Ja sitten saunaan.

Minulla on aika hyvät kontaktit ja yhteydet useaan perussuomalaisen puolueen ”silmäätekevään” ja kun he minulle tuntojaan kertovat politiikan ytimestä, niin he tietävät, että heidän nimiään en julki tuo.

Heille ei ole ongelma keskustella kanssani, vaikka heidän persomuksensa onkin kulunut itseäni enempi koulun penkkiä hangatessa, kun itse olen kansakoulupohjainen kivenpyörittäjä.

No, se näin pohjustukseksi……

Aivan tuorreta tietoa sain tulevista hallitustunnusteluista jo siltä osin, että nyt kokoomus on lievässä paniikissa, kun siellä pelätään perussuomalaisten pitävän liian tiukasti kiinni omista tavoitteistaan ja jotta Orpon pääministeriys ei vaarantuisi, niin kokoomus joutuu valitsemaan demarit ja heidän vaatimuksensa, joka suomeksi tarkoittaa kokoomukselle luopumista valtiovaranministeriön kestävyysvajeen ja velantaittamisen suosituksista ja luottaa sosialidemokraattiseen utopiaan ja oletetun kasvun illuusioon.

Vähän nämä persujen asiaan vihkityneet sisäpiiriläiset nauroivat minulle kun sanoin heille, että sekin on vielä mahdollista, että hallitustunnustelija vaihtuu Orposta Purraan, kun kokoomuksen johtoporras ei osaa päättää, että pelastetaanko suomi työn ja yrittämisen kautta, vai mennäänkö arvo ja ihmiskäsitys höpinöiden kautta ojasta allikkoon.

Jos nyt näin ”pöytäkirjan ulkopuolelta” esitän oman arvioni, mikä olisi nykyisessä tilanteessa paras ja yhtenäisin hallituskoelitio suomineidon pelastamiseksi suosta, niin PerusS,  Kok ja kepu täydennettynä kristillisillä olisi pelastuköysi, joka estäisi suomineidon hukkumiselta.

Kepuhan nyt olettaa, että se saa kannatuksensa nousuun oppostiossa, mutta jos ehdoin tahdoin haluaa mennä sinne mihin ei aurinkokaan paista ( oppositio ) niin tulevaisuus tulee kyllä vielä nykyisestäkin hupenemaan.

Eiköhän sitä jo Juhannukseen saunanpiipusta harmaa savu nouse uuden hallituksen syntymisestä ja sitten vihdotaan.

 

19 vastausta artikkeliin “Ja sitten saunaan.”

 1. Eiköhän jokainen puolue päätä ihan itse meneekö hallitukseen tai sitten ei mene
  Sitä ei tee yksikään muun puolueen puhj tee ei edes ehdota terv tepivaari

  1. Kiitos tepi neuvosta, en tosiaan tiennyt että jokainen puolue päättää itse.

   1. Olipa mikä puolue vaan ne itse valitsee puhj itse jotenka se siitä terv tepivaari

    1. Kiitos vielä, kun minulle poloiselle väänsit rautalangasta, aina sitä oppii uutta vielä vanhakin koira.

     1. Kun perusuomalaiset valitsee seuraavan puhj pitäiskös siitä sanoa muiden mieleipiteitään suuntaan jos toiseen
      Ei pidä terv tepivaari

      1. 🤣 Niinkö pitkälle ollaan jo menty, että mielipiteen vapauskin on kielletty.

       1. Ne puhj valinnat on jokahisen puolueen omia asioita eikä mielipiteitä ole kukaan kieltänyt laittaa ne mielipiteensä oman puolueen asioihin silloin ne ovat oikeassa osoitteessa terv tepivaari

       2. En kyllä tiedä enään, että pitäisikö😂 vai 😊

       3. Tee varmuuden vuoksi molempia niinkun tuntemattomassa sotilaassa
        Se kiroili ja huusi väliin herrajumalaa terv tepivaari

       4. Minä alan tässä jo epäilemään omaa mielenterveyttäni.

       5. Tepi on kova sälli, jos niikseen tulee.

        Ei anna meidän muodostaa mielipiteitämme maailman menosta.

 2. Työmies Putkonen paljastaa perusväännön ja sieltä löytyy minä itse porukkaa joka saattaa häiritä johtamista kuten Soini minä itse kävi se pahin?

  1. Niilo,- Putkonen näkyy kirjassaan mainitsevan, että Soinin muuttuminen ”siniseksi” opetuslapsineen pelasti perussuomalaiset marginaalilta ja nyt puolue on yksi suuresta kolmesta.

 3. Yhdet vaalit kun on käyty ja hallitukseen osallistujatkin ovat vielä ”herran hallussa” niin nyt jo näkyy media käyvän kuumana ensivuoden presidentin vaalien ehdokaskandidaattien tiimoilta.
  Mutta jos nyt uskallan sen verran sanoa, niin uskoisin suomalaisen, oikeistolaisen yhteiskunnan kestävän jopa Pekka Haaviston presidenttiyden.
  Omasta puolestani voin sanoa, että ennemmin suo kuivuu kun minä ääneni hänelle antaisin.

 4. Kun hallitusneuvottelut alkavat, pääsin vielä saunasta hyppäämään lumihankeen ja järvi oli jäässä.

  Kun hallitusneuvottelut päättyvät, on hellettä jo järvivedessäkin?

  1. Saas nähdä Kyuu, että ottaako Orpo demarit hallitukseensa jatkamaan sitä samaa sadetanssiaan, mitä se on harrastanut neljä vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *