Iso Antti se erellä kulki koska joukosta oli suurin….

Demarit sitten valitsivat ”kuningattarelle” seuraajan ja näin ulkopuoliselle ainakin tuli vaikutelma, että nuija annettiin vähän jo kuin säälistä isolle Antille, kun oli vesi kielellä ja sisukkaasti odottanut vuoroaan ja kun ei nyt kuningattaren nopean poliittisen kuolemankaan takia heti uutta kuningatarta mistää taijottu.  Kiurukaan ei kunigattareksi kelvannut, kun laulut ovat kuin Forssan sopimuksen nuotistolta kopsattu.

Se minua huvitti kun eräät hurmahenget ylistivät ison Antin olevan Suomen seuraava pääministeri, vaikka vaaleihin on vielä aikaa lähes neljä vuotta.

Luulen, tai itseasiassa tiedän vaikka en toveri olekkaan, niin iso Antti tulee suurimmat poliittiset vastustajansa löytämään omasta puolueestaan, sillä vaikka kunigatar on kuolut, niin kauan eläköön kunigatar.

Heppoiset eväät näyttää olevan tovereiden selkärepussa, kun vaihtoehtona Orpon hallitusohjelmalle ei näytä olevan muu kuin rasismin metsästys ja jatkuvat höpinät solidaarisuudesta ja tasa-arvosta ja ihmiselämä on jakamaton houreineen, jotka ovat olleet jo ennestäänkin koko itsenäisyytemme ajan kiveen hakattuja.  Näitä ismejään toverit toistavat kuin papukaijat ja maalaavat oikeistohallituksesta kuvaa ilmestyskirjan petona.

Melko varmasti hyväuskoisimmat kansalaiset tämän tovereiden Rapalan nielaisevatkin koukkuineen, vaikka ovatkin juuri olleet löyhässä hirressä Marinin johtamassa sirkuksessa, suolenmutkan huutaessa ei oota.

Jos nyt vielä vähän kirjoitan tästä politiikasta siltä osin, kuinka demarit, kepu ja kokoomus yrittävät kukin omalla tavallaan padota perussuomalaisten etenemistä.

Kepu valitsi pakenemisen oppositioon, läksyttämään perussuomalaisia itse tehdyistä vääristä valinnoistaan vasemmiston kynnysmattona.  Ja vaikka perussuomalaiset valtasivat kepulta heidän koko kepukenttänsä, niin eikös mitä, sama johto jatkaa ja kaivaa omaa hautaansa yhä syvemmäksi ja höpisee samaa jargonia, että koko Suomi on pidettävä asuttuna, vaikka ovat toimineet juuri päin vastoin.

Demarit taas ovat suuret määrät menettäneet työväestöön kuuluvaa kansanosaa perussuomalaisiin, kun ovat heidän puolustamisensa  unohtaneet ja ottaneet ensisijaiseksi tavoitteekseen maailman köyhien ja sairaiden pelastamisen ja sen mailmanparannuksen maksumiehenä on Suomalainen työkansa.

Ja nyt sitten näyttää,  että vasemmisto valjastaa ulkoparlamentaarisen korporaationsa asemiin ja aseisiin, tarkoituksena puolustaa, ei työmiehen etuja, vaan omien savijalkojensa jatkumoa.  Ja kuka on kärsijänä muu kuin lakkoon pakotettu palkansaaja.  Joten suunta ei muutu, perussuomalaiset jatkavat ja vahvistuvat entisestään työväestön puolueena.

Kokoomus taas otti perussuomalaisten nousun hillitsemiseksi toisen taktiikan, eli otti heidät kumppaniksi hallitukseen, ajatellen heidän sulavan heidän puristuksessaan.  Mutta koska kokoomus on kahtia jakautunut poliittisesti, niin ne jotka hinkuavat sinipunan perään, niin silloin oikea laita jää suurelta osin perussuomalaisten haltuun ja jos taas ovatkin perussuomalaisempia kuin perussuomalaiset itsessään, niin silloin virta vetää valkokaulus sosialisteihin ja viherhumpan suuntaan.  Joten taiteile siinä sitten ja yritä jatkaa vastakin suurimpana puolueena Suomessa.

Ja jos vielä ennakoin vähän tulevaa, niin nyt ei pidä lähteä, näyttääpä Gallupit mitä hyvänsä, niin  lähteä peruuttelemaan hallitusohjelmasta, sillä laivaa ei hetkessä käännetä ja jos nyt tehdään etupainotteisesti se millä hyvinvointivaltio pelastetaan niin olen varma, että nykyinen hallituspohja jatkaa myös seuraavankin nelivuotiskauden vastuuta kantaen ja tietäen, että  kaikista heikompiosaisista huolehditaan vain vahvan kansantalouden kautta, ei hiekalle rakentaen velaksi kuten vasemmisto opettaa.

Antaa vasemmiston nyt metsästää rauhassa, kyllä se into siitä pian laantuu, kun saalis jää saamatta ja kattilassa vain herne etsii toistaan.

 

41 vastausta artikkeliin “Iso Antti se erellä kulki koska joukosta oli suurin….”

 1. Noinkin Suomessa saa kertoilla vaikka asiat ei olekkaan kintaalla mutta tuota se demokratia on
  Sanan vapauteen ei tuossa tarvitse kertoilla koska ei sitä ole ollut enää pitkiin aikoihin
  Kolme kuuta hallitusaikaa mennyt mölinään vailla vertaa ja n miljardi on velkaa tullut lisää oli mitenkä vaan
  Nyt sitten tekeen niitä päätöksiänne hallituksessa nyt olis sen aika
  Tuo oikea Iso Antti on oikeasti kuollut jo aika päiviä sitten terv tepivaari

 2. Vanhojen kaivelu kun on nykyään trendikästä niin demarit saivat puheenjohtajan nakuilevasta natsi Antista 😂

  Sen verran mitä iltapäivälehtien vilkaisin niin Marinin käytös eilisnä vaikuttaa olleen juuri sellaista kuin hänen kaltaiseltaan voi odottaa.

  No se pitää tunnustaa, että SDP: n kannalta uusi puheenjohtaja on ehdottomasti tason nosto väistyvään verrattuna, mutta sitä huolimatta en koskaan äänestäisi demaria.

  1. Minä olen yhden kerran äänestänyt demaria, kun Ahtisaari mitteli Rhenin kanssa presidenttiydestä.

 3. Suomessa saa äänestää ketä haluaa ja sitä ketä äänestää ei ole viisasta kertoa julki
  Siksi aina valehtelen ääneni saajan totuutta en siinä kerro koskaan terv tepivaari

 4. Pitkät madonluvut taas Arvilta jolla virtaa riittää.

  Poimin tekstistä mielestäni parhaan palan, eli asian ytimen.
  Näin Arvi: …kaikista heikompiosaisista huolehditaan vain vahvan kansantalouden kautta…

  Mikä on taivahan tosi

  1. Matti, mitä olet mieltä tästä koomentistani alustuksessani että….
   ”nyt ei pidä lähteä, näyttääpä Gallupit mitä hyvänsä, niin lähteä peruuttelemaan hallitusohjelmasta”…

 5. Kuten Lindmanni sanoi eteepäin sanoi mummo lumessa ei peruutuksia eikä rasismia
  Niin ketäkös Isoo Antti oikeasti edusti edellisen kerran se piti oppia lakien mukana
  Maalittaminen taas ei ole hyvää käytöstä keltään terv tepivaari

 6. ”Antti Lindtman aikoo kaataa Orpon hallituksen: ”Suomi ei tarvitse saivartelua siitä, mitä rasismi on”
  SDP:n tuore puheenjohtaja Antti Lindtman vastasi kymmeneen väitteeseen itsestään.” – Iltalehti.

  Olipa huono esiintulo tuoreelta puoluepäälliköltä.
  Eikö hyvän puoluepäällikön kuulu kuunnella kansan mielipidettä ja tehdä hyvää politiikkaa oli puolueensa sitten hallituksessa tai oppositiossa – eikä heti olla sotakirves pystyssä ja sotamaalaus kasvoilla.

  Tuo rasismin käyttäminen keppihevosena ei lupaa hyvää Suomen vähäosaisille ja raskautetuille.

  Tällä viikolla oli Lapin Kansan mielipidesivulla puhutteleva tekstiviesti: ”Tanskalla menee hyvin kaikin tavoin. Tanskan demarit tulkitsevat Marxia ja kulttuurimarxismia tarvittaessa ”tanskalaisella” tavalla.”

  1. Opposition tehtävähän on juuri tuoda esiin opposition tavoitteet ei siinä ole ainoa kaataa hallitus
   Mutta sitähän viimeksikin oppositio koitti kaataa koko hallituskauden terv tepivaari

 7. Kyllä minä jäin ihmettelemään että Krista Kiurua ei puheenjohtajaksi valittu. Hänellä olisi kuitenkin ollut paljon paremmat eväät jatkaa niin suositun Sanna Marinin työtä verrattuna pyöreämmin politikoivaan Lindtmaniin. Kyllä katson Marinin jättämän perinnön nyt olevan uhan alainen.
  Kunhan nyt valitsisivat edes Mäkysen varapuheenjohtajaksi, hänellä olisi parhaat eväät jatkaa Marinin jalanjäljillä.

 8. No Kiuru ei saanut tarpeeksi ääniä olisiko ollut paremmat edellytykset
  Eikä Antti mitään ns pyöreää politiikkaa aja vaan kovempaa kun mihin onkaan taidettu tottua terv tepivaari

 9. Perussuomalaiset eivät mitään muuta tee kuin kylvä epäluottamusta yhteiskuntaan. Kuka idiootti näitä äänestää, on ihminen, jollaisen kanssa henkilökohtaisesti en halua olla missään tekemisissä.

   1. Liisalta ja Heikiltä kysyisin että helpottiko ja jos helpotti, niin blogini ei ollut turha.

     1. Tässä kun joutuu vielä psykolokiksi näille itsensä vihaajille omassa blogissani.

      1. Arvi, on tässä se hyvä puoli, että mikäli tämä ”Perussuomalaiset eivät mitään muuta tee kuin kylvä epäluottamusta yhteiskuntaan. Kuka idiootti näitä äänestää, on ihminen, jollaisen kanssa henkilökohtaisesti en halua olla missään tekemisissä” pitää paikkaansa, niin kyseinen henkilö ei enää kommentoi aiheen vierestä sinun, eikä minun avauksissa.

       👍

       1. Mitähän henkilökohtaista tai kovin intiimiä Mika näkee anonyymissä nettikirjoittelussa, joka tähtää yleisellä tasolla vastapainon luomiseen netin rasistiselle poikaforumille, jolla muutoin juttu lähtee aivan helvetinmoiselle ryssittely- ja rasismilaukalle? Kirjoitteluni on verrattavissa kaupassakäyntiin, jossa tervehdin kassaneitiä sekä haistatan kaupan viereisen räkälän ovella minulle raakkuvalle ilman, että siihenkään liittyy niin mitään henkilökohtaista halua olla noiden ihmisten kanssa missään tekemisissä kuin mitä on välttämätön pakko, jossa pakossa pidän yllä käytöstapoja heitä kohtaan, joilta sellaisia myöskin löytyy.

       2. Ja kun naapurini mölyapina saa yöllä koirani valppaaksi tai herättää minut avonaisen parvekkeenoven kautta ölistessään, huudan suomalaiselle mölyapinalle, ettei koirani kannata hänen narkomaniansa takia pelätä korkeasaaren asukkia — eikä siihenkään liity niin mitään halua olla missään henkilökohtaisissa tekemisissä narkomaanin kanssa. Väkisin heitä tervehdin, koska se saattaa edistää omaa turvallisuuttani taloyhtiön sisällä, vaikka kaikille luulisi olevan selvää, minne mielestäni narkomaani sopii asumaan.

    1. Arville yksi piste demokratian sietokyvystä, jossa itsekritiikkiä löytyy sen verran, ettei hän sentään sensuroi kaikkia omasta näkemyksestään eroavia ajatuksia blogeistaan, kuten suuri osa muista persuilun nimiin aivopakokaasuttelijoista tällä forumilla.

     Mika jatkaa pakokaasuttelujaan touhukkaasti.

 10. On ihan hyvä todennäköisyys siihen, että Antti on seuraava pääministeri, mutta tosiaan neljän vuoden päästä.

  Tässä maassa valta on tavannut vaihtua ja olen ilahtunut, jos niin käy jatkossakin.

  Huonomminkin meillä voisi mennä.

  1. Toivotaan kuitenkin jo Lindmania loppuvuodesta. Suomi ei päämisteriä tarvitse 4 vuoden päästä. Tämä maa on tuhottu siihen mennessä, jota johtaisi hätätilaministeriö.

 11. Aikakoneeni on juuri nyt pajalla, mutta yhtä kaikki Antin vuoro on tulossa jos pelaa korttinsa oikein. Vaikka nykyhallitus kaatuisi, tokkopa tässä uusiin vaaleihin mentäisiin, vaan silloin hän voisi löytää paikkansa ministeriaitiosta jollain keveämmällä tittelillä.

  Yhtä kaikki, mielestäni hän on hyvä valinta. Sopuisa, diplomaattinen, rauhallinen. Demarit tekivät 180 asteen täyskäännöksen ja se on hyvä se. Oppositiolla on erinomainen tilaisuus näyttää, että on jälleen asiapolitiikan aika. Toivon mukaan haastavat hallitusta juuri väkevällä asialla.

 12. Jokapäiväisiä asioita:
  a)vesi on märkää
  b)oppositio pyrkii kaatamaan hallituksen

  Antti ei ole Sannan klooni, vaan hyvin erilainen persoona. Asialinjoista suuria eroja löytyy heti: valmius tehdä yhteistyötä kokoomuksen kanssa, valmius kannattaa varauksin keskustaoikeistolaista talouspolitiikkaa.

  Demarit ovat hyvällä pohjalla nyt. Odotan innolla terävää ja tiukkasanaista oppositiopolitiikkaa, sellaista jota ei voi haukkua huuhaaksi ja mediasirkukseksi. Heillä on siihen sekä taidot että motiivit. Demokratia voittaa.

  1. Mielestäni oikein miellyttävän, rauhallisen ja pehmeän-maltillisen oloinen kaveri tämä Antti.

  1. Kuten alustuksessani kirjoitin, että pahimmat vastustajat isolle Antille tulevat omasta puolueesta,,,näin hyvin nenäni haistoi, niin kuin yleensäkkin.

   1. Arvi, jos joku kuvittelee, etteikö esim. Pitkävihaisuudestaan tunnettu Kiuru tempaise puukolla selkään heti kun tilaisuus tulee, niin kuvittelee väärin.

    Puoluesihteerivaali ja lopputulos, siinä on Antilla seliteltävää ja hyviteltävää.

    Toisaalla huhutaan, että saattaapi uutta kuvasatoa Antin nuoruudesta olla liikkeellä, mene ja tiedä.

    No sitä saa mitä tilaa 😂

     1. Onhan siinä puolensa että on kova luu, itse arvostan enemmän kykyä yhteistyöhön ja joustavuuteen

    1. Isolla Antilla lienee omat natsiluurangot kaapissaan, suotta sitä ollaan merta edempänä kalassa.

     1. Hienoa, että nämä ”mesimäyrän” kolme pentua tällä palstalla on niiiiiin yksimielisiä ( vastenmielisiä) heille kuulumattomista asioista. Nuolkaa vaan sitä mesikarhun takapuolta ihan kieli ruskeana.

      1. Iivo, mitähän ”heille kuulumattomat asiat” ovat ja kelle heille ne eivät kuulu?

 13. IL otsikoi:
  Lindtman otti selkävoiton Marinin tukijoista – ”Melkoinen puhdistus”

  Mitä mieltä tästä pitää olla. Kun Marin linjoineen on ollut niin ylistetty. Ovatko demarit aivan hakoteillä.

  1. Matti, on aivan selvää se, ettei Marin, eikä hänen linjansa ole, eikä koskaan ole ollut kaikkien demarien mieleen.

   Pikimminkin hän on ollut ehkä kaikkien aikojen eniten jakolinjoja puolueeseen luonut puheenjohtaja.

   Marinin osakseen saama henkilöpalvonta on kuitenkin kantanut. Poliitikkona ja pääministerinä hän ei keskitasoa ylitä, ei millään osa-alueella, ihmisenä hän on juuri sellainen kuin hänen kaltainen ihminen on.

   Olen aika varma siitä, että Marinin aikakautta puidaan vielä demarien sisällä, eikä se välttämättä ole ihan niin ruusuista kuin mitä pinnalle on annettu ymmärtää.

   1. Täytyy olla kova luu olipa demari tai kokkari tai joku muu pokkari, joka johti Suomen sodanjälkeisen pahimman kriisin hallituksen turvin kuivalle maalle. Demariuskaan ei siinä kovia kolauksia saanut.
    Mutta nyt odottaa katastrofi, jonka maksumiehiksi pannaan köyhät ja kipeät. Mersupersut peittelevät vain rosterilla ruosteista mersuaan ja kokkarit puunaavat jakuaariaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *