Rikollisille, eikä myöskään vasemmistolle tuumaakaan periksi.

Kyllä Suomen kansan enemmistö on sentään vielä tolkun kansaa, kun poliittiset puolueet ja valtiojohto painaa päätään pensaaseen.

Hyvä esimerkki tästä on, kun kansalaiset ottivat oikeuden omiin käsiinsä tässä Nato kysymyksessä ja osittivat päättäjille suuntaa mitä kohti kulkea.  Joten politikoita en ketään kiitä tästä jäsenyydestämme, kiitän kansalaismielipidettä, joka antoi päättäjillekin uskalluksen tehdä tarvittavat päätökset jäsenyyden toteutumiseen.

Sitten kiitän kansaa siitä, että kevään eduskuntavaaleissa äänestitte neljän vuoden takaiset sirkustaiteilijat oppositioon ja en rohkene edes ajatella sitä, että jos nämä Charlien enkelit olisivat saaneet uuden avoimen valtakirjan äänestäjiltä, viedäkseen kansankotimme lopullisesti savuavaksi rauniokasaksi.

Se on suorastaan irvokasta katsella ja kuunnella tätä vasemmiston riekkumista ja anarkiaa Orpon hallitusta vastaan, vaikka oikea kohde olisi kyllä edellinen hallitus, joka eli kuin pellossa kun rahaa oli, tuli ja meni, eikä oltu köyhiä eikä kipeita.  Nyt sitten itketään kun paskat on housuissa ja syyllinen etsitään nyt niistä, jotka tätä vasemmiston aiheuttamaa katastrofia parsii kasaan.

Aina vasemmisto pyörittää sitä samaa levyä, että mutta kun oli se korona ja että mutta kun se Ukrainan sota.   Mutta totuuden nimissä on kyllä sanottava, että koronan hoitokaan ei kyllä hurraa huutoja saa aikaiseksi, kun ministeriöt taisteli vallasta ja pääministeri puolusti reviiriään presidenttiä vastaan. Vain kansalaisten nöyryys antoi avaimet koronan kukistamisessa.

Nyt vasemmisto ja koko ulkoparlamentaarinen korporaatti hännystelijöineen ja medioineen itkee kun Orpon hallitus joutuu ottamaan velkaa tämän kestävyysvajeen taittamiseksi kestävälle uralle ja lopettavan uskomisen syömävelan autuaaksi tekevään voimaan.

Hurstin leipäjonossa ihmetellään, kun kaduilla marssitaan punaliput hulmuten, jossa hyväosaiset huutavat heidän nimeään köyhä köyhä köyhä, vaikka heti marssin loputtua nauravat pankkiin menessään.

Sen neuvon annan hallitukselle, että jos nyt annatte painostuksen ja uhkailun vaikuttaa päätöksiinne, niin parlamentti ja sen ylin päätösvalta ei ole teille se paikka mihin kuulutte, parempi olisi että liitytte hulikaanien joukon jatkoksi huutamaan köyhän nimeen.

2 vastausta artikkeliin “Rikollisille, eikä myöskään vasemmistolle tuumaakaan periksi.”

  1. Herra isä, jos meillä olisi edelleen vallassa hallitus, jossa olisi pääministeri, sisäministeri, valtiovarainministeri, oikeus,-opetusministeri ja ulkoministeri mm. täysin edesvastuuttomia idiootteja, joiden ainoa päämäärä oli muuttaa yhteiskuntamme rosovojen, huijareiden ja kolmansista maista tulleiden ( hajettujen ) oikeauskoisten seurakunnaksi.
    Kiitos Suomen kansa kun päätitte toisin ja nyt voimme taas nukkua yömme rauhassa.

    1. …..ja sanon vielä Orpolle ja Purralle, että rottakin on vaarallisimmillaan haavoitettuna ja kuten nytkin nähdään, niin se puolustautuu hyökkäämällä. ( AY )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *