Suomen ja Ruotsin Yleisradiot rohkaisevat Putinia jatkamaan ukrainalaisten teurastamista

Yle Kioski kertoo suomalaisille nuorille, että he saattavat syyllistyä ”rakenteelliseen rasismiin”, jos osoittavat tukensa Ukrainan itsenäisyystaistelulle, toivottavat turvapaikanhakijat tervetulleiksi tai boikotoivat Venäjää. Ylen mielestä myös avoimet rajat ja blondien tappamisen kauhisteleminen ovat nyt rasismia.” – Suomen Uutiset 11.3.2022.

Viime viikolla Ruotsin Yleisradio SVT teki uutisraportin siitä, että Staffanstorpin pikkukunta toivottaa Ukrainan pakolaiset tervetulleiksi. Päivänselvästi toimittajan tehtävänä oli paheksua kunnan toimintaa. Staffanstorp on nimittäin Ruotsin kunnista se,  jossa asuu kaikkein vähiten vuonna 2015 Lähi-idästä tulleita turvapaikanhakijoita.

Pelkääkö Suomen ja Ruotsin Yle sitä, että EU-eliitin kaavailema väestönvaihto Euroopassa vaarantuu, jos kummassakin maassa toivotetaan Ukrainan sotapakolaiset tervetulleiksi?

Rohkaiseeko tämä Suomen ja Ruotsin Ylen näkökulma osaltaan Vladimir Putinia jatkamaan ukrainalaisten teurastamista?

Looginen vastaus: Näin on näreet.

 

 

 

16 vastausta artikkeliin “Suomen ja Ruotsin Yleisradiot rohkaisevat Putinia jatkamaan ukrainalaisten teurastamista”

  1. https://www.suomenuutiset.fi/yle-nakee-rakenteellista-rasismia-ukrainan-pakolaisten-kohtelussa/

    Yle Kioski pitää rakenteellisena rasismina mm. sitä että kansainväliset mediat ja poliitikot ovat tuominneet Venäjän hyökkäyksen ja osoittaneet tukensa Ukrainalle. – –

    Ylen mukaan länsimaisten toimittajien omat asenteet ovat siis ”rakenteellista rasismia”.

    Rasismia on myös se, että’ ”eurooppalaiset poliitikot” ovat tukeneet välitöntä rajojen avaamista ukrainalaisille. Ylen toimittajat eivät ilmeisesti tiedä, että ukrainalaiset ovat saaneet tulla Schengen-alueelle vapaasti ilman viisumia jo vuodesta 2017.

  2. https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/staffanstorp-valkomnar-flyktingar-fran-ukraina

    3..3.2022

    Staffanstorp toivottaa tervetulleeksi Ukrainasta tulevat pakolaiset

    Staffanstorpin kunta on yksi vähiten pakolaisia viime vuosina vastaanottaneista kunnista. Mutta nyt se avautuu vastaanottamaan ihmisiä, jotka ovat paenneet sodan runtelemasta Ukrainasta.

    Staffanstorpin asenne on, että autamme tietysti Venäjän sodasta ja Venäjän pommeja pakenevia, sanoo kunnanvaltuutettu Christian Sonesson.

    Christian Sonesson katsoo, että vuoden 2015 pakolaisaallon aikana tulleiden ja tämän päivän sodan runtelemasta Ukrainasta pakolaisten välillä on ero.
    – Naiset, lapset ja vanhukset pakenevat miesten jäädessä.

  3. Tyypillistä vasemmistolaista ajattelua, Vasemmistoliiton nuorilla on ollut samanlaisia kommentteja. Sama porukka joka näki ongelman myös siinä että Suomella on puolustusvoimat ja että hankitaan uusia hävittäjiä. Sen porukan ihannemaa taitaa olla Ruotsi joka on ottanut ”pakolaisia” hallitsemattoman määrän ja riisunut itsensä aseista.

  4. No, nyt on taas ruudinsavuista ja venäjävastaista touhua, valkosipulitee, se on parasta…ja pää pensaaseen.

    1. Heikki Karjalainen – Onko oikein esittää omia ajatuksia toisten ajatuksina? – mielestäni ei ole

  5. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008641887.html

    25.2.2022

    Onko Suomi valmis ottamaan vastaan ison joukon Ukrainan pakolaisia? Näin puolueiden ryhmänjohtajat vastaavat

    HS kysyi suurimmilta eduskuntapuolueilta, miten Suomen tulisi varautua vastaanottamaan mahdollisia pakolaisia Ukrainasta.

    *

    Perussuomalaiset

    MYÖS perussuomalaisten eduskuntaryhmän ensimmäisen varapuheenjohtajan Jani Mäkelän mukaan pakolaisten saapumiseen on varauduttava.

    ”Jos lähialueillamme tapahtuu aito humanitaarinen katastrofi ja hyökkäyssota, meidän täytyy ensisijaisesti auttaa lähialueitamme. Olemme samaan viiteryhmään kuuluvaa porukkaa [ukrainalaisten kanssa]. Suomi itse on Venäjän rajavaltio, ja tämä on myös sitä kautta meidän ongelmamme”, hän sanoo.
    .
    Mäkelä vetoaa myös mahdollisiin taloudellisiin haasteisiin, joita kriisi voi Suomelle aiheuttaa.

    ”Herää tietysti kysymys, että jos rahoja ei oteta sieltä [kehitysavusta], niin mistä ne otettaisiin. Tämä kriisi tulee johtamaan Suomen kannalta melkoiseen talouskurimukseen. Sen takia kaikki ylimääräinen tulonsiirto muualle tulee lopettaa ja pitää keskittyä siihen, mikä on olennaista tämän kriisin hoitamisen kannalta”, Mäkelä sanoo.

  6. Heikki Karjalainen:”Persujen agendassa kaikki, myös ukranaiset sodan uhrit ja pakolaiset eivät sovi heidän mamu-agendaansa. Sairasta touhua.”

    Tulihan se sieltä.

  7. Yle Kioski on toitottanut länsimaisen demokratian vastaista sanomaa jo pitkän aikaa.

    Toisaalta, puhumme organisaatiosta joka virallisesti tukee myös uiguurien orjatyöleirejä.

    Että joo.

  8. ”Yle Kioski on Yleisradion uuden journalismin palvelu, joka tekee verkkovideoita nuorelle kohderyhmälle[2]. Palvelu toimii alustoilla, joita etenkin nuoret seuraavat.[3] Kioski julkaisee sisältöjä lähes päivittäin Instagramissa, YouTubessa, Facebookissa, Twitterissä, Yle Areenassa ja televisiossa.

    Kioski koostuu useasta eri toimituksesta. Yhteiskuntatoimitus julkaisee journalistisia sisältöjä Journal-kanavalla YouTubessa ja Instagram-tilillä. Lisäksi yhteiskuntatoimitus tekee lyhytdokumentteja ja All X Panel -keskustelusarjaa. Life-toimitus tekee humoristista sisältöä Instagramiin ja Youtubeen. Lisäksi Kioski tekee tiede-, peli- ja ruokasisältöjä.

    Tekijöidensä mukaan Kioski tarttuu päivän aiheisiin ”ennakkoluulottomasti, pönöttämättä ja intohimolla”.[4].” – Wikipedia.
    —————————————————–
    Joo, ennakkoluulottomasti ja pönöttämättä toimitaan verorahoilla tyyliin ”Sota on rauhaa. Orjuus on vapautta. Tietämättömyys on voimaa.”

  9. Ylen johdossa istuttiin ”hmh, nuoriin ei vaan uppoa uutiset mitenkään, mitä tekisimme?”

    Sitten eräs osallistuja vetäsi ässän hihasta: ”minä keksin! mitä jos faktojen sijaan valehdellaan heille? ehkä se uppoaisi?”

    Ja siitä se ajatus sitten lähti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *