Vasemmiston luottamusta ei hallitus kaipaa.

Nyt tiedoitusvälineet kirkuvat suurilla kissankokoisilla kirjaimilla, että Orpon hallitus ei nauti vihervasemmiston luottamusta, kuten ei myöskään ministerit Purra ja Rydman.

Minä sanon että entäs sitten.  Ei vaikuta hallituksen ohjelmiin eikä henkilövalintoihin tuon taivaallista, vaikka vihervasemmisto seisoisi päällään tai juoksisi  sadetanssia eduskuntataloa ympäri Aatamin ja Eevan puvuissa 24/7

Yhden huomion olen tehnyt solisaliratti Lindtmanista, jonka oletetaan olevan seuraava ”työkansan” puheenjohtaja ja  jonka jotkut ajattelevan tuovan Marinin johtaman äärivasemmistolaisen linjan piirun verran oikeammalle, niin saavat kyllä pettyä.

Sillä sama äärivasemmistolainen kaiku näyttää kuuluvan Lindtmanin marssikengistä kuin on kuultu viimeiset neljä vuotta Marinin tanssikenkien kopseestakin, eli jos et ole meidän puolella olet meitä vastaan, ei puhettakaan minkäänsortin nöyryydestä eikä kunnioituksesta vaalitulosta kohtaan.

Näyttää että niin vasemmistossa kuin vihreissäkin on  miehet laitettu nyrkin ja hellan väliin, jossa  miehet vaijetkoon seurakunnassa ja Lindtmaninkin on aika mennä kolttukaupan kautta, jos aikoo nuijan saada nykyiseltä  nuijalta.

Hyvin menee mutta menköön ja kun kuulen epätoivoista kiljuntaa vasemmalta, niin se on musiikkia korvilleni.

12 vastausta artikkeliin “Vasemmiston luottamusta ei hallitus kaipaa.”

 1. Siis ihan oikeesti, kun vedotaan vuosien takaisiin yksityishenkilöiden välisiin viesteihin, niin kyllä tulee mieleen, että ovatko nuo vihervasemmistolaiset moraaliposeeraajat kelvollisia hoitamaan aikuisten tehtäviä?

  1. Kun vasureiden ja virheiden nuorisoliittojen puheenjohtajat kirjoittelevat rasistisia kommentteja mahanmuuttajasta eikä puolueiden johto ole huomavinaan, se kertoo, että eivät todellakaan ole kelvollisia hoitamaan aikuisten tehtäviä.

  2. Kansalaiset näyttivät vaaleissa, että unelmat ja utopiat ei pidemmän päälle vatsaa täytä ja pyyhkivät peräpeilinsä vasemmiston velkavekseliin.

 2. Purra tekee velkaa 1. hallituskaudella 40 mrd = sama kuin edellisen Marinin hallituksen koko kauden velka oli yhteensä.

  Ei tällä veronkevennys politiikalla ja julkisiin kuluihin puuttumatta tule kuin kusipäisiä kakaroita ja valtion konkurssi ja luottoluokituksen lasku.

  Törkeää !

  1. Nytkö olet sitä mieltä, että velkaantuminen tulisi katkaista heti?

   🤣🤣🤣

  1. Mahdoitko muutoin lukea otsikkoa pidemmällä?

   Ai niin, turha kysymys, mutta vakuuttavan talousasiantuntijan kyllä löysit onhan Matiaksen äiti verotoimistossa töissä 🤣🤣🤣

   1. Juhak, on oikeastaan aina yhtä hauskaa kun syvänpään verkkotrollit linkittävät artikkeleita, joita he eivät ole lukeneet, asioista, joista heillä ei ole hajuakaan 🤣🤣🤣

 3. Juurikin kyseinen asenne saa aikaan hajaannusta/kahtiajakoa ja sitä Suomessa ei kaivattaisi. Kannattaisi paneutua vuoden 1918 historiaan.

 4. Olisin huolissani jos hallituksella olisi opposition luottamus muuta kuin erityisen poikkeuksellisissa oloissa.

  Vasemmisto-oppositio muistuttaa demokratiasta. Niin heidän pitääkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *