattomien hakeutuminen länsimaihin.
  .
  ”Rajaviranomaisen näkökulmasta henkilöllä, joka tulee Suomeen, pitää olla passi ja voimassa oleva viisumi. Toinen vaihtoehto on tulla rajalle ja hakea turvapaikkaa tai kansainvälistä suojelua.”

Kommentoi