Vasemmisto kiljuu rasismia, vaikka talossa ei ole viinan tippaa.

Kaikki huutavat nyt, toiset virkansa ja toiset asemansa puolesta ja eräät muuten vaan, että kuinka huonosti nyt Suomella menee ja lamat ja taantumat ovat jo porstuassa, ellei ole jo kyökin puolella, että miksi hallitus istuu nyt käsiensä päällä kun köyhät ovat kylmissään kyykyssä ja rikkailla on entistäkin enempi lämmintä yllä.

Hallituksella on selvät sävelet ohjelmassaan ja vastaukset kaikkiin kysymyksiin, olipa maassa sitten nousu tai laskusuhdanne, aina on vaihtoehdon A rinnalla myös B vaihtoehto, eli hallitus elää ajassa suhdanteita seuraten ja sammuttaa alkaneet palot tai vastaavasti heittää lisää bentsiiniä liekkeihin.

Mutta kovasti nyt nämä opposition puheet että hallitus istuu vain käsiensä päällä vaikka leipä on kortilla ja talossa ei ole viinan tippaa niin tuntuu oudolta, kun pian puoli vuotta on haaskattu hallituksen tehokasta työaikaa jonnin joutavaan rasismista mölyämiseen ja etsimään niitä perussuomalaisten heinäsuovasta kuin neulaa konsanaan.

Ja vaikka Orpolle muuten annankin puhtaat paperit tähänastisesta johtamisestaan, niin syy että hallitus on joutunut tätä oppostion ja RKP.n hurskastelua kuuntelemaan ”tarkalla korvalla” ja tärväämään hyvää työaikaansa itsestäänselvyyksien toistamiseen toistamisesta päästyäänkin, niin Orpo voi katsoa peiliin.

Ei olisi alun perinkään pitänyt korviansa lopsauttaa tälle rasismi mölinälle, eikä tehdä ongelmaa sellaisesta, jota ei itseasiassa olekkaan ja jos on, niin ei se nyt kuitenkaan ole sitä luokkaa että hallitus pitää vaihtaa opposition kiljuhanhiin.

Se olisi Orponkin pitänyt ymmärtää, että rasismi on vain opposition kehittelemä olkiukko, kun kansa ei enään halunnut enempää Marinin sirkushuveja, kun vatsa huutaa ei oota.

Vasemmisto kun löysi jo hallitusohjelmastakin rasistin mentävän reijän, mutta et sinä sellaista hallitusohjelmaa pystykkään kasaamaan, että vasemmiston hurmahenget ja maailman halaajat ei siitä rasismia löytäisi….jos ei muuten niin ainakin sairaassa mielikuvituksessaan.

Mutta itse toivon että mentäisiin nyt kerrankin pohjamutia myöden Suomen tervehdyttämisen tiellä ja kun pohjalla ollaan niin silloin ei ole muuta suuntaa kuin ylöspäin.  Ei se yhteiskunnan nostaminen vasemmiston jäljiltä sillä hoidu, että laastaria viedään jokaiseen avohaavaan, vaikka amputaatio olisi se oikea toimenpide potilaan hengen pelastamiseksi.

Ja jos ja kun vasemmisto korporaatioineen tulee sopankeittoon eduskuntatalon porraspieleen, niin hallituksen pitää todeta vain että syökää ja nauttikaa sorretun voimaa, mutta teette sen omakustanteisesti, piikki on nyt laitettu kiinni.

10 vastausta artikkeliin “Vasemmisto kiljuu rasismia, vaikka talossa ei ole viinan tippaa.”

 1. Ehkä Orpo vain halusi että hallitus pysyi koossa ja siitä tuli tuo kohtuuttoman pitkä tyhjäkäynti, ajankäyttö rasismikeskusteluihin.
  Näin koska uskon että RKP muuten olisi lähtenyt hallituksesta.

  Mutta nyt on vauhti päällä, hallitus toteuttaa ohjelmaansa ja oppositio on jättänyt rasismin ja siirtynyt tyrmäämään hallitusohjelmaa, eli palattu normaaliin

  1. Matti,- Ei se rasismi siihen loppunut ja kuten jo kirjoitin, niin vasemmiston mielestä koko hallitusohjelma on rasistinen, joten huutoa piisaa jatkossakin ja punaliput liehuvat ”vallankumouksen” merkiksi.

   1. Eihän rasismi todella ikinä lopu, mieletön ajatus että loppuisi niin pitkään kun on ihmisiä, tarkoitin rasismi vääntöä joka peittää muut asiat alleen. Rasismissa on sekin piirre että yhä uusia ihmisten käyttäytymistapoja tulkitaan rasismiksi.

    Sitäkään ei kai yleisemmin tunnusteta että aivan jokaista puoluetta kannattavissa on joukossa rasisteja.

  1. Minusta punademupaskan jauhamisen saisi lopettaa ja keskittyä hoitamaan maan asioita.

  1. Kuis ois, jos miettisit ihan sitä, mikä on se jonkun henkilön/henkilöiden kauna ja kostomotiivii tässäkin jutussa, kun yksi tietovuodosta syytetty ei edes sitä tietoa ollut saanut?
   Kyllähän tässä jutussa ”seppänä” toimivat aivan muut kuin persut.

    1. Eli Pulkkisen tekemä lähdesuojan rikkominen sen vuoksi, että poliittiseen sotkuun täysin liittymätön poikapuoli soitteli Pulkkiselle, on mielestäsi sallittua, koska persu…….
     Edelleen poliittisessa sotkussa kyse on Pelkoseen liittyvä perätön väittämä sellaisen salaisen tiedon levittämisestä, mitä Pelkonen ei edes ollut saanut tietoonsa, mutta syy on mielestäsi silti Pelkosen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *