Laastarit ei nyt auta, tarvitaan kirurgin veistä mätäpaiseiden poistoon.

Nyt kun pian, ehkäpä jo ensi viikolla saavat kolme ( kok,perus, krist.) oikeistopuoluetta ja yksi vasemmistoon kallellaan oleva ( Rkp ) puolue säätytalolla työnsä valmiiksi ja jos sille pitää nimi antaa, niin itse kutsuisin sitä lähinnä pelastusrengas hallitukseksi, jonka se heittää hukkumaisillaan olevalle suomineidolle.

Hallitusohjelma, joka tulevaksi neljäksi vuodeksi tehdään, niin sen pääpaino on tietenkin kakun leipominen, sillä edellinen hallitus kyllä osasi sen syömisen taidon, mutta uuni seisoi kylmillään.  Marinin vasemmistohallitus osasi kyllä rikkoa yhteiskunnan toimivatkin rakenteet, kun uudistuksia tehtiin ideologia edellä ja nyt se sitten nähdään seuraukset, kun valtiota uhkaa taloudellinen pankrotti.

Mutta yhtä tärkeä jos ei vieläkin tärkeämpi tavoite on tulevalla pelastusrengas hallituksella lähteä siivoamaan näitä vihervasemmistolaisia paheen pesiä, eli ministeriöitä, jotka ovat maamme saattaneet, ei vain taloudelliseen vaan ennen kaikkea moraalis/kulttuuris/ uskonnolliseen häväistykseen meille vieraiden ismien ja profetioiden palvonnalla.

Kaikki ikäluokat, lapsista vanhuksiin ovat joutuneet tämän vasemmistolaisen mailmojen halaamisen ja utopiaopin sijaiskärsijöiksi ja jos olet näitä heidän ismejään kritisoimassa, niin olet ihmisvastainen ja rasisti.

Joten, jos yhteiskuntamme on tarkoitus muuttaa vasemmiston utopioista takaisin tolkun yhteiskunnaksi, niin siinä ei nyt enään laastarit auta, vaan pitää poistaa vasemmiston mätäpaiseet ministeriöistä ja hallintojen agitaattoreista. Se työ on aloitettava heti, sillä neljä vuotta on lyhyt aika, kun pirulle on hyväuskoisesti annettu pikkusormi ja joka on oikeiston sinisilmäisyydestä johtuen päässyt ikäänkuin keittiön oven kautta sekoittamaan toimivan yhteiskunnan rakenteet.

 

22 vastausta artikkeliin “Laastarit ei nyt auta, tarvitaan kirurgin veistä mätäpaiseiden poistoon.”

 1. Suomen suurin mätäpaise oli vaalipetos, jossa typerille äänestäjille luvattiin maahanmuuton raju supistaminen, kehitysavun leikkaaminen, bensanhinnan putoaminen, ilmastonmuutoksen lopettaminen, kaikki persujen asperiinilla.
  Valheille tuli vain tyly loppu, kun mätäpaiseet toisensa jälkeen on puristettu kuiviin eikä mikää lupaus toteudu kuin vaalivalheissa.
  Runoilla Suomi kuntoon !

  1. Onneksi suomen kansa on terveystietoisia ja äänesti mätäpaiseet oppositioon, kiehukoon nyt siellä omissa matäpaise liemissään ja nuolkoon toistensa haavoja, minä heitän ainakin siihen suuntaan vain lisää suolaa haavoihin ja saan seurata lisäkirvelyn tuskaa.
   Ja nämä vihersosialistit, niin heille ei pelastusrengas kelpaa, laittavat kaulaansa mieluimmin myllynkiven ja huutavat kohti pohjaa vajotessaan että, nyt kuplat suurenee.

   1. Suomen kansa on äärisairasta, jota ei tikeillä ja populistilaastarilla pelasteta. Sairaimpia ovat höynäytetyt, jonka umpisuolta nyt etänä leikataan kurkun kautta, jossa suurimpana esteenä ovat vaalikiljunnan tiellä ovat persujen kitarisat. Ennen kuin mahalaukusta on ravinteet ja ruokatarpeet paskottu kuiviin, umpisuoli puhkeisi ja potilas Suomi kuoli.
    Luottamus kun kirurgin, leikkaushoitajan ja anestesian välillä on 0.
    Ainoa, mikä toimii on anestesia ja potilas kuoli unessa ilman tuskia.
    Kuolemansyyntutkinnassa kaikki pantiin poseen ja saatananmoinen munalukko säppeeksi tunaroijien sellien telkiin.

    1. Kyllä kansa tiesi ja tietää, että vihervasemmisolaiselle ”vihannekselle” paras lääke on eutanasia.
     Heidän pitää ottaa se helpotuksena ei rangaistuksena.
     Ja puhun nyt puolueista, että hurskaat viisi naista eivät vain tohkeissaan tukehdu myrkkyynsä.

  2. Jaha, se on sisäpiiri taas saanut hallitusohjelman valmiiksi🤣🤣🤣

   Kukas on luvannut lopettaa ilmastonmuutoksen?

   Missäs se demarien vappusatanen on ?

   Onko jonkun tilille kolahtanut Harakan lupaavia polttoainekompensaatioita?

   Vasemmalla vaikuttaa niin poliitikot kuin heidän kannattajansa olevan puppugeneraattoreita

 2. Mahtavaa sanankäyttöä Arvilta ja Heikiltä. Kun ei heittäydy tiukkapipoksi näitä mielikseen lukee huumoripläjäyksinä. Mutta jos lukee asiatekstinä niin joutuu ihmettelemään kuinka kaukana toisistaan herrat ovat. Ei pienintäkään valon pilkahdusta he näe toistensa ulostuloissa.
  Itse pikkuisen kallistuisin Arvin näkemykseen siinä että Marinin hallitus on ollut liian avokätinen rahaan suhteen, että ei ole mahdollista jatkaa samaa politiikkaa.

  1. Epäilen vahvasti, että herrat eivät näe, mitä tuleman pitää. Rahaa tarvitaan entistä enemmän, kun kansa on entistä sairaampaa ja tulee, jos leikataan väärästä päästä, ihmisten toimeentulosta.
   Julkishallinto tarvitsee entistä enemmän tukea verojen kautta ja yksityisen puolen mukaan tulon ja kalleuden vuoksi. Leikkauksilla ei saada mitään muuta aikaan kuin kielteisiä vaikutuksia kasvuun ja työllisyyteen.
   EU tulee tekee tekemään isoja päätöksiä lisätuen osalta valtioille teknologiassa ja se on velkaa. Ympäristölait on pakko ottaa huomioon jo kustannusten kasvun vuoksi. Eikä sitä Suomi pääse piiloon.

   Uuden hallituskaavailun tavoitteet tulevat kuivumaan kokoon suurimmalta osalta osalta. Luottamuspulaa kaataa koko kyhäelmän joko nyt kohta tai heti alkuunsa. Persujen kenttä ei tule pysymään kyydissä ja RKP saa tarpeekseen. Kokoomuksen älypäällä hermo pettää.

   1. Rahaa tarvitaan entistä enemmän. Mistä se tulee? Jos Marinin hallitus jatkaisi se tulisi lainan otosta.

 3. Huvittaa tuo Heikin kommentti ”kurkun kautta umpisuolen operointi”.
  Mutta uskokaa ihan tosi juttu, minulta operoitiin kerran keuhkot nenän kautta. Ei ollut mikään helppo juttu, enkä uskonut sitä heti todeksi, kun lääkrit ehdottivat sitä.

 4. Populistisilla lupauksilla ja rahan voimalla vallan kahvaan.
  Nyt odotellaan viikkotolkulla miten lunastavat lupauksensa?

  1. Niilo, populistisimmat kampanjat olivat demareilla ja vasemmistoliitolla, joten voi olla, että joudut odottelemaan muutaman viikon lisää.

 5. Pentti Saarikoski taisi joskus sanoa, että ”sosiaalidemokratiaa ei saa sanoa fasismiksi, sitä pitää sanoa sosiaalidemokratiaksi”.

  1. Oletko koskaan plärännyt ”Vastavuoroinen sosiaalityö”-teosta, Mika?

   ”Sosiaalityö auttaa tasaamaan ihmisten erilaisia lähtökohtia elämään. Tämä edistää sekä yksilön että yhteiskunnan hyvinvointia. Sosiaalityöntekijöillä on eräänlainen kaksoisrooli: tarjota tukea ja apua heikommassa asemassa oleville mutta toisaalta kontrolloida niitä, jotka vahingoittavat teoillaan muita. Työssä kohdataan usein ristiriitaisia tilanteita, joiden ratkaisemisessa tarvitaan vahvaa ammattietiikkaa ja selkeää käsitystä työn perusteista. Vastavuoroinen sosiaalityö on kattava käsikirja näiden laajojen kysymysten käsittelemiseen. Vastavuoroisuus merkitsee sosiaalityössä vuorovaikutusta, kuulluksi tulemista ja yhteisön jäseneksi tunnustamista. Sosiaalityön tehtävä on ennakoida, kuunnella apua tarvitsevia sekä samalla välittää yhteiskunnalle tietoa epäkohdista ja vaikuttaa niiden muuttamiseen.”
   (Adlibris)

   ?

   Tuokin löytyy minulta kotikirjahyllystäni, kun nuorena kaunokirjallisuuden pyörteisiin pakenemisen asemesta hankin ja lueskelin useiden eri yliopisto-aineiden pääsykoekirjallisuutta pohdiskellessani mitä haluaisin ehkä lähteä opiskelemaan… 🙂

   1. Siitä tulee kohta kymmenen vuotta, kun olen yhden kaunokirjallisen teoksen lukenut kannesta kanteen. Olen kokenut vaan, ettei minulla yksinkertaisesti ole varaa tuhlata aikaani muuhun kuin tietokirjallisuuteen, vaikka dekkareita esmes ym. olen äänikirjoina kuunnellut samalla kun olen vaikkapa työstänyt käsin jotakin huonekalua.

  1. Sinulla on liene PerusSuomalaisten jäsenrekisteri, ja miksipä ei olisi, mutta itse epäilen, etteivät mainitut ole PerusSuomalaisen puolueen jäseniä.

  2. No sieltähän se kaiken kattava fasisti korttikin sitten tuli, oikein jo sitä odottelinkin.

   1. Arvi, on parempi olla avoimesti fasistirasisti kuin intersektionaalisen feministiorkesterin alistettu basisti, joka aiemmin pelkäsi pankkiautomaatteja, niiden nimi kun oli Solo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *