Panssarin metsästystä…

 

”…panssaria mä metsän, panssari mä metsästän, tahdon saada suuren, tahdon saada suuren, enkä pelkää laisinkaan, enkä pelkää laisinkaan, pam!”

(Video: PV/ Karjalan prikaati) video aukeaa tähän blogiin, on julkinen:

6 vastausta artikkeliin “Panssarin metsästystä…”

 1. Bongatkaa jos mahdollista taivaalta Hornetteja tänään (ja ne ei ole Atrian Hornetteja kuten Manna Sarin lupaa)

  ”Ilmavoimien kaikki joukko-osasto harjoittelevat yhdessä taktisesti haastavia tilanteita maanantaiaamuna käynnistyneessä isossa lentotoimintaharjoituksessa. Perjantaihin asti jatkuvassa Ilmataktiikka 23 -harjoituksessa lennetään Pohjois-, Keski-, ja Itä-Suomessa.” ( IL 17.4.2023)

  1. Bongasin aamutelkkarissa (telkkarillisessa kohteessa) sotamiehen ja tämä riitti minulle kategoriassa 1800-luvun uroskukkojen ja mahtisonnien renessanssinäytelmä.

 2. Lisää ”ruudinsavuista” ja ”sotahullujen” uutisointia, eikös se näin ollut:

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6676eac3-950d-49ac-ae41-2caed0fdeee2

  ”Suurin sotaharjoitus sitten kylmän sodan alkaa Ruotsissa – Mukana myös suomalaisia”

  ”Maanantaina muun muassa Jämtlandiin saapuu 700 merijalkaväen sotilasta Yhdysvalloista. Mukaan on kutsuttu myös ukrainalaisia sotilaita.”

  ”Suomen Puolustusvoimien mukaan Aurora 23 -harjoitukseen lähtee yli 1 000 suomalaissotilasta maa-, meri- ja ilmavoimista sekä Puolustusvoimien logistiikkalaitoksesta. Joukko on harjoituksen kansainvälisistä kumppanimaista suurin.”

  Venäläiset seuraa varmasti näitäkin harjoituksia.
  Täytyy muistaa että reilu vuosi sitten koko Eurooppa (lukuunottamatta itäinen-Ukraina jossa oli kahakoita menossa) ja varsinkin Pohjoismaat oli hyvin rauhallisia eikä juuri isompia sotaharjoituksia ollut.
  Nyt niitä on ja on paljon. Miten meni venäläiset niinkuin omasta mielestä. Olemmekin enemmän hereillä kuin pitkään aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *