13 vastausta artikkeliin “Manna Sarinin ero oli odotettavissa”

 1. Tätähän nyt toki spekuloida. Ei toki varmasti noin tuulinen pääministerikausi mitenkään helpottanut ihmissuhteiden hoitamista. Vaikka mitä Marinista olisi mieltä, kyllä hän melkoisen hemmetisti teki töitä tuossa.

  Vaan kun paparazzit bongasivat hänet yhtenään viikosta toiseen eri miehen kanssa bilettämässä niin huomasihan siinä että joku oli vialla.

  Enpä lähde moittimaan tai kehumaan. Tämä jos mikä on puhdas henkilökohtainen ratkaisu. Valitkoon hän viisaasti.

 2. Kyllä pisteet minun silmissäni laskivat tuon ”olemme ystäviä ja edelleen perheenä” kommentin jälkeen. Jos ei ole syytä erota niin miksi eroavat?

  Taktisesti eroilmoitus on varmaan siirretty vaalien jälkeen, tuskinpa se olisi ainakaan kannatusta nostanut ja siitä olisi tullut suuri uutinen jonka alle olisivat jääneet monet muut asiat.

  1. Sääliksi kävi tätä äijää olla tuossa pyörteessä, tekemätön paikka.

 3. Se van on näinkin ettei ole olemassa itsestään selvää parisuhdetta Suomessa erotaan joskus vaan muodin tuomilla eväillä muuta syytä kun ei ole

  Silti suhteesta liian usein mennään eroamaan kun jotkut pikkuseikat menee pieleen

  Mutta kumpi sitten onkaan huonoa jos parisuhteessa ei kaikki mene kuten monasti sanotaan putkeen

  Tuo parisuhde on maailman toiseksi vaikein taiteen laji vaikeinta kun ei olla vielä keksitty terv tepivaari

 4. Eniten eroissa surettaa lasten osa. Hyvä jos ei lapsia saateta maailmaan ennen kuin liittoa on jokunen aika koeteltu, että sovitaanko yhteen vaan eihän sekään aina auta kuten esimerkiksi Marinin tapauksessa.
  Aikanamme kun ihmisten itsekkyys on enemmän pinnassa erotaan herkemmin mikä tietysti ei ole yksinomaan huono juttu.
  Toivokaamme että Marin ja ukkonsa löytävät itselleen sopivammat kumppanit tai jatkavat elämäänsä sitoutumatta, itseään toteuttaen.

 5. Avioliitto on kahden kauppa, kaikki muut ovat ylimääräisiä.

 6. Sanna Marin on edelleen Suomen pääministeri. Pääministerillä on eniten valtaa Suomessa. Mahdollinen aviokriisi tai tässä tapauksessa avioero, voi heikentää pääministerin kykyä hoitaa tehtäväänsä. Tämän vuoksi mediassa ja sosiaalisessa mediassa Sanna Marinin ero on saanut paljon huomiota (ulkomaita myöten). Ja tämän vuoksi pääministerin ja puolisonsa avioeroa ei voi rinnastaa matti- ja maijameikäläisen eroon (kahden kauppa, kolmannen korvapuusti).

  Pääministeriydestään huolimatta Marin on tavallinen kuolevainen, ei mikään Leninin kaltainen ”pyhimys” niin kuin hänet glorioineet kulttuurimarxilaiset haluaisivat hänen olevan.

  Lasta tulee eniten sääli.

  Minun mielestä hyvä ero on parempi kuin huono avio – avoliitto, mutta harvoin se vaihtamalla paranee.

  1. Minun mielestä myös ihmisen täytyy antaa erota rauhassa, enkä ymmärrä sitä negatiivista tulkintaa että lasta tulisi asiassa sääliä. Kiva pikkutyttö, joka voi ihailla äitiään, eikä toivottavasti menetä myöskään isäänsä uuden naisen pauloihin.

   1. Kyllä minä säälin lapsia joiden olen nähnyt kärsivän vanhempiensa erosta enkä ymmärrä mitä tässä yhteydessä tarkoittaa negatiivinen tulkinta toki samalla myöntäen että maailmassa on paljon asioita joita en ymmärrä.

    1. Mielestäni Sanna Marin tulevine eks-puolisoineen näyttäisi ainakin median tiedotteiden perusteella asennoituneen esimerkillisen myönteisesti sekä yhteistyökykyisesti koko tähän sensaatiohakuiseen lööppihärdelliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *