Pieni lohtu suomelle, kun pääpyövelit kiljuvat oppositiossa.

Kun nyt säätytalolla neljä puoluetta yrittää kasata hallitusohjelmaa tulevaksi neljäksi vuodeksi, niin vaikea yhtälö on ainakin perussuomalaisille se, että vaikka toisit pöytään minkälaisia todisteita ja tutkimusdataa esim. haittamaahanmuuton  taloudellis/turvallisuus/kulttuurisillisista lieveilmiöistä ja haitoista  kansantaloutemme ja yksilöiden kantokykyvyssä, niin aseeton olet siinä vaiheessa, kun vastassa on arvo,-ja ihmiskäsitys julistajat ismeineen, joille suomen katastrofaalinen kassavaje on sivu seikka, kun maailmaa pelastetaan.

Ja samaa julistusta se on tämä ilmastohysteriakin ismeineen, kun perussuomalaiset pitävät tärkeimpänä pitää oma pesä puhtaana, niin muut huutavat maailmanloppua, jos me emme ole ensimmäisenä pujoittamassa hirttosilmukkaa kaulaamme.

Jos nyt yksinkertaistan lausumaani, niin vaikea on säätytalolla neuvotella suomalaisten ensisijaisuutta, kun vastassa on hurmokselliset maailmanparantajat, joille tärkeintä näyttää olevan että mitä meistä muut ajattelevat ja että viis suomen perustuslaista, kunhan kansainvälisiä velvoitteita noudatetaan Raamatullisesti, vaikka taitaapa sen kirjan opit jo nykyään ollakin saatanasta.

Nyt sitten kun hallitusohjelma kokoon saadaan, niin valtava vinkuminen alkaa perussuomalaisten suuntaan, että miksi ette tehneet mitä lupasitte,  Mutta jos vastassa on utopiat jotka julistavat, että kun me teemme henkisen ja taloudellisen joukkoitsemurhan, niin kyllä se myöhemmin se aurinko vielä meidänkin hautakummulle paistaa.

Mutta itse puolustan nyt perussuomalaisten Orpon tulevassa hallituksessa mukanaoloa sillä, että saatana istuu yksityiskohdissa, eli nyt se pyöveli saatiin onneksi istumaan oppositioon, joten pieniä ovat säätytalon pyövelit niihin verraten, jotka nyt sarviaan teroittelevat oppositiossa, maailmanlopun kulttiaan piiskaten urotekoihin, jossa  suomea uhraten maailmanlopun alttarille.

 

46 vastausta artikkeliin “Pieni lohtu suomelle, kun pääpyövelit kiljuvat oppositiossa.”

 1. Helpottaa itseänne saati suurinta osaa kansasta, jos otatte kamppeen ja hävytte hut hiiteen säätytalolta. Persun mersu odottaa ovella jo ovi auki…

  1. ”Helpottaa itseänne saati suurinta osaa kansasta, jos otatte kamppeen ja hävytte hut hiiteen säätytalolta.”

   Julistaa hän marginaalin marginaalista.

   ”Persun mersu odottaa ovella jo ovi auki…”

   Aina yhtä koomista kun miljonääri kadehtii käytettyjä Mersuja, mutta minkä luonteelleen mahtaa.

    1. Sinähän se marginaalistasi käytettyjä Mersuja kadehdit, paskasta ja kusipäistä ja milloin mistäkin huutelet,

 2. Vahvaa tekstiä Arvilta totuttuun tapaan. Otan siitä esille yhden lauseen: ”joille tärkeintä näyttää olevan että mitä meistä muut ajattelevat”. Jäin miettimään kuinka paljon tässä olisi perää sillä onhan suomalaisten huono itsetunto ja ulkomaisten arvostuksen nälkä tunnettu juttu. Asiaan liittyy vielä sekin että suomalaiselle, ainakin urheilussa hopea on häpeä, paras täytyy olla.

  1. Näinhän se on Matti,-
   Mutta se ei minun yksinkertaisuuteeni mahdu, että miksi suomen pitää toimia koelaboratoriona että ei maailma hukkuisi paskaan. Vaikka me täällä eläisimme miten kliinisesti, niin siitä ei ole seurauksena muu kuin ”sairaalapakteeri” oman suojaavan kannan tuhoutuessa.
   Ei tosiaan olla köyhiä eikä kipeitä kun jotkut heimopäälliköt ja uskontokultit tarvitsevat vettä pohjattomaan kaivoonsa, mutta silloin huudetaan ei oota, kun vanhukset vaippoja kaipaavat noin niinkuin kuvainnollisesti.

   1. Ei vanhusten kohtelu huono indikaattori siitä ole kuinka ovat päättäjien arvot ja reiluus.

  2. Ruotsin rotututkijathan tulivat 1800-luvulla siihen päätelmään, että suomalaisten rasitteena on orjamoraali, joka merkinnee sitä, etteivät halua ottaa vastuuta tulevaisuudestaan.

   Karjalainen on orjamoraalin kannattaja ja nähtävästi on päättänyt sellaisena pysäkin.

   1. Kekkonen oli toista maata, herra ja luotsi, joka ohjasi meidät yli synkän veen.

    1. Juuri näin, ehkä ilman hänen viisasta panostaan tänä päivänä ei keskusteltaisi ruotsinkielen asemasta vaan aivan jonkun muun kielen käytön laajentamisesta

 3. Päättäjien aivot ovat olleet narikassa jo sote-vuosikymmenet. Jos nyt saataisiin jotain aikaa, kun se karmeus on kokonaisuudessaan nähtävillä ja erityisesti lähitulevaisuus.
  Edes 20 vuotta sitten ei nähty sote-pommia. Kyvyttömät ja sokeat asialla.

       1. ”Perujen äänitorvi”

        Luonnollisesti…

  1. Juu sote -uudistuksen myötä aloittaneet hyvinvointialueet ovat olleet nyt toiminnassa viisi kuukautta.

   Esim vanhuksethan ne olivat kaikkien huolen kohteena, kun sotea sorvattiin, mutta..

   Pirha vähentää rajusti vanhusten ulkoiluttajia verrattuna aiempaan.
   Koukkuniemi aiempina vuosina 35-40 ulkoiluttajaa. Kesä -23, VAIN kuusi ulkoiluttajaa.

   Pirhan sosiaali- ja terveysjohtaja Taru Kuosmanen kommentoi asiaa Aamulehdessä: ”Tämä on se [ 6 ulkoiluttajaa], mitä on arvioitu sosiaali- ja terveyspalvelujen johtoryhmässä huomioiden taloudellinen tilanne”

   Että näin.

    1. Omistajat eivät taannoin maksaneet julkisen sektorin hoitajille palkkaa, joten he lakkoilivat.

     Kunnes vasemmistovetoinen feministihallitus sääti pakkolait naisvaltaiselle alalle, jonka seurauksena ennen näkemätön määrä hoitajia luopui ammattioikeuksistaan, hyvä Marinin hallitus hienosti tehty.

    2. Missäs näin on käynyt?

     Jos tarkoitat sitä, että yksityisen puolen toimijat ovat joutuneet sulkemaan hoivakotien osastoja, niin otathan huomioon, että tähän on syynä lakiin kirjattu hoitajamitoitus. Koska hoitajia ei vaan ole riittävästi mitoitusvaatimusten täyttämiseksi, niin osastoja joudutaan sulkemaan.

     Että näin.

     Mutta tämä ei koske vain yksityisiä toimijoita, vaan myös julkista puolta.

     1. Juha U, juuri näin,mikäli kyse on ympärivuorokautisen palveluasumispaikkojen vähentämisestä johon viitattiin, niin siitäkin saadaan kiittää Marinin hallitusta ja samalla voidaan kiittää päivystysten ruuhkautumisesta ja monesta muusta, johon sokea ideologia on johtanut.

      1. Vaativat samaa palkkaa kuin julkisella. Se on siinä, mutta työnantajan pitää haalia vain omaan lompakkoonsa. Moraalista ei ole tietoakaan, hyvä esperiläiset !

       1. Ajattelin tuossa hoitajamitoitusta ja kela korvausten pienentämistä

       2. ”Moraalista ei ole tietoakaan, hyvä esperiläiset !”

        ”LAKKO kohdistuu myös Esperi Careen. Aluepäällikkö Mia Von Bagh kertoo sähköpostitse, että ensimmäinen lakkoaamu alkoi rauhallisesti ja vakaasti.

        ”Suunnitellut työvuorot ovat toteutuneet. Mahdollisia puutoksia tullaan lakkoviikolla paikkaamaan tilanteen vaatimalla tavalla”, Von Bagh sanoo sähköpostivastauksessa.

        Esperi Care varmistaa työvoiman riittävyyden Von Baghin mukaan tarjoamalla työvuoroja tuntityöntekijöille ja lyhytaikaisille sijaisille. Lisäksi yhtiö tarjoaa lisätyötä ja ylityötä käytettävissä olevalle yksikön omalle kuukausipalkkaiselle henkilökunnalle.

        Tarpeen tulleen Esperi Care on myös valmis turvautumaan yrityksen ikäpalveluiden ja erityispalveluiden yksiköiden henkilökuntaan tai vuokrahenkilöstöön.”

        Että sellasta..-

        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000009605902.html

   1. Ja ydinperheelliset päivittelevät sekä kauhistelevat etäältä asiaa, koska ”minä ja minun lapset/ lapsenlapset”. Ehkäpä se on maagisempaa, palkitsevampaa ja vähemmän ahdistavaa keskittyä vaan leikkimään kotia/ ihanaa isovanhempaa sen sijaan, että lähtisi itse tarjoamaan kättään konkreettisesti toiselle, vieläpä niin pelottavan vieraalle ihmiselle…

    Itse entisen koirani kanssa kävin Kennelliiton kaverikoira-ryhmässä vapaaehtoisena viemässä elämää sekä hyvää mieltä lopuusijoitetuille vanhuksille, joita ei enää voinut ulkoiluttaa. Välillä osastolla oli niin järkyttävä kalman/ muun haju, että todellakin pahaa teki ja vaati meditoimista, että pystyi mennä ovista jollekin vuode-osastolle. Ehkäpä jollekin vähemmän aisti-yliherkälle vapaaehtoisuuskaan ei olisi niin hurja kokemus!

 4. Katselin juuri leikkauspolitiikan uhkaa, joka olisi tulossa, kun jo nykyolosuhteetkin ovat kurjistaneet vähävaraiset perheet saati muut.

  Tulin Metso kirjastosta Aleksanterin kirkkopuiston lävitse vajaa tunti sitten. Koko puiston lävitse aina Kirkon alareunasta pitkälle Pyynikintorillle oli ruokajono.
  Mihin tämä leikkauspolitiikka oikein johtaa muuhun kuin yhteiskuntarauhan rikkumiseen ja lakkoiluun. Joo, he ovat tietenkin kaikki töitä vieroksuvia pummeja, selittävät kokoomus ja persut.

  1. Mites tuollainen ruokajono on mahdollinen kun vasemmistohallitus on olut vallassa jo neljä vuotta?

   1. Vai yhteiskuntarauhan rikkomiseen, eikös se sinun Jumalasi Marin käynyt muutu Amerikassa asti suu vaahdossa juhlistamassa vastakkainasettelun välttämättömyyttä?

    Lakot vasemmisto on murtanut pakkolaeilla naisvaltaisilla aloilla, että sen sortin sosialisteja, mutta näköjään kaikenlaisille höyrypäille löytyy kumartajansa.

 5. On se kumma, ettei hekilökohtaisuus poistu asiasta kuin asiasta. Se kertoo liian paljon kirjoittajasta, ettei sen adjektiiveja voi tänne panna.

  1. Miten on mahdollista, että punademujen hallittua 4 vuotta asiat ovat koko ajan menneet pahempaan suuntaan ja punademujen kannattajat huutavat hysteerisesti ylistävää hoosiannaa?

   1. Juhak, vasemmistohallituksella riitti rahaa Kesärannan gaysanoihin ja Marinin Uusivirralta ostamaan lapdanceen, mutta ruoka-apuun ei eurokaan. Onhan siinä ihailtavaa taloudenpitoa.

  2. Kun kommentoin sinulle niin kommentoin sinulle,mikä siinä on vaikea ymmärtää?

   Pitäisi varmasti kirjoittaa kuten Al 47 aikoinaan ”eräät tahot”, eli ”eräs taho joka jolle Marin on jumala”?

   Kuka tuollaista teatteria jaksaa ja suoraan sanoen haukut ihmisiä kusipäiksi ja milloin miksikin, sitten vedät herneen nenään kun joku kommentoi suoraan sinulle.

   No nyt pelkkä ilmoitus riittää..

     1. ”Minkäs sille mahtaa, ettei kykene muuhun kuin mulkkuiluun…”

      Juhak, 80% suomalaisista on kuuleman mukaan samanlaisia 🤣🤣🤣

    1. PerusSuomalaiset eivät siis ole henkilöitä ?

     Se on sellasta ja ihan suoraan oppikirjasta.

    2. Et hauku henkilöä ja kuitenkin kohdistat nuo ala-arvoiset kommenttisi tieten tahtoen tällä sivustolla oleville, tiedät kyllä, perussuomalaisten kannattajille.

     Sitten kykenemättömänä ottamaan vastuuta sanomisistasi pakenet tuon hokemasi taakse, ”en henkilöä, yleisesti persuja”

      1. ”En hauku henkilöä, vaan persuja, yleisesti kusipäisiksi ja rasisteiksi. Se on sallittua.”

       Tämä ja se miten vuosikausia olet kaikkia kanssasi eri mieltä olevia haukkunut milloin luku ja kirjoitustaidottomiksi idiooteiksi, kusipäiksi, rasistiksi jne.jne,millon miksikin kertoo ihan kaiken ja nimenomaan sinusta.

       Olet jopa pullistellut vetäväsi turpaan naispuolista Marinin sädekehää kyseenalaistanutta romaninaista, ja jos tämän kiellät, niin muista, että minkä kerran verkkoon laitat, niin et sitä poistamaan pysty.

       Montako mediataloja, lääkeyhtiöitä, mobiilisovelluksia jne.jne johtaneita merkkihenkilöitä, jotka ovat edellisten lisäksi keksineet lähes kaiken mahdollisen, on, ja jotka pätevät verkossa haukkumalla kaikkia kanssaan eri mieltä olevia luku ja kirjoitustaidottomiksi ?

      2. Tiedossa on sivuston säännöt. Sinä vain kierrät niitä tuolla kiemurtelullasi.

       Suomeksi; sinun kommenttisi ovat usein henkilöön meneviä, vaikka puetkin ne puolueeseen kohdistuvaksi arvosteluksi.

       Ole nyt mies ja ota vastuuta sanomisistasi.

       1. Juha U, ”Ole nyt mies ja ota vastuuta sanomisistasi.”

        Juha U, usko pois, pyydät mahdottomia.

 6. Varmaan on henkilöitä mutta puolue ei ole vaikka sisällä olis vaikka kuinka paljon ihmisiä
  Mutta niin ovat kaikki puolueet muutenhan ne ei olisi puolueita terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *