Rikkurit ovat tämän päivän sankareita.

Suomessa ollaan kyllä kärkkäitä arvostelemaan muita maita ja ei nähdä sitä malkaa omassa silmässä.

Kun esim. Italian yhteiskuntaa ja sen päätöksellisyyteen on keskeisenä vaikuttajana Mafia koko maata johtavine lonkeroineen, aina ylimmästä päättäjästä kadulla kenkiä plankkaavaan henkilöön, niin täällä Suomessa kauhistellaan heidän taantumuksellisuuttaan ja voimattomuuttaan rikollisjärjestön otteessa.

Mutta se ero meillä Suomessa on Italiaan, että meillä ei Mafia tomikkaan maan alla piilossa kuten Italiassa, vaan se toimii ”päivänvalossa”, pakottaen, uhkaillen ja pelotellen demokraattisesti valittua hallitusta alistumaan Mafian lakkokenraalien ja korporaatio korppien vaatimuksiin.

Onhan tämä nyt ennen kuulumatonta ja kansalaisten oikeustajun vastaista, että ulkoparlamentaarinen, tai sanoisinko suoraan että AY-mafia sanelee lainlaatijoille pykälät kuinka toimia heidän vaatimuksiensa mukaisesti ja jos ei näin tapahdu, niin…….

Tämän Mafian perimmäinen tarkoitus tietenkin on, että maahan vaihdetaan hallitus joka heidän Mafiansa jatkumon takaa ja sitä suojelee ja heille toisarvoista on yhteiskunnan kokonaisvaltainen kehittäminen.  Mutta se on taivahan tosi, että mitä paremmin Mafian kättä ruokitaan, niin sen tien päässä odottaa hyvinvointiyhteiskunnan kuolema.

Muuta neuvoa en nyt osaa antaa kuin että työmiehet/naiset erotkaa Mafiasta ja kaikille yrittäjille sanoisin, että palkatkaa yrityksenne palkaalistoille vain sellaiset henkilöt, jotka ovat Mafian hirttoköyden pois ottaneet kaulaltaan, se on teidän kummankin etu yhteiskunnasta puhumattakaan.

Uskon, että tämä veren,-ja vallanhimoisen  Mafian toiminta  mitä nyt Suomessa nähdään, että sen polun päässä seisoo nykyistä paljon huterimmilla savijaloilla horjuva ja seisova järjestö, jossa vallankumous söi omat lapsensa ja mitä nopeammin se tapahtuu, niin sitä nopeampaa on yhteiskunnan tervehtyminen ”laillisen” rikollisjärjestön ikeestä.

7 vastausta artikkeliin “Rikkurit ovat tämän päivän sankareita.”

 1. SAK:n ulostulo siitä miten työelämää pitäisi kehittää oli juuri sellainen kuin osasi odottaa, eli Ay-liikkeen valta yrityksissä kasvaisi.

  Toisin sanoen jos joku nyt erehtyisi yrittäjäksi ja erehtyisi vielä toisen kerran ja palkkaisi työntekijöitä., niin joku helvetin Eloranta päättäisi mitä saat tehdä ja millä ehdoin.

  No tuo oli kärjistys, ei toki kovin jyrkkä.

  Kuten olen aiemmin todennut, hallituksen esityksissä suurin mörkö vasemmistojohtoiselle ay-liikkeelle on työntekijöiden vapaus sopia asioista työnantajan kanssa ilman ay-liikkeen omaa edustajaa.

  Kuvio on aivan sairas, kuten on myös se julkisuuteen lipsahtanut puoluepolitikointi ja sen kautta aiheutuvat vahingot koko yhteiskunnalle.

  Ei pahalla, mutta pitää olla aivan täysi jauholakki jos tuollaista kannattaa.

  Sairasta on myös se, että Suomen työrauhalainsäädäntö on vuodelta 1946 ja se kyllä kertoo kuinka uudistushaluinen ay-liike on.

 2. Kyllä se oikea mafiapesäke sijaitsee osoitteessa Eteläranta 10. Päämafioosona Häkämies ja hänen vasallinaan ns. hallituksessa Satonen. EK näköjään pystyy sanelamaan hallituohjelman mieleisekseen. Eli kuten he sanoivat ”Hallitusohjelmaan tuki 11 mieluista kirjausta kymmenen sijaan”.

 3. Rikkuri on työläinen joka haluaa saada työstään palkan
  rikkuri ei ole se joka veroja kiertämällä rikastuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *