Petteri, etkö tiedä mitä siitä seuraa, jos ryppynarusi katkeaa.

Olen näin perussuomalaisena ja varmasti myös useampi niistä yli 600000 persuäänestäjästä havainnut, kuinka kovalla asearsenaalilla nyt yritetään jokainen perussuomalaisten tavoite hallitusneuvotteluissa vetää vessasta alas, eli hutkitaan ja uskotaan vain yhteen totuuteen joka tulee heidän omasta suuvärkistään ulos.

Perussuomalaisten hallitusneuvotteluiden tavoitteidensa pohjana on kuitenkin osoittaa talous,-ja yhteiskuntapoliittiset faktat, jotka eivät ole mutu tuntumaa, joilla muut puolueet ja heidän ”ideologiset sylttytehtaansa” elämöivät ja lyövät rintoihinsa.

Maahanmuutostakin, joka on kuitenkin perussuomalaisten yksi keskeinen kipukohta neuvotteluissa, niin nyt raijataan monensortin ”asiantuntijaa” ja pillutieteen tohtoria vakuuttelemaan neuvottelijoille, että kaikki maahanmuutto on rikkautta ja viis veisataan niistä tositteista joita perussuomalaiset esittävät haittamaahanmuuttoon liittyen, että se on rasite ja lisää vain entisestään taloudellis/turvallisuuteen tulevia ongelmia, jotka ovat jo nyt kaatumassa syliin lepsun maahanmuuttopolitiikan seurauksena.

Nyt nousi lisäksi kova huuto vihersosialistien ja maailmanlopun profetioiden suunnalta, kun ilmastokysymyksiin oli otettu asiantuntijaksi joku muu ( Taalas ) kuin heidän uhkakuva maalarinsa ( Ollikainen ) ja olkiukkonsa.   Tottahan se kirvelee, kun Taalas lähestyi ongelmaa persunäkökulmasta.

Mutta jos nyt Orpoa vähän neuvoisin ja myöskin RKP.tä, että ei kannta persuvieteriä vetää liian tiukalle, sillä jos sen katkaisette kiihkossane, niin tilalle saattekin sitten Marinin toveri-demarit ja sitä kautta voitte kyllä unohtaa upeat ja kosteat päiväunenne velattomasta suomesta , sillä ne vaihtuvat neljään  vasemmistolaiseen velkavuoteen, joista  jo edellinen neljä vuotta on esimakua antanut.

Ei hallitukseen meno ole perussuomalaisille itsetarkoitus ja sehän on selvää, että ei perussuomalaiset lähde 46 kansanedustajan kanssa kynnysmatoksi kielipuolueen 10 kansanedustajalle, eikä liioin kokoomuksen ”viherosastoksi” eikä  ”turisteille” punaista mattoa levittelemään.

Olisihan se näky, kun kokoomus joutuisi vasemmistokaleeriin soutajaksi, jossa tahtia ylläpidetään rytmikkäästi huutae että,…..apuva,  a-pu-va,  aa puu vaaa….

Kun paatissa on reikä, oi reikä oi reikä….millä paikkaamme reijän oi Sannani mun.   Velalla sen paikkaamme, velalla sen paikkaame velalla sen paikkaamme….oi Petteri mun.

15 vastausta artikkeliin “Petteri, etkö tiedä mitä siitä seuraa, jos ryppynarusi katkeaa.”

 1. Suomi on juuri nyt rajamaalla mennä täysin hunnigolle yhdensilmänkykloopin näkemyksin, mitä nämä vanhanpierunpolitiikan lipunkantajat ovat kaavailemassa Suomelle.

 2. Katsoin että yhdessä työreformiryhmässä mukana on ”Remontti Reiska”, niin siitä näkökulmasta voin vakuuttaa, että kun hyvää yritetään tehdä, niin priimaa pukkaa.

 3. Rehn on päsmäröinyt madonluvut maahanmuuton äärimmäiselle tarpeellisuudelle.
  Riippumattomien talousviisaiden mukaan kovat leikkauslista ovat täysin tarpeettomia kurjistamaan talouden elpymistä.
  AY on kolmikantasopimuksen vaatija eikä paikallista sopimusjärjestelmää hyväksytä.
  RKP ei tingi 2-kielisyydestään ja arvopohjastaan senttiäkään.
  Persut joutuu tinkimää kaikesta, eli ei ole enää persuja, jos hallitukseen menevät.
  Kokoomus joutuu perumaan leikkauslistat.
  RKP ei mistään.

  1. Jokin paradoksi tässä on, kun ennen vaaleja AY vyörytti vihapopulismiaan perussuomalaisten suuntaan ja nyt asettaakin sitten kaiken toivonsa persuihin yleissitovuuden ja ansiosidonnaisten jne puolustajana.

  2. Maahanmuutto on tarpeellista, aivan kuin myös maastamuutto, mutta laatu on tärkeämpää kuin määrä ja ellei tätä ymmärrä niin voi voi.

   Olet siis edelleen sitä mieltä, että RKP kirjoittaa hallitusohjelman?

   Onko RKP siis se sinun mystinen 80% puolue siinä virtuaalitodellisuutesi kaksipuoluejärjestelmässä?

 4. Niin tai näin kunhan ei nyt kovin raskaasti käveltäisi äänestystuloksen yli että säilyisi ihmisillä usko äänestää vaaleissa.

 5. Ei kannata nyt ihan hirveästi lukea hallitusneuvottelujen tilaa nettihuhuista.

  Antaa kavereiden keskustella, katsotaan sitten mitä tulee.

   1. Ehkä olette oikeassa, mutta kun ei malta olla vatvomatta tätä mahdollista perussuomalaisten hallitusvastuuseen nousua siitä näkökulmasta, että kuinka suuren paskamyrskyn se nostattaa vihersosialistien vesilasissa.

    1. Ei, vaan koko Eurooppa itkisi suruvirttä ja puristaisi nyrkkejä taskuissan,että ei perkele !. Joku roti sitä sentään pitää olla hullujen huoneessakin.

     1. Eihän tuo Eurooppa itkuun puhjennut siitäkään, kun Ruotsin oikeistoplokki joutui ottamaan Ruotsidemokraatit apupuolueekseen, jotta pystyisi maata hallitsemaan.

      Joten miksi Eurooppa itkua vääntäisi Suomenkaan ratkaisujen takia.

      Ja on kuitenkin niin, vaikka Eurostoliitosta päiväunia näkevät muuta väittävätkin, että vielä sentään suvereeni, itsenäinen valtio muodostaa itsenäisesti hallituksensa neuvottelujen pohjalta vaalitulosta kunnioittaen.

      Vielä ei sentään Brysselin byrokraatteja istu Säätytalon neuvottelupöydissä.

      1. Juha U, ehkä joillekin taannoisen lööpit upposivat, vaikka no ovatkin muissa kuin omaa mandraa tukevissa tapauksissa propagandaa.

       Jos politiikkaa ja maailman menoa olisi seurannut jostain muustakn kuin lööpeistä ja samanmielisten mielipidekirjoituksista, niin osaisi ehkä kysyä mielessään, että näinköhän.

       No hurmos on hurmosta ja hurmioituneita tarvitaan, kait?

    2. Parempi myrsky vesilasissa kuin sydänjuurilla, jos ajatellaan juurimätää? 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *