Autuaita ovat puupäät, ne pysyvät pinnalla.

Kun suomessa nyt näyttää ruotsalainen 4% puolue määrittävän, minkälaiset arvot heille eivät käy hallitukseen osallistumiselleen ja mitkä käyvät ja tämä vaaankieli sirpale saattaa kaataa tämän kokoomuksen ja perussuomalaisen graniittisen perustan, jolla on tarkoitus nykyisen  Marinin jäljet parsia takaisin tolkun tilaan.

Maan talous on kuralla ja keinoja etsitään tiheällä kammalla pienimmistäkin puroista, että kymmenen miljardin kuoppa saataisiin lapioitua edes osin umpeen.

Mutta annas olla, tämä kyseinen marginaali, joka nyt on kepun pyykinpesun avittamana päässyt asemaan, jossa se voi määrätä arvoillaan, syntyykö maahamme Orpo  I  vai  tuleeko suomeen hallitus, johon ruotsalaisten ihmiskäsitys istuu kuin nyrkki silmään.

Kalliiksi tulee suomelle ruotsalaisten ihmiskäsitys ja arvopohja ja siinä ei miljardit paljoa paina vaakakupissa, kun perussuomalaisten ”suomi ensin” politiikkaa ruoskitaan ihmisyyden puutteesta, kun eivät taipuneet suomen halaamisen asemesta suutelemaan ja rakastamaan koko maailmaa etupainotteisesti.

Minä kun kuulen sana arvopohja ja ihmisyys, niin silloin poistan aseestani varmistimen, sillä sen varjolla on odotettavissa tehtävän ne raaimmat ja katastrofaalisimmat päätökset, jossa suomi toimii haudankaivajana itselleen, omissa hautajaisissaan.

Eduskunnassa toimivista puolueistamme kaikki varmasti haluavat kehittää suomen ja suomalaisten hyvinvointia, mutta se miten siihen päästään ja  miten se parhaiten onnistuu niin siitä ei vallitse parlamentaarista yksimielisyyttä.

Perussuomalaiset kokevat, että kansalaiset jotka heille on valtakirjansa vaaleissa antaneet, että sen edellytyksenä on, että ensin kotimaan asiat ja yksilöiden oikeudet ja velvollisuudet säälliseen tilaan ja jos sen jälkeen jaettavaa on, niin sitten maailman parantaminen.  Tämän kuvittelisi olevan muidenkin puolueiden pääasiallinen tavoite suomalaisina suomessa. Mutta mitä vielä, nyt ollaan niin rikkaita täynnä omaa hyvyyttä ja hurskautta ja ollaan rähmällään rajojemme takaisten helppoheikkien edessä että pahaa tekee.  Kansanvälisiä, historiallisia sopimuksia ja kaiken sortin proknoosipykäliä letaan kuin piru raamattua ja etsitään täikammalla, mistä maailmankolkasta vielä löytyisi jokin kalifi  ja heimokultti, jonne voisimme rikkauttamme lähettää.  Ja tätä maailmojen syleilyä me harrastamme velaksi yli miljardin vuositasolla ja se on niin suuri summa, että kotimassa sen myötä moni vanhus olisi voinut ostaa kaupasta  myös lääkkeensä ruuan lisäksi ja monet nuoret saisivat avun mielen häiriöihinsä, kun nykyään heille tarjotaan kuvainnollisesti lähimmän puun oksaa kaulakeinulleen.

Lopuksi vielä vaikka tiedän saavani kuraa niskaani ihmiskäsityksestäni ja arvoistani, niin jossan kai pitäisi olla myös piikki Ukrainan sodan laskulle suomen osalta.  Asetan nyt vaakakuppiin kansainvälisen kehitysavun, joka on rohee miljardi suomen osalta vuosittain ja trendi on nouseva  ja kun Ukrainan auttamiseen on mennyt ja menee jatkossakin ainakin samaa suuruusluokkaa oleva summa vuositasolla, niin nyt se Ukrainan apu tulee ottaa muista kehitysapukohteista niin pitkään ainakin, kun tilanne Ukrainassa normalisoituu ja palautuu sotaa edeltävälle tasolle.

Eihän se ole mikään hyvinvointivaltion mitta, että velkarahalla autamme muita ja oman maan apua, hoivaa ja huolta tarvitseville tarjotaan vain kylmää kättä ja kyytiä ja hoetaan, että taas kerran olemme maailman onnellisin kansa, että kun sinulle sanotaan että tilastollisesti näyttää että sinulla ei voi olla nälkä, niin kai se sitten uskottava on, vaikka suolenmutka huutaa  EI  OOTA.

Nämä suomenkin eri maailmankolkkiin lähettämät miljardit ovat menneet pohjattomaan kaivoon ja itseasiassa on esteenä sille, että onki jää käyttämättä, kun kalaa tuodaan kehityksen jarruksi.

Ukrainassa ja täällä oleville pakolaisille apu ei mene pohjattomaan kaivoon, se on osana Ukrainan tulevaisuutta ja taloudellis/henkistä jälleenrakennusta.

 

5 vastausta artikkeliin “Autuaita ovat puupäät, ne pysyvät pinnalla.”

 1. ”Intohimoisesta rakkaudesta minä maailmoita syleilin” oli lause isoäitini huulilla usein aivan hänen viimeisiin päiviin asti, hän oli itselleni monessa suhteessa esikuva, jonka henkistä perintöä itsekin elämässäni tulen jatkamaan, häntä lämmöllä muistellen 🙂
  Yksi elämänmyönteisimmistä ihmisistä, keitä olen saanut tuntea; aivan virkeä ja vetreä aivan viimeisiin päiviinsä asti, lähes satavuotiaaksi. Monin tavoin rimpsuinen ja perhosmainen elitisti, kaukana kaikesta perussuomalaisesta. Elämästä nautiskelija.

  Mitä kotimaiseen mielenterveyden hoidon tarjoamiseen tulee, se on aika hassua itse asiassa, kun itse omine fyysisine haasteineni usein olen sivusta vaan ihmetellyt, kuinka suorastaan mielettömän hyvin mielenterveysongelmaisille on meillä Suomessa apuja tarjolla. Mielestäni päihde- ja mielenterveyspalvelut ovat ensiluokkaisia meillä Suomessa, kyllä suosittelen matalalla kynnyksellä näitä hienoja palveluita hyödyntämään, vaikkei olisikaan nuori! Ihan siis yleisesti ajatellen 🙂

  Mitä ihmisyyteen ja ruotsalaiseen ihmiskäsitykseen tulee, ei itselläni ole ongelmaa näiden suhteen, ihminen kun on ihan älyttömän sopeutuvainen olento.

  Ihanaa aurinkopäivää Arville täältä orastavan lehtivihreän tältä puolen!

 2. Samoin hyvää alkavaa kesää myös sinulle Liisa toivottelee yx-puupää, jolle niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin, niin perussuomalaisena omistan ihmisarvon, mutta se ei ole minulle jakamaton, se on ihmisarvo suomen ja suomalaisten puolesta, jos se on ihmisarvon vastaista, niin sitten se on, mutta en minä tänne suomeen syntynyt enkä myöskään kuole niiden puolesta, jotka haluavat hyväksi käyttää meidän hyvyyttämme oman hyvänsä tähden.

 3. Tämä asia on helppo ratkaista.

  RKP suostuu VTV:n pitkään esittämään vaateeseen, että RKP:n säätiöiden liiketoiminta laitetaan verolle kuten kaikki muukin liiketoiminta.

  Kaikki se veroraha mitä näistä saadaan, voidaan antaa kehitysyhteistyön apuina.

  Koska kehitysyhteistyö on selkeästi RKP:lle tärkeintä, he varmasti suostuvat tähän.

Kommentoi