Marin lääkitsi sairasta laastarilla, mutta oikeisto poistaa paiseen, siitä alkaa tie terveyteen.

Ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja kun tietää, että seuraavina kahtena kuukautena ennen eduskuntavaaleja ”kuningatar”  lakeijoineen ei jätä kiveäkään kääntämättä, että sen toverimonarkia saisi jatkumonsa vaaleissa.

Nyt kun lueskelee ja kuuntelee mediaa, niin lähes kaikki ulkoparlamentaarisen korporaation lakkokenraalit jo pujoittelevat punaisia lakkonauhoja käsivarsiinsa ja hakevat työväentalojensa juoksuhaudoista bandarollejaan jossa lukee että,  ”Porvarit ei meitä enään hoivaa, eikä veriset julmuritkaan, tovereissamme meillä  on voimaa, vapauttamme puolustamaan”.

Aika hiljaistahan se on ollutkin lakkorintamilla ja johtuu tietenkin siitä, kun toverituomioistuimet hallitsevat parlamentissamme.

Mutta annas olla  jos kansa äänestääkin väärin ja uuden hallituksen muodostavatkin ne, jotka nyt ovat oppositiossa, niin saatte olla varmoja, että seuraavat neljä vuotta vasemman laidan agitaattorit ja lakkokenraalit sekä  kaikki kynnelle kykenevät ”orjuutetut” valjastetaan eduskuntalon eteen huutamaan tuskaansa ja vaatimaan vallanvaihtoa.

Se näyttää tässä maamme vallan kammareissa olevan, että aina kun vasen laita sotkee asiat, niin oikea laita laittaa ne kuntoon, näin mennään neljän vuoden välein.  On siinä poijaat taas melkoinen savotta edessä, että maamme tästä suosta kuiville nostetaan ja voi sitä itkun ja porun määrää mikä vasemmalta kuuluu, kun oikeuksien vastapainoksi otetaan myös velvollisuudet, joka on nykyisen hallituksen ohjelmista huutanut poissaolollaan.

Jos nyt menen ennustuksessani vähän jo vaalien jälkeiseenkin aikaan, niin en taida paljoakaan olla väärässä, että oikeiston voitto vaaleissa tietää myös pohjimmiltaan sosialidemokraattien voittoa, sillä heidän nykyinen johtaja lähtee tai lähetetään ”muihin hommiin”, niin siitä alkaa puolueen eheytyminen, pois henkilöpalvonnasta takaisin kaikkia kuuntelevaan kansalaisjärjestöön.

 

 

 

 

 

 

3 vastausta artikkeliin “Marin lääkitsi sairasta laastarilla, mutta oikeisto poistaa paiseen, siitä alkaa tie terveyteen.”

  1. Mikä se paise on taitaa olla jokin sellanen jota en havaitse terv tepivaari

  2. Ota se Poutiaisen Einon mopoporukka mukaasi kulmiltasi ja lähde esittelemään niitä uus-vennamolaisille. Ne vaan ihmettelisivät, kuinka ”syvällä” savessa siellä oman perusporukkanne saapaat ovat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *