Apuvaaaa, nyt ne natsit jyrää meirät, tulta munille.

Mitähän Ruotsalainen kommunistipuolue ( RKP ) odottaa saavansa jos ja kun se Orpon hallituksen haluaa näköjään laittaa vaihtoon jo kättelyssä.

Todennäköisesti se haluaa paluuta vanhaan toverimeininkiin, jossa ”rahaa on” ja jos se uhkaa loppua ja loppuu niin täytyy lainata, niin yksinkertaista se on eikä suinkaan mitään avaruustiedettä.

Vaikka tiedänkin, että tässä taloudellis/moraalisessa katastrofissa ei ole muuta tietä suomen hyvinvointiyhteiskunnan pelastamiseksi myös tuleville sukupolville kuin Orpon hallituksen tie, niin toisaalta ajattelen että se joka on tämän katastrofin aikaan saanut, niin saisi myöskin paskansa siivota, se olisi kansan oikeustajun mukaista jos mikä.

Mutta turha luulla, että vasemmisto tulisi ideologiansa tässäkään tilanteessa muuttamaan kotimaa lähtöiseksi ja entinen meno jatkuisi entistäkin hurjempana vasemmiston orgioina kansan piikkiin.

Eikä Ruotsalainen kommunistipuolue ( RKP ) välitä paskaakaan kuinka 95% suomalaisilla menee, pääasia että 5% pyyhkii hyvin.

Ei ole kriisitietoisuus vielä(kään) kovin hyvin iskostunut suomalaisten tajuntaan ja kansalaisista yhä puolet näyttävät ostavan nämä vasemmiston krokotiilin kyyneleet aitoina helminä.

Kuka siinä sitten hyötyisi ja kuka ei jos ja kun nykyinen hallituspohja kaatuu/kaatuisi, niin se on ainakin varmaa että suomi ja suuri osa suomalaisista kärsisi hallituksen vaihtumisesta ja marginaalin marginaalit pääsisivät taas kuten edellisenäkin neljänä vuotena tanssimaan enemmistön haudoilla sadetanssiaan ja hokemaan että, älä tule paha kakku…..

Se on nyt ainakin tullut jo selväksi, että jos tämä yhteiskunta vielä aiotaan pelastaa takaisin hyvinvointivaltion uralle ja palauttaa suomi moraalisesti terveelle polulle haureuden tieltä, niin ilman perussuomalaisia se ei tule tapahtumaan, tämä on taivahan tosi.

Jos joku uskottelee itselleen ja muille, että Orpon kokoomus saisi suomipaatin pois karilta vihersosialistien kanssa yhdessä, niin se on utopiaa, sillä siinä koalitiossa on liikaa kuormasta syöjiä ja mailmanlopun profetioita sekä puun halaajia, että se on kyllä  tuhoon tuomittu ideologia, joka veisi suomen ja suomalaiset lopullisesti kansainvälisten ulosottomiesten ja koronkiskureiden temmellyskentäksi.

Täällä on nyt koko vasemmisto- keskustalainen eskardoona aseistettu hampaisiin asti etsimään natseja perussuomalaisesta heinäsuovasta ja 5% Ruotsalainen kommunistipuole ( RKP ) hokee ihmisyyttään ja oksentaa suomalaisten kengille ku niin ahistaa perussuomalainen hallitusohjelma.

Minä en jos Orpo olisin, niin en kyllä tätä souta enempää katselisi enkä kuuntelisi ankkalammikon polskuttelijoiden suunnalta vaan sanoisin, että jos ei kelpaa niin ovi aukeaa ulospäin, mutta tietäkää sitten sekin jos lähdette, että olette päävastuussa suomen viemisestä yhä syvempään suohon.

Orpolla ei ole kuin huonoja vahtoehtoja tarjolla jos perussuomalaiset pakotetaan eroamaan, sillä sosialistille kun selkäsi käännät niin kintaat viedään.

”Malja sulle, malja mulle, vaikka menis sitten viimeisetkin siemen perunat.  (toivottaa vasemmisto toverit.)

 

 

 

11 vastausta artikkeliin “Apuvaaaa, nyt ne natsit jyrää meirät, tulta munille.”

  1. Ajatella, että minä joka olen pyörittänyt niinsanoakseni vain tahkoa, niin saan kirjanoppineet muuttumaan kateudesta vihreäksi, kun heidän oma pennansa ei ole tahkoa nähnytkään.
   Ja tämä minkä blogissani kirjoitin, niin sitä ei pysty kumoamaan kukaan, paitsi sellaiset jotka elävät vain oman kuplansa harhoissa.

  1. Niilo,- Minusta natsit ovat vitsi ja heille voi nauraa missä lienevätkin, mutta PerusS ovat suurin työväenpuolue ja suurin puolue muualla kuin ruuhkasuomessa ilman niin sosialismia kuin natsejakin.
   Varokaa vaan isänmaavastaiset, että ette huku vesilasiinne.

 1. Henriksson ja Biaudet kuvittelivat kykenevänsä painostamaan Purraa ministerivaihdokseen 🤣🤣🤣

  Kaksikon ilmeitä seuratessa ei voi välttyä ajatukselta, että olisiko hiekkaa jossain missä ei pitäisi olla.

  1. Mika:

   Ehkä ovat käyneet Yyterissä.Suosittelen muillekin. Vesi lienee lämmintä.

   RKP tekopyhäilee.
   Kyseessä on segregaatiota ja kielifasismia harjoittava puolue, jolla on rotuerottelu (freudentalismi) -menneisyys. Salaseuraisuus eli vapaamuurarius on myös läsnä enemmän kuin muissa puolueissa.

   1. Markku, Yyterissä vesi on lämmintä, mutta kaksikon olisi hyvää ymmärtää huolellisen huuhtelun helpottava vaikutus jos hiekkaa on eksynyt väärään paikkaan.

  1. Onhan se hauska nähdä, että joillekin uutisointi venäläisessä mediassa on relevantti asia.

   Hyvää päivää ja kirvesvartta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *