Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis perussuomalaisia.

Perustuslaki, perusoikeudet, perusturvallisuus, perusperiaatteet, jne, listaa voisi jatkaa ja yhdistää nämä yhteen kokonaisuuteen, eli perussuomalaisuus, sen mottona on kehittää, puolustaa ja uudistaa suomea suomalaisten parhaaksi, historiaamme kuitenkaan häivyttämättä  joidenkin maailmanparantajien ja uskonto ismien vaatimuksista, sillä he tahtovat rakastaa meidät  hengiltä ja suorittaa  sen viimeisen voitelun, antamalle meille kuoleman suudelmansa.

Perussuomalaisuus ei siis ole yksinomaan puolue, jota äänesti yli 600000 suomalaista, vaan se on elämäntapa ja peruskallio, johon turvata niin sodan kuin rauhankin vuosina ja jos se joskus taipuu, niin taitu ei koskaan.

Perussuomalaiset haluavat säilyttää kaiken sen minkä menneet sukupolvet ovat  rakentaneet ja jossa hyvinvointiyhteiskunta on sellainen, kuinka se huolehtii kaikista heikompiosaisistaan.

Emme me suomalaiset ole muita varten, vaan olemme suomalaiset suomalaisia varten ja tänne voi tulla kaikki, väriin, sukupuoleen, uskontoon katsomatta, kunhan toimii maassa maan tavalla ja noudattaa maan lakeja,  ei vain oikeuksineen, vaan ennen kaikkea myös velvollisuuksineen.

Perussuomalaisuus on uudistua ja uudistaa, mutta ei historiaamme kieltäen, vaan siitä ponnistaen ja suomalaisuuden kivijalkaa vahvistaen.

9 vastausta artikkeliin “Ruotsalaisia emme ole, venäläisiksi emme tahdo tulla, olkaamme siis perussuomalaisia.”

 1. Ruotsalaisia emme ole Venälisiksi emme halua olkkaamme sitten Suomalasia
  Miikään puolue ei ole edellä Suomalisuudesta terv tepivaari

  1. ”Suomalaisuutta ei voi omistaa”
   Olipas kommentti, kukas sen omistaa sen suomalaisuuden muu kuin suomalainen, sinä ja minä.
   Nyt ollaan suomalaisuus annettu muiden kuin suomalaisten määriteltäväksi ja tietäähän sen kuinka siinä käy, kun maamme helppoheikit sitä huutokauppaavat Brysselin toreilla.

 2. Suomalaisuuteen kuuluu asioita kuten jokamiehenoikeus – ja juuri se tarkoittaa että Suomi on yhteinen. Se ei kuulu sinulle tai minulle vaan meille.

  EU on täynnä uppiniskaisia valtioita joilla on omat ylpeytensä. Suomi on yksi niistä. En olisi järin huolissani. Kyllähän EU:ssa paljon typeriä asioita HARKITAAN ja MEINATAAN mutta kovin harva niistä aivan niin typerästi toteutuu.

  1. Kyuu,- emmekös sinä ja minä ole juuri me.
   ( Sibelius, sauna ja sisu, se on mate in vinland )

   1. Rasistisen kansan puolueen jäsenet ovat ilmoittaneet julkisesti, etteivät ole suomalaisia eli ”är inte finne, utan finländare”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *