Venäläiset pumppaa raha-automaatit tyhjiksi Lappia myöten

Koska venäläiset voi ottaa käyttöön mm kiinalaisia pankkikortteja joilla on sopimuksia suomalaisten pankkien kanssa niin esim tällä keinoin viekas Iivana käyttää hyväksi meidän systeemiä ja ne pumppaa automaatit tyhjiksi rajakunnissa, pääkaupunki alueella ja jopa Lapissa.

Mitä lottootte…euroja nämä ei saisi viedä Venäjälle…toimiiko meidän systeemi rajoilla joissa on pirukseltaan iivanoita tulossa ja menossa ja jokunen suomalainen rajavartija. Ei muuten toimi.

 

 

3 vastausta artikkeliin “Venäläiset pumppaa raha-automaatit tyhjiksi Lappia myöten”

  1. Samaan aikaan rajan takana idässä tapahtuu juuri sitä mitä tulee tapahtumaan. Venäjä alkaa rakentamaan miljoonapäistä massa-armeijaa ja ylivoimaa sotakentällä ja mm Ukrainassa yritetään mennä määrällä vaan ei laadulla. Se on täysi tuho. Emme elä enää Stalinin aikaisessa maailmassa. Laatu korvaa määrän!

    Suomen rajat vuotaa edelleen kuin seula, millään ei voida päätellä ihmisen menneisyys, mm sotilaskoulutus, tiedustelupuolen koulutus, kuuluminen FSB tai GRU joukkoihin.

    Tämä vaikuttaa vieläkin ihan päättömällä touhulle Suomessa. Kaiken maailman Schengen sopimukset ja EU:n artiklat ajaa meitä kohti vaaran tilannetta nyt.

  2. Eipä tämä toisaalta ole meiltä mitään pois, kiinapankit joutuvat maksamaan meidän ottomaattien käytöstä. Lopputulos on että paikallinen raha virtaa pois venäjältä ja se maa kurjistuu kurjistumistaan.

    Kaikki toimet jotka heikentävät venäjää ovat hyviä toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *