Vasemmisto huutaa ja marssii omissa liemissään.

Perussuomalaisia voivat kaikensortin vasemmistolaiset helppoheikit ja vihreät taivaanrannan maalarit haukkua mitä mieleensä juolahtaa natseista ja fasisteista lähtien, mutta itse ristin käteni kyynärpäitä myöden ristiin mm.siksi, että Suomen kansa ja Petteri Orpo viisaudessaan näkivät, että ilman perussuomalaisia Suomen kestävyysvajetta ei kyetä korjaamaan kestävälle uralle ja ilman perussuomalaisia hyvinkin nopeasti meilläkin kadut muistuttaisivat villiä länttä (Ruotsi )

Tämä on fakta, sitä eivät hulmuavat punaliput ja mummojen potkimiseen tarkoitetut marssisaappaatkaan pysty muuksi muuttamaan, vaikka kuinka ihmiselämä on jakamaton kaikuisi tovereiden ämyreistä.

Ulkoinen uhka meiltä poistui Natoon liittymisemme myötä, mutta sisäinen turvallisuus se vaatiikin nyt kovia otteita ja nyt kun itärajalle pystytetään teräsaitaa, niin vielä sitäkin tärkeämpää olisi pystyttää länsirajallemme sellainen aita, joka pitää maahanmuuttajista koostuvat jengit ja rikollisjoukkiot Ruotsin puolella, se aita olisi terästäkin kestävämpi ja se olisi lain ja oikeuden aita, sen ylittämisestä seuraa ”kuolema”.

Herra siunaa mikä siitä olisikaan ollut seurauksena, jos vasemmisto olisi vaaleissa saanut valtakirjan kansalaisilta jatkaa entiseen malliin, en uskalla edes ajatella.

Nyt saadaan jo lukea lehdistä, että Ruotsissa ollaan jo huutamassa armeijaa kaduille tämän ”sisällissotansa” tukahduttamiseksi ja ei ole vielä hyvinkään pitkä aika siitä, kun perussuomalaisia haukuttiin kansalaisten pelottelusta kun sanoivat, että Ruotsin tie on meidänkin tiemme jos jatketaan vain yhä oikeuksien lisäämistä maahanmuuttajille ja velvollisuudet huutavat poissaolollaan.

Jos nyt se helpoin tie tehtäisiin Suomessa katujemme turvallisuuden puolesta, niin parasta olisi antaa menolippu kouraan näille vihervasemmistolaisille haittamaahanmuuton puolustajille, eli hyysäreille, niin varmasti maahanmuuttajatkin sopeutuisivat elmään maassa maan tavalla, kun heidän suojelusenkelinsä olisivat muuttaneet tekemään lähetystyötään lähi-idän Mekkaan ja Medinaan, eivätkä olisi täällä omaa hurskauttaan ruokkimassa maahanmuuttajia keppihevosenaan käyttäen.  Mutta koska tiedän että tämä ei ole mahdollista, niin korjataan ja ennakoidaan tilanne kuten hallitusohjelma sanoo ja otetaan välillä keppikin käyttöön pelkkien porkkanoiden vastapainoksi ja jos tämä ei tuo tuloksia, niin sen jälkeen porkkanat on käyttökiellossa.

Vasemmisto ei nyt tahdo millään uskoa, että komento on maassa muuttunut ja enään ei eletäkkään kuin Huittislaisen miehen ruokakunnassa.

Se on nyt niin, että jos me jatkaisimme samaa talouspolitiikkaa kuin mitä Marinin vasemmistohallitus toteutti, niin se olisi sama tulos kuin mitä seuraisi siitä, jos Ruotsin malli päästettäisiin meille rantautumaan, eli taloudellisen  ja sisäisen turvallisuuden kaaos.

Vanhaan ei ole paluuta ja vasemmiston helppoheikit huutakoon toreilla kurkkunsa kipeäksi, yhteiskuntaa he eivät sairastuta.

 

6 vastausta artikkeliin “Vasemmisto huutaa ja marssii omissa liemissään.”

 1. Minusta se, että Vasemmistoliiton puheenjohtaja ja SDP:n varapuheenjohtaja levittävät somessa manipuloituja videoita valtionvarainministerin lausunnoista kertoo millä tasolla nuo ”ruudinkeksijät” operoivat 😂

  Ei kait heidän kannattajiltaan voi myöskään enempää odottaa.

  1. Ei Mika tämän suuntainen vesemmiston politikointi enään uppoa Suomalaisiin, pikemminkin se osoittaa vain syvää epätoivoa, mitä toverikabineteista ulos syydetään.
   Myötä häpeä taitaa olla se tunnetila kansalaisille, kun he tätä vasemmistolaisten performarssia seuraavat

 2. Muistatko Arvi kun perussuomalaisten puheet Ruotsin tilasta ja sen kehityksestä olivat pelottelua, liioittelua, kärjistämistä ja taisipa joku Hesarin toimittelijakin käydä oikein tekemässä iltapäiväraportin todistaakseen perussuomalaisten pahansuopaisuuden?

  Eikä tämä suinkaan ole ainoa asia, jossa Perussuomalaisten, realismiin pohjautuva suhtautuminen asioihin on osoittautunut todeksi.

  1. Näistäkin päivittäisistä esimerkeistä huolimatta mitä Ruotsista kuuluu, niin tällä puolella lahtea vasemmisto käärisi ”turistit” pumpuliin ja antaisi rikollisille ja rikoksiin aikoville ikuisen koskemattomuus suojan ja elämään omaa rinnakkaisyhteiskuntansa sharioineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *