Ottakaa ja kastakaa, mutta pullaan ei saa koskee.

Jo nyt, vaikka  Orpon hallitusohjelmasta ei ole vielä edes muste ehtinyt kuivumaan, niin olen tosi huolissani mihin vielä johtaa tämä vasemmistopuolueiden harjoittama kansankiihotus hallituspuolueita ja heidän kannattajiaan kohtaan.

Ja jos joku ehti jo arvella demareiden tulevan uuden puheenjohtaja Lindtmanin tuovan järjen äänen takaisin nuijanvarteen ja puolueensa ohjelmiin  Marin-sirkuksen jälkeen, niin saavat kyllä pettyä, sillä Lindtman näyttää lausuntojensa perusteella ainakin olevan vielä enemmän sekaisin marista kuin Marin itsessään.  Tähän vasemmistosoppaan kun vielä heitetään AY mausteet sekaan, niin myrkky on valmis kansalle syötettäväksi.

En voi olla huvittumatta, kun vasemmisto näyttää perussuomalaisten olevan syyllinen Orpo I.sen synnylle, eivätkä tajua, tai tajuavat mutta näyttelevät tyhmää, että juuri Marin oli se, joka mahdollisti Orpo / Purra  yhteistyön.

On se nyt kuitenkin hyvä,  että poliiseja ja koko suomen sisäistä turvallisuutta vahvistetaan, sillä vasemmisto jos ja kun tulee vielä katujemme turvallisuutta heikentämään jengien lisäksi, niin siinä ei silloin auta porkkanat, keppiä niille pitää antaa jos puhe ei auta ja palauttaa takaisin kuplaansa, josta lie karanneet.

Rooman valtakuntakin tuhoutui sisäiseen haureuteensa ja moraalisen rappion myötä talouden taantumaan ja niin oli käymässä suomessakin jos Marin ykkönen olisi vaaleissa saanut Marin kakkosensa. Mutta kun näin ei käynyt, niin nyt nämä moraalittomuuden kilvenkantajat sopulilaumoineen uhkailevat ismeillään jo demokraattisesti valittua hallitusta ja kiihottavat ja aivopesevät kansalaisia saatanallisilla säkeillään väkivaltaan ja enpä taida paljoa erehtyä, että siinä todennäköisesti sanojen vakuudeksi otetaan völjyyn myös astalot sirppeineen ja vasaroineen.

Nyt kun hallitus lähtee maata palauttamaan takaisin moraalittomuudesta ja ihmisvastaisesta MINÄ keskeisyydestä ME yhteiskunnaksi, jossa oikeuksiin kuuluu aina myöskin vastuu ja kuormasta syöminen tulee rangaistavaksi, niin varmasti se saa oleskeluyhteiskuntaan tottuneet ja sopeutuneet takajaloilleen, kun ilmaiset lounaat lopetetaan.

Mutta kuten olen jo aikaisemminkin sanonut, että huutakaa jos se helpottaa, mutta älkää uiko liiveihin, sillä vielä suomessa ainakin toimii demokraattinen oikeuslaitos, vaikka sekin näytti jo vasemmistolaiseen harhaoppiin vajoavan, onneksi kansa valitsi vaaleissa toisin.

Yhden neuvon annan vasemmistolaisille jotka huonovointisuuttaan poraavat, että ottakaa risiiniöljyä muutama lusikallinen ja lukekaa kannesta kanteen Orpon hallituksen ohjelma, niin se saa paskan lentämään omaan tuulettimeen, ettei tarvitse kylille lähteä sontimaan.

40 vastausta artikkeliin “Ottakaa ja kastakaa, mutta pullaan ei saa koskee.”

 1. Itsehän tässä kansaa olette kiihoittaneet barrikadeille, kun köyhältä viette murutkin pöydästä ja lapioitte herkkuja herran pöytään.
  Nyt kun oppinne on kaatanut ojaan, niin kannatte sen seuraukset.
  Kukaan muu ei ole tyytyväinen tulokseen kuin yrittäjät ja oman napansa kaivelijat.

 2. … muuten, mitään muuta hallitusta ei Suomessa vielä ole kuin Marnin hallitus. Ei Eduskunnan hyväksymää ohjelmaa ei ministereitä eikä muutakaan!

  1. Kyllä se sieltä ennen Juhannusta tulee, että ei pidä huolestua, yrittäkää kestää ja tehkää kuten jo esitinkin risiiniöljyineen.

  1. Kuinkas ne perussuomalaiset nyt niin, kun piti heidän hautajaisiaan viettämän.
   Perussuomalaiset ovat duunari puolue ja on sitä yhä enemmän tämän tulevan hallituksenkin päätösten myötä.

    1. Lue sinä hallitusohjelma vaikutusarvioineen ihan itse, äläkä usko ihan kaikkea mitä punapääoma syöttää totuutena.
     Nyt vaihtuu toivotaan toivotaan hallitus ja tilalle tulee Orpo I.nen, jossa työn tekemisestä tulee vaihtoehto työn vieroksujille, se on sitä parasta sosiaaliturvaa, eikä enään sen jälkeen niin kovasti pipo kiristä pakkasella.

     1. Sen ohjelman pääkohdilla tullaa pyyhkimään perzettä.
      Sitä ei olla käsitelty Eduskunnassa ei lakivaliokunnissa eikä missään muualla kuin omissa puluekonetoissaan, Sielläkin osa vastenmielisesti kuten ääripersujen oma ja RKP.

  1. Kenelläkään ei ole kiirettä Turkuun, ainoastaan pois sieltä.
   Tampereelle tullaan vaikka resiinalla, mutta kukaan ei halua lähteä pois, paitsi persut, joilla ei ole sananvaltaa täällä.
   Heille saa kelvata vanha III-luokan museovaunu ja höyryveturi koksilla.

   1. Kun perussuomalaiset tulevat valtioneuvostoon ovista, niin vasemmistolaiset hyppäävät ulos ikkunoista, kuten koijarit tekevät.

     1. Erkki voisi vetäytyä mooses lipposen ja halosen kanssa dinosaurusten hoitokotiin hourailemaan demujen kesken.

 3. Aivan sama jos matkaan menee Tampereelta vaikka kolme tuntia Helsinkiin jotenkin tuntuu että ollaan sian selässä junien suhteen

  Ja pääseekö Orpo Turkuun tunnissa tuskinpa junalla sinne menee kuten en minäkään Helsinkiin terv tepivaari

 4. Ei kai ole muusta kysymys, mutta kun tälle radalle Tampere- Turku suunnitellaan sitä lähijunaliikennettä. Poiketaan siis meilläkin välillä.

 5. Arvi, kävin varhain aamulla pohjaongella ja aivan kuin olisi syönti ollut aiempaa parempaa nyt kun maahan olla saamassa täyspäisten hallitus niin Ahtikin on iloinen.

  Vasemmisto on tosiaan käärmeissään ja alustan monimiljonääri vaikuttaa tukehtuvan ihmisvihaansa, mutta koirat haukkuu ja karavaani kulkee.

 6. Mika,- Kala liikkuu ja käy hyvin pyydykseen ja jotenkin affenista valmistettu ruokakin on ollut vaalien jälkeen entistäkin maistuvampaa ja nyt kun Orpo I näki päivänvalon, niin nyt se affen vasta suuni mukainen onkin.

 7. Petteri Orpo suhtautuu vasemmiston hölinöihin asiallisesti.

  ”Ne puolueet, jotka jäivät oppositioon, aloittivat hallitusohjelman haukkumisen jo ennen kuin sitä oli edes kirjoitettu riviäkään

  – Kyllä se on nyt totta, että tämä hallitus tulee tekemään erilaista politiikkaa kuin edellinen hallitus, joka oli vasemmistolaista politiikkaa ja jossa asiat jätettiin huonoon kuntoon.

  – Me tulemme korjaamaan näitä. Varmaa on, että he eivät siitä pidä, mutta ei se liene yllätys kenellekään, Orpo sanoo.”

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b55d6729-f5af-4c2f-b850-7131ddb6f806

 8. Kenen lompakossa asioiden ”huono hoito” on näkynyt.
  Hallitus uudisti lähes käiken mikä on ollut retuperällä vuosikymmenet uuden alkuun.
  Ja nyt pölhöpopulistit yrittävät romuttaa hyvän !

  1. Joopa joo, tulokset ovat kaikkien nähtävillä ja vastuulliset kaikkien tiedossa, ei se selittelyllä miksikään muutu.

   1. Kerro, mitkä tulokset keskeneräisitä asioista ?
    Turha vinkua velkamärästä, koska sen hallintaan ja sopeuttamiseen ovat paljon paremmat lääkkeet hallituspuolueilla kuin tällä kaavaillulla puujalkahallituksella.

    1. Kuten sanoin, tulokset ovat kaikkien näkyvillä, ei niitä tarvi täällä toistaa.

      1. Lukutaitoisille tulokset ovat näkyvillä, ei siitä nyt mihinkään pääse.

       Älytöntä vänkäämistä.

  2. Siis holtittoman velanoton ja menojen jatkuvan lisäämisen ilman tietoa rahoituksesta – muusta kuin jatkuva velanotto…

 9. Tuomioja on kuin kansalaisfoorumien asiantuntijat, jotka eivät lue edes omia linkkejään , mutta tietävät kaikesta kaiken 🤣🤣🤣

 10. Asiat ovat Suomessa todella hyvin. Olemme Naton täysjäsen ja neljän vuoden velkaantumisbuubin jälkeen meillä on täysipäisten hallitus.✌

 11. Oikeistoliberalismiin itseensä sisäänrakentuva ristiriita: kyllä raha rauhoittaa, vaikka leikkauksin otammekin omilta pois. Rahalla ratkaistaan ja raha ratkaisee kaiken! Jiihaa 😀

  1. Kymysys: noin niinku kuinka hyvin talouspakotteet ovat toimineet suitsimaan Venäjän toimintaa ja kuinka tehokkaasti väkivalta ehkäisee väkivaltaa? Vastaus huonosti. Rahalla eikä väkivallalla voida korvata diplomatiaa eikä oikeastaan hoitaa mitään olennaisia asioita.

   1. ’Rahalla eikä väkivallalla voida korvata diplomatiaa eikä oikeastaan hoitaa mitään olennaisia asioita.”

    Tämä on niin totta, mutta ikävä kyllä Marinin hallitus ei tätä ymmärtänyt vaan hoiti kaikki asiat jakamalla rahaa sinne, tänne ja tonne.

    1. Niin, Mika, eikö tällainen juuri tarkoita sitä, ettei ”paras” hallitus ole oikeistohallitus, vaan hallitus, jossa olisi mahdollisimman kattavasti edustettuina eri puoluekirjo/ demokraattisen yhteiskunnan moniäänisyys?

     Mitä ideaa on ääripolitiikan oskillaatioliikkeessä, joka keinuu itse itsensä taannuttaen neljän vuoden välein laidasta laitaan?

     Miksi ei voitaisi pyrkiä sellaiseen demokraattiseen kehitykseen, joka voisi jopa kantaa jotain hedelmääkin??

     1. Mielestäni Suomessa demokratia toimii oikein hyvin ja hallitus muodostetaan vaalituloksen, yhdessä sovittujen eduskunta käytäntöjen perusteella ja valtiosäännön mukaan.

      1. 😀 uskotko itsekään tähän älylliseen aliarviointiin, vähän vaikea uskoa, mutta ymmärrän, että perssuomalaisena olet pakotettu kirjoittamaan juuri näin, jotta kasvoja ei menetetä. Heipparallaa ja roskikseen vapaa ajattelu!

      2. Täysin tyhjänpäiväistä vääntöä, jonka lopetan tältä päivältä tähän, kun tämän tason populismia heitetään naamalle. Pitäkää hyvänänne loppupäivän perseensudittelunne 😀

    2. Eikö vesi keinuta ihan riittävästi; miksi venettä täytyy myös keinuttaa??

    3. Eikö, Mika, äärilaidasta toiseen itseään keinuttava Suomi ole niin sanotusti melko maanisdepressiivinen; johon lääkkeeksi on järjenvastaista ajatella äärioikeistolaista tai äärivasemmistolaista politiikkaa — vaan sen sijaan lääke olisi pyrkimys politiikan kehityssuunnan tasapainottamiseen suuremmassa kuvassa ja pidemmällä jänteellä demokratian ja moniäänisyyden keinoin?

     1. Liisa, Suomessa ääriliikkeet ovat marginaalin marginaalissa, eivätkä vaikuta muuhun kuin tahattoman komiikan määrään.

      Marinin hallitus teki hyvin vasemmistolaista politiikkaa, mutta ei äärivasemmistolaista.

      Mikäli Orpon hallitus syntyy, niin se tekee hyvin oikeistolaista politiikkaa, mutta ei äärioikeistolaista.

      Itse asiassa suomalaista keskustelua hallitsee ja on hallinnut jo pitkään hyvin vääristynyt terminologia, mutta se on palvellut niin mediaa kuin myös poliitikoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *