Lopun alkua

Ukrainan eteneminen saattaa olla Venäjän ”erikoisoperaation” ja ehkä myös Putinin ajan lopun alkua. Venäjällä ei tahdo enää riittää aseita eikä miehiä. Ammuksia on jouduttu tilaamaan Pohjois-Koreasta. Viimeisiä laarinpohjia kaapitaan miehistössä, rekrytointi ei houkuttele kuin murto-osan tarpeesta. Tsetseeneja lähetettiin taas Harkovaan. Tsetseenit ovat julmia mutta ilmeisen osaamattomia. Puutteen lisäksi kaikkein suurin heikkous saattaa lopulta olla hyökkääjien motivaatio. Mummojen jääkaappien ryöstely on motivoinut kun ollaan oltu niskan päällä, mutta kun tilanne heikkenee niin kuka sen takia on valmis vaarantamaan henkeänsä? Ukrainalaisilta sen sijaan ei puutu motivaatiota!

Lopulta voi käydä niin, että koko Venäjän hyökkäysarmeija romahtaa ja pakenee rajan taa. Sitten odotellaan miten Lavrov selittää sen Venäjän voitoksi.

Myös kotirintamalta on kuulunut kummia kun kaksi kaupunginosavaltuustoa on vaatinut Putinin eroa ja syytteeseenkin panoa. Enteilee?

2 vastausta artikkeliin “Lopun alkua”

  1. Toistaiseksi putinan rosvosakki pitää pintansa ja kapinoivat pannaan linnaan.
    Sitä mukaa kun ukrainalaiset saavuttavat tavoitteitaan, kapinointi lisääntyy ja saattaapi johtaa jonkinlaiseen sisällissotaankin.
    Vaan se nähdään aikanaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *