Mikä yhdistää heitä…

Katainen ja Urpilainen…no kun hommat meni persiileen niin jätettiin uppoava laiva (Suomi)  ja paettiin Brysseliin. Nyt sama temppu missä rotat jättää laivan on tapahtumassa luultavasti taas. Arvasin jo ajat sitten että Suomella ei niin väliä kun edessä häämöttää parempi tili…

Sanna Marinia kaavaillaan jo europarlamentin sosiaalidemokraattien S&D-ryhmässä EU-komission johtoon, kertovat Maaseudun Tulevaisuuden lähteet. Mitä mieltä Marin itse ideasta on, että tiedetä.

”Lehden tietojen mukaan idea Suomen pääministeri Sanna Marinin (sd.) pyytämisesti ryhmän kärkiehdokkaaksi vuoden 2024 nousi esille jo viime vuoden lopulla.” (19.1.2023 MTV)

Eli sama äänestääkö tätä kukaan kun vuoden päästä osoite on Brysselissä. Tuskin on agendaa Suomea johtaa…edestä eikä takaa.

7 vastausta artikkeliin “Mikä yhdistää heitä…”

 1. Kumpikohan olisi Suomelle enemmän siunaukseksi, Marin poliitikkona kotimassa tai suurena EU viskaalina?

  1. Niin lähti Käteinen, Urpolainen,,,luuletko että näitä sinun ongelmasi kiinnostaa, heitä kiinnostaa oma ura ja palkkapussi.

 2. En nyt tiedä, tuo voisi olla aika hyvä loppusijoituspaikka. Marin on paljon valovoimaisempi kansainvälisesti kuin kansallisesti. Voisi totta puhuen olla tuossa hommassa erinomainen.

  Syy miksi se ei tapahdu ei ole siinä etteikö Marin olisi ihan oikeasti loistava siihen, vaan siinä että S&D ei tule voittamaan eurovaaleja.

 3. Twitterissä Joakim Vigelius osaa kertoa näin, itseasiassa pirun hyvin sanottu:

  ”Ensin johdat Suomen kansallista EU-politiikkaa ja hyväksytät tukipaketteja EU-maille, sitten siirryt EU:n huippupestiin.

  Kumpaa herraa kuvio kannustaa palvelemaan: kotimaata vai EU:ta? Valtava eturistiriita.”

  Eli tätä mieltä ollaan Sanna Marinista, ihan samaa mieltä.

 4. Vaikuttaisi siltä että Sanna Marin ei ole erityisesti ajanut Suomen, maamme hallituksen, SDP:n eikä EU:nkaan asiaa ensimmäisenä. Toki reiluuden nimissä pitää todeta että on hän monesti monien em. listalla olevien asioita edistänyt, osin ihan fiksustikin.

  Vaan ykkösenä ennen kaikkea muuta on ollut oma instagram-tili.

Kommentoi